Jagtudstyr

Hos Kikkertland tilbyder vi et stort udvalg af jagtudstyr. Her på siden kan du blandt andet finde kikkertsigter, kompas, skydebænke, vildtkameraer og rensekits. Vores produkter imødekommer et væld af jagtformer, og derfor kan du sikkert også finde udstyr, der passer til dig og dit behov. Gå på opdagelse i populære mærker, såsom Zeiss, Outdoor Edge, NexTorch, Jaeger, Konus og Norica, og bestil det helt rigtige jagtudstyr online. Så kan du trygt bevæge dig ud i det fri, uden at skulle bekymre dig om andet end et godt sigte. 

Vælg jagtudstyr i kvalitet – det betaler sig

Med det rigtige jagtudstyr får du også de bedste resultater. Derfor tilbyder vi helt essentielle produkter, såsom hagl, rensekits og kikkert- samt rødpunktssigter. Så kan du give dine skud en større nøjagtighed og præcision, hvilket kommer dig til gode, når du er ude på jagt. 

De gode sigtemidler, som du kan finde her på siden, er både til luftgeværer, salonrifler, jagtrifler og andre våben. Du kan endda bruge dem under alle vejrforhold, da de naturligvis er vandtætte. Det giver din jagt et mere solidt fundament og muligheden for de allerbedste resultater. Du kan få monteret dit sigte på din riffel ved at bruge en af vores kikkertmontager. Så kan du stille skarpt på byttet og komme helt tæt på - selv fra lang afstand.

Kikkertland: Bredt sortiment af jagtudstyr fra stærke brands

Vores essentielle jagtudstyr er fra anerkendte mærker, som Zeiss, Jaeger og Vanguard, der står bag kvalitetstilbehør. Fra disse mærker kan du blandt andet finde:

 • Kikkertsigter
 • Stativer
 • Montager
 • Skydestokke
 • Vildtkameraer

Alt sammen til stærke priser. Vi udvælger vores leverandører med omhu, og mærkerne har mange års erfaring indenfor jagtudstyr. Derfor kan du, ved at handle på Kikkertland.dk, være sikker på, at du altid har en pålidelig og kvalitetsbevidst følgesvend med på jagten.

Jagtkamera til overvågning af vildtet

Hvis du ofte er på jagt, og ønsker at lokalisere vildtet, kan du med fordel investere i et godt vildtkamera, som kan optage dyrenes adfærd og færden. Med Zeiss Secacam vildtkameraer kan dyrene observeres selv i fuldstændig mørke. Her får du skarpe, fremragende oplyste billeder og videoer, så dyrene kan ses tydeligt.

Få renset riflen med Kikkertland

Når du har godt jagtudstyr i høj kvalitet, så forpligter det i forhold til vedligeholdelse. Derfor kan du finde rensekits til dit våben på Kikkertland.dk. Her har vi blandt andet børster i forskellige længder og tykkelser, rengøringshoveder og rengøringsklude. 

Et rengøringskit er noget af det mest nødvendige jagtudstyr, da det kan hjælpe med at holde dine våben i den fineste og bedste stand samt forlænge levetiden. Vores rengøringskits bliver leveret i en praktisk kuffert, som du kan tage med på farten, og det indeholder:

 • Universalhåndtag
 • Stænger i diverse længder og tykkelser
 • Messing børste i diverse længder og tykkelser
 • Rengørings hoveder i diverse længder og tykkelser
 • Rengøringsklude

Vi forhandler blandt andet våbenpleje fra Jaeger, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt jævnligt at rengøre dine brugte våben, men også dine nye våben har godt af at blive renset så ofte som muligt. 

Lav indskydning med en skydekasse og skydeskiver

Efter du har rengjort dit gevær eller din riffel, skal du sikre dig, at kuglen igen flyver præcist derhen, hvor den skal. Det kan du gøre med en god skydebænk og -kasse, som du selvfølgelig kan finde blandt vores sortiment. 

Med en skydebænk er du sikret et stabilt udgangspunkt med god støtte til både skydevåbnet og albuer, så både du og riflen er placeret så bekvemt som muligt. På den måde har du de bedste forudsætninger for at få en god indskydning, inden det første skud i den rigtige jagt. Du kan også lægge hagl i din onlinekurv, hvis du har et luftgevær, som du bruger til at træne og mestre dit sigte.

Ejer du allerede en skydebænk- og kasse men mangler skydeskiver? Så kan du selvfølgelig fylde lageret, når du handler hos Kikkertland. Vi har blandt andet en pakke med 100 skydeskiver til én lav pris.

Se dit jagtudstyr i det rigtige lys

Hvad der kan starte som en solrig indledning til din jagt kan hurtigt ændre sig til en våd affære – især i Danmark. Derfor stiller din jagt altid krav til dit jagtudstyr, hvilket gør det vigtigt, at have alt det essentielle med. De fleste jagter kan sagtens foregå over mange timer, og derfor kan du godt skyde byttet lige før solnedgang. Det betyder, at du har brug for lys og en skarp kniv til at brække dyret, og i sådanne tilfælde er det altid godt at have en pandelampe med, så du har begge hænder fri. 

