Kikkertseler og Remme

Hold godt styr på kikkerten med en praktisk kikkertsele

Selvom en kikkert er alletiders følgesvend på farten, kan den godt føles både tung og lidt uhandy, når den ikke er i brug. Med en kikkertsele er din kikkert nemt lige ved hånden, og du får samtidig hænderne frie til andet end at bære kikkerten rundt. 

Vores kikkertseler og remme til kikkert fås i mange modeller, der matcher forskellige behov. Du finder dem alle her, hvor du kan gå på opdagelse efter netop den model, der skal med dig på din næste tur ud i det blå. Flere af modellerne er ikke kun suveræne til at holde styr på din kikkert, men kan også bruges til at bære et kamera eller lignende udstyr i.  

Er du også på udkig efter en ny kikkert? Du finder hele vores sortiment af kikkerter her, der byder på blandt andet jagtkikkerter og marinekikkerter i mange modeller. Se også vores udvalg af tilbehør til kikkert her, og tag eventuelt et kig på vores guide til kikkert, hvis du er i tvivl om hvilken model, du skal vælge. 

Moderne kikkertseler med komforten i fokus

Vores sortiment byder på kikkertseler, hvor der virkelig er tænkt over at skabe den rette balance mellem komfort og funktionalitet. Kikkerten holdes tæt ind til kroppen, og dens vægt fordeles mellem ryg og skuldre, så den belastning af nakken, der naturligt følger med mange almindelige bæreseler og remme til kikkert, mindskes. En belastning, der betyder mindre, hvis du udelukkende bruger din kikkert på kortere ture, men som kan betyde virkelig meget, hvis du ofte er ude i længere tid. 

Vi forhandler selvfølgelig også de traditionelle kikkertremme til brug rundt om halsen – men i designs med en ekstra bred neoprenrem, der aflaster nakken, så du undgår smerter ved transport af håndkikkerter på længere ture. 

Hav nemt din kikkert med på farten i en kikkertsele eller rem til kikkert

En kikkertrem eller kikkertsele gør det lettere at have din kikkert med på tur, og den bliver hurtigt uundværlig, når først du har oplevet friheden i at bære kikkerten på kroppen og dermed have hænderne frie til andre ting. Vores produkter tilbyder en unik komfort, der gør det mere eftertragtet at tage kikkerten med på eventyr, og vi er sikre på, at du vil kunne finde den helt rigtige løsning til dine behov her i udvalget. Læs mere under de enkelte produkter, og vælg en kikkertsele eller rem til kikkert, som du kan se dig selv bruge igen og igen på mange spændende udflugter i naturen. Produkterne kan købes både online og i vores fysiske butik i Aalborg, hvor du også altid kan få et ekspertråd eller to med på vejen.