Monteringer

Her finder du et stort udvalg af stativer og ækvatorial monteringer til dit teleskop. 

Ækvatorial montering til astronomi, samt datastyrede monteringer som har en håndkontrol med en database med objekter indlagt, som gør det nemt at finde og følge objektet på stjernehimlen.

Bredt udvalg af monteringer til stjernekikkerter

For mange af os er stjernehimlen fascinerende med sine stjerner, planeter og smukke stjernebilleder. Hvis du er en af ​​dem, er et teleskop noget, du bør have. Vil du også gerne kunne se planeterne,  detaljer på månen eller komme tættere på solen? Så er du landet på den rigtige side! Her kan du nemlig finde et kæmpe udvalg af stjernekikkerter, teleskopstativer og monteringer, så du får det bedste udstyr til dit behov. Vi sælger produkter fra bl.a. Skywatcher og Celestron, der passer til forskellige modeller. Du finder information om de forskellige produkter på hver produktside. Skulle du have brug for ekstra information eller svar på spørgsmål, er det nemt at kontakte os. Det er vigtigt at vælge det rigtige teleskop og montering, og du kan i vores stjernekikkertguide læse mere om, hvad du skal overveje for at gøre det rigtige køb.

Populære teleskopmonteringer

Vi har forskellige typer monteringer, og det er vigtigt, at du finder et, der passer til det teleskop du bruger. Et populært produkt, som du har mulighed for at købe her i denne kategori, er fjernstyrede montering. De indeholder en database med objekter, der bruges til nemt at finde og spore objekter på stjernehimlen. Det er meget nyttigt for de ambitiøse og et must for alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres teleskop.

Vi har også enklere stativer i aluminium, hvilket gør dem lette og nemme at have med. Perfekt til begynderen og som så kan kombineres med andre mere avancerede stativer og beslag.

Uden et godt teleskopstativ kan du ikke udnytte dets fulde potentiale. Hvis stativet er stabilt og korrekt afbalanceret, kan selv en lille montering bære en masse vægt fra teleskopet. Det er vigtigt, at teleskopet og monteringen er afbalanceret, så teleskopet ikke bevæger sig frem og tilbage, og dermed gør det svært at se, hvad man vil. Det anbefales at vælge en montering, der kan bære mere vægt, end dit teleskop vejer.

Der er gode og mindre gode monteringer. For en god teleskopmontering er det vigtigt, at du nemt kan justere teleskopet i den retning, du ønsker, med millimeterpræcision. Hos Kikkertland finder du gode og kvalitetsprodukter, der passer til dit teleskop.

Enkelt, fleksibelt og hurtigt dit teleskopstativ

Vi prioriterer et sikkert køb. Du kan nemt dele betalingen op og handle sikkert direkte her på hjemmesiden. Hurtige leveringer og nem betaling gør, at du som kunde kan føle dig tryg, når du handler hos os. Bestil dine produkter i dag og få dem leveret hurtigt og sikkert til dig. Vi håber, at du finder det, du ønsker, og at du får meget ud af dit nye teleskop og montering.

Benyt også lejligheden til at tjekke efter andre produkter her på hjemmesiden, som du kan finde nyttige: