Ravlygter - UV lygter

En ravlygte - eller UV-lygte – er et fantastisk redskab, når du går på stranden, og søger efter rav. Grundet ravlygtens UV-lys vil rav nemlig lyse op på stranden, hvormed det bliver meget lettere for dig at spotte. Derfor er ravjagt med en professionel ravlygte en hurtig og effektiv måde at finde rav på. Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af lommelygter, pandelamper eller lupper med UV-lys, så du kan få netop den rav-lygte, der passer til dig og dine præferencer! Se hele udvalget herunder. 

Ravlygter hos Kikkertland.dk 

Mangler du en ny ravlygte? Så kan du hos Kikkertland finde et bredt udvalg af ravlygter fra blandt andet det populære mærke Nextorch. Nextorch er meget anerkendte for deres gode kvalitet i lygter, blandt andet fordi deres produkter både bliver testet af professionelle produktdesignere og almindelige brugere. Derfor er du garanteret den højeste kvalitet, når du handler en ny UV-lommelygte hos os.  

Bestil din nye ravlygte hos Kikkertland.dk i dag - så sørger vi for en hurtig levering til dig. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik i Aalborg, hvor du kan afprøve ravlygten, før du køber den.  

Hvordan finder du rav med en UV-lommelygte? 

Søgning efter rav med ravlygter er blevet utroligt populært de senere år. Er du en af dem, der elsker at lede efter rav ved de danske strande, men har du aldrig rigtig heldet med dig? Så kan vi varmt anbefale, at du investerer i en god og kraftig ravlygte for at få vendt heldet. Ravlygter har nemlig et skarpt UV-lys, som gør, at ravklumperne lyser op, når den ultraviolette lyskegle fra ravlygten rammer dem. Det er en utrolig nem og hurtig måde at finde rav på, da du kan se ravet på lang afstand.  

Søg med lys og lygte efter havets guld 

Rav er flere tusind år gammel harpiks, der er blevet hærdet. Indeni kan der være små dyr, således at rav faktisk kan minde om en gennemsigtig forstening. Derudover er rav et meget let materiale, og så har det den flotteste gyldne farve, hvorfor det også kaldes: Havets guld. 

Ravlygterne er meget nyttige både for dig, der synes, at rav er smukt, men også for dig, der interesserer dig for forsteninger. En ravlygte er yderst nyttig, idet den vil lyse rav op, når det rammes af ultraviolet lys. Du er dermed ikke i tvivl, når ravklumperne lyser op på stranden, hvilket gør det lettere end nogensinde at spotte “havets guld”.  

Undersøg rav med mikroskop eller UV-lup 

Hvis du er interesseret i at undersøge dyrene, som befinder sig indeni ravklumpen, vil vi anbefale, at du kaster et blik på vores mikroskoper. Her finder du både store og små mikroskoper, så du både kan undersøge rav i felten eller derhjemme. Vi har blandt andet både et lommemikroskop med UV-lys og en lup med UV-lys, så du har alt, hvad du skal bruge for at finde og undersøge rav på stranden. 

Du kan bruge ravlygter både nat og dag 

Du kan bruge ravlygter i både dagslys, og når det er mørkt. Det er dog lettest at se ravklumperne i mørkere omgivelser henad aftenstid eller tidlig om morgenen - når der stadig er mørkt - da UV-lygternes lys ikke er så tydelige om dagen.  

Så er du træt af at lede efter rav uden at have heldet med dig? Så bliver det pludselig nemt at finde både store og små ravklumper, når du anvender ultraviolet lys fra ravlamperne. 

Hvor er det lettest at finde rav? 

De kilometerlange og -brede danske kyster er ideelle til ravsøgning. Og det kan være sjovt for både voksne og unge at gå på stranden og lede efter rav på alle tider af året. Men hvilket tidspunkt er bedst, og hvordan skal vejret være? I efterårsmånederne og vintermånederne er det et ideelt tidspunkt at lede efter rav ifølge raveksperter. Det er nemlig her, at der bliver skyllet mest rav op, og der er knap så stor konkurrence i forhold til om sommeren.

Mangler du noget at varme dig på, når du går på stranden og leder efter rav? Hos Kikkertland kan du både købe termokander og termokrus, der holder dine drikkevarer varme i helt op til fem timer! Se hele udvalget af vores outdoor udstyr inklusiv de fantastiske termoprodukter fra Stanley her på Kikkertland.dk  

Vinden er din ven 

Mange rav-entusiaster anbefaler at gå på ravjagt umiddelbart efter en storm, da vinden graver rav fri af sandet. Rav, som er forstenet harpiks og lettere end sten, ruskes nemlig lettere fri af sandet i en meget kraftig blæst. Og da rav bliver skyllet ind fra havet med tang, træpinde og skaller, vil det især være et godt sted at lede.  

Hvilken ravlygte skal jeg købe? 

Ligesom ved meget andet så hører pris og kvalitet sammen, når du skal købe en ny ravlygte. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot køber det første tilbud, som du falder over. Her er det en god ide at gå efter velkendte mærker, som er anerkendt for deres gode kvalitet, så lygten virker optimalt, når du først er kommet afsted.

NexTorch: Kvalitet til fordelagtige priser

Du kan sagtens købe ravlygter fra anerkendte kvalitetsmærker til yderst fornuftige priser. Hos Kikkertland.dk anbefaler vi mærket Nextorch, da de er et af de førende mærker indenfor eksklusive kvalitetslygter, såsom:
 


Nextorch har også vundet stor anerkendelse for at have designet mange prisvindende lygter gennem årene, hvilket er din garanti for den høje kvalitet. Det er også vigtig at købe en ravlygte, der er vandtæt, da du skal kunne have den med ud i alt slags vejr. Alle Kikkertland.dks ravlygter er vandtætte, så du kan bruge dem i regn, sne og slud. I udvalget kan du finde ravlygter i form af:
 

  1. UV-lommelygter
  2. UV-pandelamper
  3. Lup med UV lys
  4. Lommemikroskoper med UV-lys

Kikkertland er specialister i kvalitetslygter

Er du i tvivl om, hvilken ravlygte du skal vælge? Så står Kikkertlands eksperter klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 30 års erfaring med salg af kvalitetsprodukter:
 


Dermed garanterer vi en god og reel rådgivning, så du får det bedste løsning til den bedste pris. Ring til os på 96303409 eller besøg vores butik i Aalborg, hvor du også kan afprøve og teste produkterne!