Svampeknive

I Kikkertland er efterår lig med svampejagt. Gør svampejagten nemmere med en svampekniv, der er designet med henblik på at gøre svampejagten bedst mulig. Herunder finder du blandt andet den populære svampekniv fra franske Opinel, der er fremstillet i bøg og med et blad af rustfrit stål. Kniven har i enden en børste, så du let kan rense dine svampe - også selvom du stadig er i skoven. På den måde kan du lave svampe over bål på din skovtur. Se udvalget af svampeknive herunder. 

Tag din svampekniv med på sanketur i skoven

Veltilberedte svampe er noget af det mest delikate, og de smager naturligvis endnu bedre, når du selv har været ude for at sanke. Efteråret indbyder til mange gode ture i skoven på jagt efter naturens bedste svampe, og med udstyret i orden bliver turen kun mere fornøjelig. Med en svampekniv kan du nemt skære svampene fri fra skovbunden, og du kan sågar rengøre svampene på stedet, så de kan tilberedes og nydes med det samme. Vi forhandler flere produkter inden for spise- og madlavningsudstyr til udebrug her. 

Kend dine svampe

Det er vigtigt at have respekt for naturens rige spisekammer, og heldigvis ved de fleste efterhånden, at det ikke er alle svampe i skoven, der kan spises af mennesker. Er du nybegynder inden for svampejagt, eller er det lang tid siden, at du sidst har været ude for at plukke svampe, er det en god idé at opfriske din viden hjemmefra. Tag også gerne en svampebog med dig under armen, når turen går mod skoven. På den måde har du altid mulighed for at slå den enkelte svamp op i bogen og læse nærmere om den, før du tager den med dig videre. Du finder flere bøger om svampe blandt vores plantebøger her.

Pas godt på din svampekniv, så den kan holde længe

Der er ikke meget ved en sløv svampekniv, der knapt formår at frigøre svampene fra jorden. Selv den bedste svampekniv bliver mindre skarp med tiden, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at vedligeholde kniven, så den holder bedst muligt. Det gøres heldigvis nemt med en knivsliber samt vores særlige olie, der er lavet netop til vedligeholdelse af knive. Produkterne kan også bruges til andre typer af knive og økser, der trænger til en kærlig hånd.

Invester i en svampekniv af høj kvalitet

Det er vores klare holdning, at godt kvalitetsudstyr er værd at investere i, fordi du oftest får et helt andet og langt bedre produkt, når du handler med kvalitet for øje. Hos Kikkertland finder du nogle af de bedste – men stadig prisvenlige – svampeknive på markedet, der sikrer dig en rigtig god performance hver gang. Knivene fås både online og i vores butik i Aalborg, hvor du altid er velkommen til at kigge ind forbi til en god snak om de forskellige muligheder. Vi er altid gode for et råd eller to, og vi svarer meget gerne på alle dine spørgsmål om produkterne, før du køber.