Mono Mikroskop

Herunder finder du et bredt udvalg af monokulære mikroskoper. Et mono mikroskop er et mikroskop med kun ét okular, hvor du foretager dine observationer ved kun at bruge ét øje. Med et mikroskop kan du se selv de mindste detaljer, og du vil derfor få øjnene op for en helt ny verden!

Tag et kig herunder for at se vores store udvalg af mono mikroskoper.

Hvad er et monokulært mikroskop

Kendetegnet ved et monokulært mikroskop er, at der kun er et okular. Du skal således kun bruge ét øje til at observere med. Ordet monokular stammer fra latin og betyder "at have ét øje". De monokulære mikroskoper er instrumenter, hvor små objekter observeres gennem en enkelt linse. Der findes mange forskellige mono mikroskoper. Forstørrelse, lys, vægt osv. afhænger derfor fuldstændig af, hvad du skal bruge mikroskopet til, og hvilken model du vælger.

Vi har masser af forskellige monomikroskoper blandt andet:
 

 • Mikroskoper med LED-lys 
 • Børne mikroskoper 
 • Hele mikroskop sæt 
 • Lommemikroskoper 
 • Digitale mikroskoper 
 • Og meget mere!

Se udvalget af monomikroskoper

Hos Kikkertland har vi et stort udvalg af mikroskoper i forskellige prisklasser og med mange forskellige forstørrelser, så du kan købe den model, som passer bedst til dig. Mikroskoperne er i god kvalitet og kommer fra nogle af de bedste mærker på markedet.

Du finder forskellige monokulære mikroskoper som eksempelvis:
 


Og meget mere! Du kan desuden klikke ind på produkterne for at læse mere om deres funktioner. Leder du efter et binokulært mikroskop, altså et mikroskop med 2 okularer til at se igennem, så finder du udvalget under stereolupper. Du finder hele vores sortiment under mikroskoper.

Monomikroskoper til udendørs brug

Leder du efter et mikroskop, der er godt at tage med på farten, i skoven eller på ferie?

Her vil vi først og fremmest anbefale at vælge et mikroskop, der enten bruger batteri, eller ikke har brug for strøm overhovedet.

Hvis du ydermere gerne vil have et mikroskop, der er nemt at tage med i tasken, så vil vi anbefale at købe et lommemikroskop. Her har vi modeller fra både Carson og Levenhuk. Se eksempelvis:
 

 • Carson MicroBrite 60x-120x lommemikroskop
 • Levenhuk Lommemikroskop, 60x


Disse mikroskoper har ikke så høj forstørrelse, men til gengæld er de meget små, og kan tages med overalt.

Monomikroskoper med høj forstørrelse

Er du mere til at sidde indenfor med dine opdagelser? Så anbefaler vi et mikroskop med strømtilslutning og på stativ. På denne måde får du både lys til dine observationer, men også stabilitet, hvilket kan give dig en endnu bedre oplevelse. Her har vi eksempelvis:
 

 • Levenhuk Digitalt Mono Mikroskop 40-1600x


Der har en meget høj forstørrelse, så du kan iagttage hele den mikroskopiske verden på professionel vis!

Monomikroskoper med kamera

Nogle teleskoper kan tilsluttes computeren, så du kan tage billeder igennem din skærm. Dette gælder eksempelvis:
 

 • Mikroskop, 20-1280x


Ved andre mikroskoper er der en smartphoneadapter, så du kan tage billeder med din smartphone direkte igennem mikroskopet. Det gælder eksempelvis:
 

 • Carson Micro-Flip lommemikroskop
 • National Geographic Mikroskop, 40-640x


Disse mikroskoper er ydermere velegnede til børn og nybegyndere. Det er desuden muligt at sætte universal smartphone adapter til mange mikroskoper.

Monomikroskoper til børn

Vi har et stort sortiment af mono mikroskoper til børn.  Dette gælder blandt andet vores produkter fra Carson, Discovery og National Geographic. Vores børnemikroskoper er designet til børn, og er derfor ekstra robuste.

Til de mindste anbefaler vi et lommemikroskop, da disse kan medbringes overalt, og derfor vil bidrage til sjov, leg og læring, hvor end de små går hen!

Til de lidt større børn og voksne nybegyndere har vi også begynder sæt, som er et fuldkomment sæt, med alt hvad man skal bruge for at udforske mikroskopiens verden.

Køb et monokulært mikroskop hos Kikkertland

Er du stadig i tvivl om, hvilket mikroskop du skal købe? Frygt ej! I Kikkertland har vi altid eksperter klar til at hjælpe dig. Du kan enten kontakte os på mail info@kikkertland.dk, eller ringe på 96303409.

Du kan også komme forbi vores butik i Aalborg. Her kan du teste mikroskoper med dine egne øjne, mens vores kompetente personale tilbyder dig vejledning og råd.