• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Ravlygter - UV lygter

En ravlygte - eller UV-lygte - er god til at søge efter rav med. Hos Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af kvalitetslygter med UV-lys. Ravlygter får ravklumperne til at lyse op på stranden med hjælp fra ultraviolet lys. På den måde er ravet meget lettere at finde og spotte. Dermed er ravjagt med en professionel UV-lygte en hurtig måde at finde ægte rav på. Hos Kikkertland.dk kan du få ravlygterne som lommelygte, pandelampe eller lup med LED lys. Gå vores udvalg igennem, og køb den model, som passer bedst til dine præferencer.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Ravlygter hos Kikkertland.dk

Mangler du en ny ravlygte? Så kan du hos Kikkertland.dk finde et bredt udvalg af ravlygter fra Nextorch, som er anerkendt for deres gode kvalitet i lygter og tilbehør. Alle lygter fra NexTorch bliver nemlig testet af både professionelle produktdesignere og almindelige brugere. På den måde er du garanteret den højeste kvalitet, når du handler en ny UV-lommelygte hos os. 

Bestil din nye ravlygte hos Kikkertland.dk i dag - så sørger vi for en hurtig levering til dig. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores butik i Aalborg, hvor du kan afprøve ravlygten, før du køber den. 

Hvordan finder du rav med en UV-lommelygte?

Søgning efter rav med ravlygter er blevet utroligt populært de senere år. Er du en af dem, der elsker at lede efter rav ved de danske strande, men har du aldrig rigtig heldet med dig? Så kan vi varmt anbefale, at du investerer i en god og kraftig ravlygte for at få vendt heldet. Ravlygter har nemlig et skarpt UV-lys, som gør, at ravklumperne lyser op, når den ultraviolette lyskegle fra lygten rammer ravene. Det er en utrolig nem og hurtig måde at finde rav på, da du kan se ravet på lang afstand. 

Lys ravet op som stjerner på en klar nattehimmel

Ravlygterne er meget nyttige, da ingen andre forsteninger lyser op på samme måde, som ravet gør, når det rammes af ultraviolet lys. Du er dermed ikke i tvivl, når ravklumperne lyser op på stranden, hvilket gør det lettere end nogensinde at spotte det smukke rav. 

Du kan bruge ravlygter både nat og dag

Du kan bruge ravlygter i både dagslys, og når det er mørkt. Det er dog lettest at se ravklumperne i mørkere omgivelser henad aftenstid eller tidlig om morgen - når der stadig er mørkt - da UV-lygternes lys ikke er så tydelige om dagen. 

Så er du træt af at lede efter rav uden at have heldet med dig? Så bliver det pludselig nemt at finde både store og små ravklumper, når du anvender ultraviolet lys fra ravlamperne.

Hvor er det lettest at finde rav?

De kilometerlange og -brede danske kyster er ideelle til ravsøgning. Og det kan være sjovt for både voksne og unge at gå på stranden og lede efter rav på alle tider af året. Men hvilket tidspunkt er bedst, og hvordan skal vejret være? I efterårsmånederne og vintermånederne er det et ideelt tidspunkt at lede efter rav ifølge raveksperter. Det er nemlig her, at der bliver skyllet mest rav op, og der er knap så stor konkurrence i forhold til om sommeren.  

Vinden er din ven

Mange rav-entusiaster anbefaler at gå på ravjagt umiddelbar efter en storm, da vinden graver ravene fri af sandet. Rav, som er forstenet harpiks og lettere end sten, ruskes nemlig lettere fri af sandet i en meget kraftig blæst. Og da ravet bliver skyllet ind fra havet med tang, træpinde og skaller, vil det især være et godt sted at lede. 

Hvilken ravlygte skal jeg købe?

Ligesom ved meget andet så hører pris og kvalitet sammen, når du skal købe en ny ravlygte. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot køber det første tilbud, som du falder over. Her er det en god ide at gå efter velkendte mærker, som er anerkendt for deres gode kvalitet, så lygten virker optimalt, når du først er kommet afsted. 

NexTorch: Kvalitet til fordelagtige priser

Du kan sagtens købe ravlygter fra anerkendte kvalitetsmærker til yderst fornuftige priser. Hos Kikkertland.dk anbefaler vi mærket Nextorch, da de er et af de førende mærker indenfor eksklusive kvalitetslygter, såsom:
 


Nextorch har også vundet stor anerkendelse for at have designet mange prisvindende lygter gennem årene, hvilket er din garanti for den høje kvalitet. Det er også vigtig at købe en ravlygte, der er vandtæt, da du skal kunne have den med ud i alt slags vejr. Alle Kikkertland.dks ravlygter er vandtætte, så du kan bruge dem i regn, sne og slud. I udvalget kan du finde ravlygter i form af:
 

  1. UV-lommelygter
  2. UV-pandelamper
  3. Lup med UV lys

Kikkertland er specialister i kvalitetslygter

Er du i tvivl om, hvilken ravlygte du skal vælge? Så står Kikkertlands eksperter klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 30 års erfaring med salg af kvalitetsprodukter:
 


Dermed garanterer vi en god og reel rådgivning, så du får det bedste løsning til den bedste pris. Ring til os på 96303409 eller besøg vores butik i Aalborg, hvor du også kan afprøve og teste produkterne.

Trustpilot