Naturbøger

Fordyb dig i naturen med disse bøger! 
 
Læs og lær med disse naturbøger. Herunder finder du for eksempel masser af bøger om stjerner, astronomi, universet osv. Vi har også bøger om dyr som for eksempel insekter, fugle og pattedyr. Du kan også supplere dine skovture med en bog om den vilde flora eller gå på svampejagt med vores bøger om svampe, så du hurtigt kan skelne de spiselige fra de giftige svampe. Se alle vores forskellige bogkategorier herunder.

Bøger om natur kan forbedre din oplevelse

Hvis du har en interesse for naturen, så kan du helt sikkert finde interessante naturbøger, som vil være spændende for dig at dykke ned i. Med en naturbog kan du blive klogere på fugle, insekter og dyr og desuden lære at genkende dem i naturen. På den måde kan du opnå ny viden om bemærkelsesværdige arter og heraf forbedre din naturoplevelse. En naturbog kan altså give dig indsigt i alt fra botanik til dyre- og insektriger - men er ikke udelukkende knyttet til dette. I vores sortiment har vi mange bøger om natur:
 

  • Astronomibøger
  • Fuglebøger
  • Dyrebøger
  • Insektbøger
  • Plantebøger
  • Bøger om sten og strand
  • Naturbøger for børn

 

Kikkertland tilbyder altså astronomibøger såvel som dyrebøger og fuglebøger til både børn og voksne. Her på siden kan du læse meget mere om vores spændende bog udvalg.

Spot din yndlingsfugl med naturbøger om fugle

Med vores fuglebøger kan du nemt lære de forskellige fuglearter at kende, hvor du skal spotte dem, og hvordan du bedst passer på fuglene i haven. Hvis du vil passe på dine havefugle kan du med fordel tjekke vores fuglehuse og foderbrætte ud. Kikkertland har mange fuglebøger, som du kan vælge imellem og heraf lære meget mere om fugle! Lær hvordan du hurtigt og sikkert identificerer rovfugle eller lær almindelige fuglearter i Skandinavien at kende samt deres forekomst og levevis. Med en fuglebog kan du altså nemt lære at genkende fuglen, inden du skal ud og finde den. Til en god fuglebog hører altså en god fuglekikkert, så du faktisk også kan spotte fuglen, efter du har lært den at kende. Se vores udvalg af fuglekikkerter, som dækker enhver behov.

Naturbøger og fuglebøger til børn som giver en lærerig oplevelse

Ligesom med fuglebøger har vi samlet et interessant udvalg af naturbøger til børn som med garanti vil være et hit hos de små! Det vil være muligt for junior at bladre i bøger om sine yndlingsdyr og -insekter, men også om rummet og stjernehimlen. Naturbøger kan være medvirkende til at invitere børnene til leg og læring på en sjov måde. Børnene får mulighed for at komme ud i naturen og trække frisk luft, uden det er nødvendigt med en smartphone i hånden, fordi naturbøgerne vil være en passende guide! Fuglebøgerne kan indeholde alt fra fakta om fugle til sjove aktiviteter og projekter i naturen, der kan underholde hele familien i mange timer. Hvis dit barn er interesseret i dyrelivet i naturen, kan vi tilbyde en bred vifte af børnekikkerter, som vil kunne forbedre oplevelsen. Vores børnekikkerter er specialdesignet til mindre børnehænder og samtidigt lavet i robust materiale. Hvis uheldet skulle være ude, og barnet taber kikkerten, vil den altså ikke let gå i stykker. For desuden at gøre kikkerten let at finde, kommer den i farver, som ikke er til at misse. Hos Kikkertland mener vi nemlig, at børn og natur sagtens kan gå hånd i hånd!

Astronomibøger til børn og voksne: Få små svar på store spørgsmål

Universet er en stor størrelse, som kan være svær at gøre sig klog på. Hos Kikkertland er vi VILDE med rummet og stjernehimlen. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af interessante astronomibøger, som du kan læse for at gøre dig klogere på universet og alt, det medfører. Blandt andet kan du købe en af vores bestsellere “Korte Svar på de Store Spørgsmål”, hvori Stephen Hawking forsøger at besvare spørgsmål om kunstig intelligens, universets oprindelse og meget mere. Forstå og lær mere om nattehimlen alene eller med dine børn med vores udvalg af astronomibøger. Udover bøger med Stephen Hawking som forfatter tilbyder Kikkertland også bøger fra den berømte astrofysiker Neil deGrasse Tyson, som besvarer spørgsmål, så alle kan forstå det. Læs om universets opdagelser, relativitetsteori og kvantemekanik fortalt af bl.a. Niels Bohr og Albert Einstein. Hvis du selv gemmer på en lille forsker i maven og vil udforske stjernehimlen og himmellegemerne, har vi et bredt udvalg af stjernekikkerter til begyndere, øvede og avancerede brugere.

Insektbøger og plantebøger er perfekte naturbøger til både store og små naturforskere

Hos Kikkertland ved vi, hvor stort et hit insekter er hos børn. De er små, spændende og måske endda lidt ulækre. Allerede i naturteknik i de små klasser vil børnene gå på opdagelse og samle insekter til lands og til vands, som de kan undersøge. Hvis du vil sørge for, at dine børn kan undersøge insekter uden for hjemmets fire vægge, kan du med fordel investere i en insektlup. På den måde kan insekterne og deres detaljer ses helt tæt på af børn i naturen uden, at det er nødvendigt at røre ved dem. Hvis du derimod er mere til planter, tilbyder vi også botaniklupper. Hertil har vi et bredt udvalg af svampebøger, så du kan lære at kende forskel på giftige og spiselige svampe og yderligere også, hvordan du tilbereder svampene. Med Kikkertlands svampekniv kan du let skære dem fri og tage dem med dig hjem. Hvis du har til hensigt at undersøge svampene frem for at spise dem, har vi til den mikrobiologi-interesserede mikroskoper, som vil være nyttige til dette formål. Her tilbyder vi mikroskoper til både børn og voksne. Med en naturbog og et børnemikroskop kan dig og dit barn lære meget mere om skovens dyr og planter.

Genkend de mange dyr med Kikkertlands naturbøger om dyr

Udover fuglebøger, astronomibøger samt insekt- og plantebøger tilbyder vi selvfølgelig også dyrebøger. Med vores bøger kan du gå på opdagelse og lære dyrenes fodspor at kende, så du nemmere kan identificere, hvilke dyr der har været forbi. Dyrene kan udover på fodsporene også genkendes på deres reder, kranier, fjer og ekskrementer, hvilket du også kan lære mere om. Hvis du er interesseret i dyr og yderligere gerne vil observere dem, har vi et fremragende sortiment af kikkerter, hvor en god kikkert med fordel kan benyttes til turen og let kan anvendes til rejser og dyrekiggeri.

Hjælp til valg af bøger om naturen

Som du har kunnet læse på siden, tilbyder Kikkertland altså en bred vifte af naturbøger inden for spændende emner som botanik, fugle, insekter og meget mere. Hvis du har brug for hjælp til valg af den rette bog for dig, er du velkommen til at kontakte os. Så vil vores eksperter stå klar til at guide dig. Find os på Gugvej 140 eller fang os på telefonen +4596303409 eller mail.