Bøger om svampe

Lær og læs om svampe i disse bøger om svampe! 

På denne side har vi samlet alle de bedste bøger om svampe. Her kan du både læse bøger om hvilke svampe, der er giftige, og hvilke der er spiselige. Vi har gode guides både til begyndere og den øvede svampejæger, således at hele familien kan fordybe sig i naturen, og hvad den har at byde på. Tag et kig på vores bøger om svampe – vi har samlet hele udvalget her på siden.

Bliv klogere på nordens svampe med en spændende svampebog

Naturen rummer et rigt planteliv, som det er fascinerende at gå på opdagelse i og blive klogere på. Hvilke svampe viser sig på forskellige tider af året? Hvor vokser de? Hvilke er giftige, og hvilke kan spises? Det kan du få svar på ved at læse i en af vores svampebøger inden din næste tur eller ved at tage en eller flere bøger med dig under armen, når du skal ud. Viden om svampe bringer os tættere på naturen og giver rig mulighed for masser af læring og gode kvalitetsstunder for hele familien.  

Bredt udvalg af svampehåndbøger 

Uanset årstid titter forskellige planter frem overalt omkring os, når vi går en tur i den nærmeste skov eller blot snupper et kig ud i haven. Det giver anledning til virkelig at fordybe sig i de mange spændende svampe og suge værdifuld viden til sig om de enkelte svampearter. Vores bøger er fyldt med flotte billeder og illustrationer samt udførlige beskrivelser af både kendte og mindre kendte svampe. Kan du slet ikke få nok af godt læsestof, vil vi også anbefale dig at se nærmere på følgende kategorier i vores sortiment af naturbøger:

Fyld bogreolen op med bøger til både børn og voksne

Det er aldrig for tidligt eller for sent at fatte interesse for naturens planteliv. Vores svampebøger lader dig se naturen med nye øjne og giver inspiration til mange gode gåture, hvor jagten går ind på de forskellige svampe med mere, der gemmer sig rundt omkring i naturen både herhjemme og i udlandet. Forkæl dig selv med en ny svampehåndbog til samlingen, eller giv en udvalgt bog væk i gave til en anden naturentusiast, der vil elske at kigge bogen igennem fra ende til anden og suge ny viden til sig. Bøgerne fås både online og i vores fysiske butik i Aalborg, hvor du ligeledes kan købe botaniklup og USB-mikroskop, så du kan nærstudere de planter, du finder på din vej.