• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Jagtudstyr

Hos Kikkertland.dk tilbyder et stort udvalg jagtudstyr. Her kan du blandt andet finde kikkertsigte, stole, skydebænke og rensekits. Vores produkter imødekommer et væld af jagtformer, og derfor kan du sikkert også finde udstyr, der passer til dig og din jagt. Gå på opdagelse i mærker som Outdoor Edge, NexTorch, Jaeger, Bushnell og Norica, og find det helt rigtige jagtudstyr. Så kan du trygt bevæge dig ud i det fri, uden at skulle bekymre dig om andet end et godt sigte.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Vælg kvalitets jagtudstyr – det betaler sig

Med det rigtige jagtudstyr få du også de bedste resultater. Derfor tilbyder vi helt essentielle produkter såsom hagl, rensekits samt kikkert- og rødpunktssigte. Så du kan give dine skud en større nøjagtighed og præcision. De gode sigtemidler er både til luftgevær, salonriffel, jagtriffel og mange andre og kan bruges i alt slags vejr. Det giver din jagt et mere solidt fundament og muligheden for bedre resultater. I vores sortiment finder du også fiske- og jagtknive - så du rette værktøj ved hånden.
 

Vores essentielle jagtudstyr er fra gode mærker som Jaeger, Nortica og Outdoor Edge, der står bag kvalitets tilbehør som kikkerter, kikkertsigter, knive og tilbehør til gode priser. Mærkerne har mange års erfaring indenfor jagtudstyr, og derfor kan du være sikker på, at du med en af disse produkter altid har en pålidelig og kvalitetsbevidst følgesvend med på jagten.

Jagtstole, du ikke sidder hen i

Nogle jagtformer kræver tålmodighed og stilstand, og så kan det være hårdt at stå op i flere timer i stræk. Derfor er det godt at investere i en kvalitetsrig jagtstol. Hos Kikkertland.dk kan du finde trebenede jagtstole, som nemt kan foldes sammen og transporteres rundt, uden at det påvirker din adræthed og mobilitet. Her finder du blandt andet stole fra det svenske friluftsmærke, Walkstool, og det danske kvalitetsmærke, Viewlux. Stolene findes i forskellige mål, så du kan finde netop den, der passer allerbedst til dig og din størrelse.

Få renset ud med Kikkertland

Når du har godt kvalitets jagtudstyr, så forpligter det også i forhold til vedligeholdelse. Derfor kan du også finde rensekits på Kikkertland.dk. Her har vi håndtag, børster i forskellige længder og tykkelser, rengøringshoveder og rengøringsklude, der kan hjælpe dig med at holde dine våben i den pæneste og bedste stand. Vi forhandler blandt andet våbenpleje fra Jaeger, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. 
 

Efter rengøring af dit gevær eller din riffel skal du sikre dig, at kuglen igen flyver præcist derhen, hvor den skal. Det kan du gøre med en god skydebænk og -kasse, som du selvfølgelig også kan finde i vores sortiment. Her er du sikret et stabilt udgangspunkt med god støtte til både skydevåbnet og albuer, så både du og riflen er placeret så bekvemt som muligt. På den måde har du de bedste muligheder for at få en god indskydning, inden det første skud i den rigtige jagt skal skydes.

Se dit jagtudstyr i det rigtige lys

Hvad der kan starte som en solrig indledning til din jagt kan hurtigt ændre sig til en våd affære – især i Danmark. Derfor stiller din jagt altid krav til dit jagtudstyr, hvilket gør det vigtigt, at have alt det essentielle med. De fleste jagter kan sagtens foregå over mange timer, og derfor kan du godt skyde byttet lige før solnedgang – hvilket betyder, at du har brug for lys til at brække dyret. I sådanne tilfælde er det altid godt at have en pandelampe med. 
 

Det er stort set alle pandelamper, som kan bruges i forbindelse, og derfor er det dig, der skal være opmærksom på, hvad du netop har brug for til din jagtform. Hos Kikkertland.dk kan du finde et væld af pandelamper, der spænder over forskellige lysstyrker, batteritid, remfarve, vægt, lysfarve og meget mere. Gå på udkig i de mange pandelampe-modeller, og find din favorit.

Stil skarpt på dit bytte

Det en uundgåelig betingelse at kunne få øje på dit bytte, når du går på jagt. Og ofte er du ikke så heldig, at dyret dukker op i perfekt synsafstand til dig. Derfor er det vigtigt at have en god kikkert liggende blandt dit jagtudstyr. Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtkikkerter, som giver dig et skarpt udsyn både i dagtimerne, skumringen og ved daggry. Alle vores produkter er fra kvalitetsmærker, som både tilbyder lysstærke modeller, vandtætte designs og dugfrie linser, så du kan få det bedste udsyn i alle henseender under jagten.
 

Vil du hellere skyde øjebliksbilleder af dyrene – for eksempelvis hvis du er på safari eller har taget familien med en tur i skoven – så kan du også gå på jagt i vores lette minikikkerter. Her spænder vores udvalg over forskellige frontlinser og forstørrelser, så du netop kan finde det produkt, der kan give dig de bedste resultater i fotojagten. 

Trustpilot