Køkkenrulleholder

Herunder finder du vores flotte køkkenrulleholdere i træ fra det populære, svenske mærke Wildlife Garden. Køkkenrulleholderne i træ er håndlavede, og du får derfor et helt unikt stykke interiør. Med en flot køkkenrulleholder kan du holde styr på køkkenrullen og samtidig skabe en hyggelig indretning. Se vores udvalg af de charmerende køkkenrulleholdere her på siden.

Bring naturen ind i hjemmet med en køkkenrulleholder i træ

Med en køkkenrulleholder i træ kan du lade naturen komme helt ind i hjemmet. De søde trækøkkenrulleholdere er nemlig lavet i massivt træ, som giver et hyggeligt og hjemligt udtryk. Det naturlige og enkle design passer perfekt til en afslappet og charmerende indretning.  

I toppen af trækøkkenrulleholderen sidder en håndskåret fugl, som er malet med miljøvenlig maling, der passer til fuglenes naturlige farver. Du kan finde køkkenrulleholdere i træ med blandt andet en blåmejse, en rødhals og en sumpmejse på toppen. De charmerende trækøkkenrulleholdere er perfekte til både køkkenet, på spisebordet og i sommerhuset.

Håndlavet trækøkkenrulleholder fra Wildlife Garden

De søde køkkenrulleholdere i træ er fra det svenske mærke Wildlife Garden, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Wildlife Garden har fokus på at skabe unikke produkter, hvor der er kræset om detaljerne. Derfor er hver trækøkkenrulleholder håndlavet, og den lille fugl på toppen er håndskåret, hvilket gør køkkenrulleholderne i træ helt unikke og særlige.

Miljøvenlig køkkenrulleholder i træ 

Køkkenrulleholdere i træ fra Wildlife Garden er et miljøvenligt valg, da bæredygtighed er en kerneværdi hos Wildlife Garden. Et af Wildlife Gardens primære fokusområder er at vælge gode materialer til alle deres produkter, heriblandt trækøkkenrulleholdere, fuglehuse, knager og nøgleringe. De vælger omhyggeligt bæredygtige og naturlige materialer. Træsorterne, der bliver brugt til køkkenrulleholdere i træ, er dyrket og høstet på en ansvarlig måde for at bevare skovene og biodiversiteten.

Derudover er Wildlife Garden opmærksom på at anvende miljøvenlige behandlinger og maling i køkkenrulleholdere og andre produkter, der ikke er skadelige for mennesker eller miljøet. 

Køb en charmerende køkkenrulleholder i træ hos Kikkertland

Hos Kikkertland kan du gå på opdagelse i vores udvalg af charmerende Wildlife Garden køkkenrulleholdere i træ, så du kan bringe naturen ind i køkkenet, spisestuen eller sommerhuset. Har du spørgsmål til produkterne eller andet, kan du finde vores kontaktoplysninger her. Vil du se udvalget af køkkenrulleholdere i virkeligheden, kan du komme en tur forbi vores butik i Aalborg