Brillelup

En brillelup er en lup, der enten fungerer som en brille, eller som kan fastgøres på dine egne briller. En brillelup kan derfor sagtens bruges, selvom du til daglig benytter briller. Her hos Kikkertland har vi flere fine brillelupper, som er ideelle til finmotorisk arbejde med små detaljer, såsom smykker, håndarbejde, modelbygning og meget mere. Derudover er en brillelup også god til læsning. På nogle brillelupper findes LED-lys, så din læseoplevelse bliver endnu bedre. Herunder ser du alle Kikkertlands brillelupper samt glas til lupperne.

Få et skarpere blik for detaljerne med en lup til briller

Det kan være vanskeligt at arbejde koncentreret i længere tid med finmotoriske opgaver, der kræver lidt ekstra af øjnene. Her kan en brillelup, der er et lille forstørrelsesglas til briller, være til stor hjælp. 

Bruger du briller, har vi lupper, der nemt kan sættes direkte på brillerne, men der findes også brillelupper til dig, der ikke går med briller til daglig. Briller med lup gør arbejdet mere effektivt og mindre anstrengende for øjnene, og du får bedre mulighed for at opnå lige præcis det resultat, du ønsker. Brug også luppen til læsning, og vælg eventuelt en af modellerne med indbygget LED-lys, der giver dig et meget bedre lys. 

Brillelupper, der er nemme at have med dig overalt

Behovet for en brillelup kan opstå spontant, og derfor er det rart, at det er nemt at have dine briller med lup med dig på farten. En brillelup fylder ikke meget i tasken og er nyttig i mange situationer, hvor dit almindelige syn måske ikke helt slår til, når små detaljer skal studeres. 

Har du brug for andre typer af lupper? Udover en lup til briller kan vi også tilbyde flere modeller inden for blandt andet:

Er du i tvivl om hvilken type lup, der er den rette for dig, vil vi anbefale dig at læse vores guide til lup, hvor vi giver dig et overblik over de forskellige muligheder. 

Ikke kun til dig med nedsat syn

Det er vigtigt at forstå, at en brillelup ikke kun er et smart hjælpemiddel for dig, der generelt har svært ved at se de helt små detaljer. En brillelup er for alle, der lejlighedsvis godt kunne bruge hjælp til at se lidt skarpere. Luppen gør det lettere at arbejde med små hobbyprojekter eller læse en god bog, og modsat et almindeligt forstørrelsesglas giver en brillelup dig hænderne fri til netop at kunne fordybe sig i håndarbejde, bøger og meget mere. 

Vælg din nye brillelup online

Har du gøremål, projekter eller hobbyer, hvor en brillelup kunne være nyttig? Find enten et par briller med lup eller en separat lup til at sætte på dine egne briller ved at gå på opdagelse her i udvalget. Vi forhandler brillelupper af høj kvalitet, der holder trods hyppig brug, og har du først prøvet en af vores modeller, ved du hurtigt, om en brillelup er det rigtige valg for dig. Kig også gerne ind forbi vores fysiske butik i Aalborg, hvor du kan opleve flere af produkterne og få hjælp til valg af brillelup, før du køber en.