• Gratis fragt på ordrer over 500 kr. i hele februar
 • 1-2 dages lynhurtig levering
 • 5 stjerner på Trustpilot
 • Telefonisk ekspertrådgivning

Jagtkikkert

En jagtkikkert er perfekt til jægere. Derfor finder du et bredt udvalg af kikkerter til jagt hos Kikkertland. En jagtkikkert er som navnet lyder beregnet til at gå på jagt med og hjælper med at give dig skarpe billeder af dyr og fugle. Jagtkikkerten bruges ofte i skumringen og daggry, hertil anbefaler vi en lysstærk model. Kikkerten skal let at holde på og kunne tåle at være i naturen under alle vejrforhold.  

Altså skal en jagtkikkert også helst være vandtæt og dugfri indvendig, så du undgår kondens eller fugt i din kikkert. Vores udvalg af kikkerter til jagt er valgt ud fra de formål for at give den bedste oplevelse på jagten . Du kan derfor trygt købe din jagtkikkert her hos Kikkertland.dk.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvilken jagtkikkert skal du vælge?

Valget af jagtkikkert afhænger af dit behov. Det er derfor en god idé at starte med at spørge dig selv, hvad du har brug for. På den måde er det nemmere for dig at indsnævre valget af jagtkikkerter, så du er sikker på at finde det udstyr, der matcher dit behov.
 

Hvis du ikke helt kender dit behov, hjælper vi dig gerne lidt på vej. Du kan med fordel vælge en håndholdt kikkert med en 8x eller 10x forstørrelse. Hvis du vælger en for høj forstørrelse, bliver det sværere at holde jagtkikkerten stille, hvilket betyder, at du kan risikere få et rystet og uklart billede. Vil du i stedet være sikker på et stabilt billede, er en lavere forstørrelse at foretrække, da det gør det nemmere for dig at se detaljer.
 

Planlægger du at bruge kikkerten ved daggry eller skumring, så bør du vælge en kikkert med en stor frontlinse - gerne 42-56 mm. Det kan fx være en lysstærk kikkert fra mærket Jaeger, som både fungerer godt som begynderkikkert, men især også hvis du skal på jagt i dæmringen og skumringen. Ellers kan en natkikkert måske være det oplagte valg til dig, der foretrækker at færdes i områder med lidt eller intet lys for at komme helt tæt på naturen.

Hvor meget skal du spendere på en jagtkikkert?

Det afhænger helt af, om du blot vil prøve jagt og naturoplevelser af, eller om du er seriøs omkring din jagt og din hobby. Prisen på en jagtkikkert vil som regel afspejles i kvaliteten på kikkertens optik. Kvaliteten af materialerne er bedre i dyrere jagtkikkerter end i en billig kikkert. Der er stor kausalitet mellem pris og kvalitet, når det gælder optisk udstyr. For at hjælpe dig lidt bedre på vej giver vi dig her tre gode forslag på kikkerter til jagt:

Den gode begynderkikkert 

Udover kikkerten fra Jaeger som vi nævnte før, så er Asphen Titan kikkerten et lidt billigere alternativ til en rigtig god begynderkikkert. Kikkerten er det oplagte valg, hvis du har brug for en all-round kikkert, der både fungerer godt til jagt, på vandreture eller til fuglekiggeri. Det er altså en helt igennem god kikkert til prisen.

Jagtkikkert til den letøvede 

Til dig, der har lidt mere erfaring med at gå på jagt, kan vi anbefale kikkerter fra Viewlux. Nogle af disse er udstyret med ED-glas, som er det allerbedste kikkert glas, der fås på markedet. Den er suveræn til jagt, da du opnår utroligt skarpe og detaljerede billeder af dyr i naturen med denne kikkert.
 

En jagtkikkert fra Jaeger er ligeledes et godt valg. Vælger du kikkerten med fasecoatede bak-4 prismer får du naturtro billeder af dyret, og du ser skarpt helt ud til kanten af billedet. Denne ekstrem lysstærk kikkert er en stor fordel for dig i skumringen, når mørket falder på.

Til den seriøse jæger 

Har du taget skridtet videre og er gået all-in på jagt, så kan vi på det varmeste anbefale at investere lidt mere i dit udstyr. Prøv gerne med en jagtkikkert fra Zeiss. Zeiss er specialister i kikkerter og er især kendt for deres ekstraordinære billedkvalitet, der vil gør din oplevelse i naturen helt fantastisk. En jagtkikkert fra Zeiss er det oplagte valg til dig, der seriøs omkring din jagt.
 

Du kan altså få jagtkikkerter i alle prisklasser uanset dit niveau. For en mere dybdegående forståelse for hvilken kikkert til jagt du bør vælge, har vi også udarbejdet en guide til kikkerter. Her kan du læse meget mere om tekniske termer, og hvad du skal være særligt opmærksom på, når du køber din næste jagtkikkert.

Køb jagtudstyr hos Kikkertland

Det kan også være, du har brug for en termisk kikkert. Den kan vise temperaturforskelle og dermed afsløre blodspor, der ellers kan være svære eller umulige at se i lav belysning. Som jæger kan uheldet være ude i forhold til anskudt vildt, og her kan en termisk kikkert komme dig til undsætning.
 

Du kan selvfølgelig ikke nøjes med en jagtkikkert, når du skal på jagt. Vidste du, at vi her hos Kikkertland sælger meget mere end kikkerter? Faktisk har vi alverdens udstyr til dig, der går på jagt. Vi har blandt andet:
 

 • Våben rensesæt
 • Hagl til dit luftgevær
 • Foldestole
 • Jagtknive
 • Skydeskiver
 • Skydebænke
 • Kikkertmontage
   

Og meget andet. Find alt du skal bruge til din jagttur blandt vores outdoor udstyr, og forbered dig på de vildeste naturoplevelser.