Pandelamper: Overvej, hvad du har brug for

Det er stort set alle pandelamper, som du kan bruge i forbindelse med jagt, og derfor skal du være opmærksom på, hvad netop du har brug for til din jagtform. Hos Kikkertland kan du finde et væld af pandelamper, der spænder over forskellige specifikationer, såsom:

 • Lysstyrker
 • Batteritider
 • Remfarver
 • Vægt
 • Lysfarve 

Gå på udkig i de mange pandelampe-modeller, og find den lampe, som du skal bruge. Du kan også tage et kig på hele vores sortiment af lygter, hvis du foretrækker en håndholdt model.

Spot dit bytte med det rigtige jagtudstyr

Det er en uundgåelig betingelse at kunne få øje på dit bytte, når du går på jagt, og ofte er du ikke så heldig, at dyret dukker op i perfekt synsafstand til dig. Når det er tilfældet, er det vigtigt at have en god kikkert liggende blandt dit jagtudstyr, så du kan du spotte dit bytte uanset afstanden. Det kan du blandt andet gøre med en jagtkikkert.

Køb en jagtkikkert hos Kikkertland - vi er specialister

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtkikkerter, som giver dig et skarpt udsyn både i dagtimerne, skumringen og ved daggry. Alle vores produkter er fra kvalitetsmærker, som både tilbyder lysstærke modeller, vandtætte designs og dugfrie linser. Så kan du få det bedste udsyn i alle henseender under jagten. Se hele vores udvalg af kikkerter her.

Læs vores kikkertguide

Skal du bruge en kikkert til jagt, marine, rejser eller noget helt fjerde? Uanset hvad du skal bruge kikkerten til, kan du med fordel læse vores kikkertguide. Her kan du blive klogere på, hvilke kikkerter der passer bedst til forskellige brugssituationer. 

Kikkerter til ferier og safari

Vil du hellere skyde øjebliksbilleder af dyrene – for eksempelvis hvis du er på safari eller har taget familien med en tur i skoven – så kan du også gå på jagt i vores lette minikikkerter. Her spænder vores udvalg over forskellige frontlinser og forstørrelser, så du kan finde det produkt, der kan give dig de bedste resultater i fotojagten. 

Lav pletskud fra afstand med sigtekikkerter

Kan du ikke komme tæt nok på dit bytte? Så kan du stadig lave et pletskud med hjælp fra en sigtekikkert. Hos Kikkertland har vi sigte med forskellige forstørrelser, så du kan få træf på dit bytte, uanset afstanden til det. Det gør sig specielt gældende ved anstandsjagt og pûrsch, hvor du typisk er langt fra dyret. Her kan du med fordel vælge en riffelkikkert med en forstørrelse på 10x eller 12x - vælg dog kun 12x, hvis du har et stativ, en skydebænk eller lignende. 

Tager du derimod oftest på drivjagt eller trykjagt, så er en forstørrelse på op til 7x typisk nok, da du i disse tilfælde vil stå tættere på dyret. Hos Kikkertland forhandler vi også sigtekikkerter med justerbare forstørrelser, hvilket er praktisk, hvis du tager på forskellige jagtformer. Derudover kan du vælge modeller, der har belyst sigte med flere lysindstillinger, så du kan skyde under alle lysforhold. 

Udforsk udvalget her på siden, hvor vi har riffelkikkerter i alle prisklasser. Du kan købe kikkerter til billige priser eller modeller med flere funktioner til mere erfarne jægere.

Opbevar dit jagtudstyr i en praktisk rygsæk til alle vejrforhold

Når du går på jagt og skal have alt dit jagtudstyr med, er det vigtigt, at du stadig kan være letbenet - her kan en praktisk rygsæk komme dig til gode. Hos Kikkertland har vi blandt andet rygsække fra Vanguard i et vandafvisende materiale. Rygsækkene har naturligvis flere lommer, så du nemt kan pakke dit udstyr sammen og finde det frem, når du skal bruge det. 

Derudover har nogle af modellerne et vandtæt overtræk i en orange farve, så andre jægere tydeligt kan se dig. Det vandtætte overtræk gør også, at du kan bruge rygsækken under alle vejrforhold.

Køb det nødvendige jagtudstyr hos Kikkertland

Du kan finde et væld af jagtudstyr til din næste jagttur hos Kikkertland. Vi har nemlig alt det, du kan se her på siden, men vi forhandler også meget andet, såsom håndkikkerter, tilbehør til kikkerter og naturbøger. Gå derfor på opdagelse i hele sortimentet i dag, og bestil alt det, du mangler. Du kan også besøge vores butik på Gugvej i Aalborg. Her kan du få råd og vejledning af vores specialister, om valg af det bedste jagtudstyr. Du er ligeledes altid velkommen til at ringe ind til os med spørgsmål.