Nøgleringe

Har du svært ved at holde styr på nøglerne, trænger din taske til lidt farver, eller mangler du en god idé til en gave? Så vil du blive glad for en flot trænøglering. Vi har et udvalg af søde nøgleringe i træ fra det svenske mærke Wildlife Garden, der med garanti kan sætte farve på din hverdag. Nøgleringene er håndsnittet i lindetræ og er derefter håndmalet i miljøvenlig maling – og så er de yderst virkelighedstro! Se vores udvalg af trænøgleringe herunder.

Få styr på nøglerne med en trænøglering

Nøgler kan hurtigt blive væk i tasker, tabt i lommer eller gemme sig andre steder, der kan være svært at finde rundt i. Med en trænøglering kan du samle dine vigtige nøgler i et bundt, så de er samlet og ikke så let bliver væk.

En nøglering i træ har en flot og farverig figur, så du både nemt kan se og mærke trænøgleringen. De charmerende trænøgleringe er desuden super søde og kan eventuelt pynte flot uden på din taske.

Håndlavede nøgleringe i træ fra Wildlife Garden

Vores trænøgleringe er fra det svenske kvalitetsmærke Wildlife Garden, og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Trænøgleringene er lavet i hånden, og hver eneste nøglering er derfor helt unik.

Hver trænøglering bliver skåret og formet med omhu af dygtige håndværkere, hvor der kredses om detaljerne. Derefter bliver trænøgleringene håndmalet med miljøvenlig maling. På denne måde er hver nøglering i træ unik og har sin egen charme.

En flot trænøglering er den perfekte gaveide

En sød trænøglering er en fantastisk gaveide. Den kombinerer både charme og praktiske funktioner, hvilket gør den til en god gave. Uanset om det er til en ven, familiemedlem eller kollega, vil en trænøglering være en personlig og unik gave, der kan bringe glæde i deres hverdag. 

De søde nøgleringe i træ fra Wildlife Garden kommer blandt andet i figurer som bi, snegl, stjerneanis, sommerfugl og svamp - der er noget for enhver! 

Se desuden Wildlife Gardens flotte udvalg af: 

Køb en unik trænøglering hos Kikkertland

Hos Kikkertland kan du gå på opdagelse i de flotte Wildlife Garden trænøgleringe, så du kan få styr på de løse nøgler og pynte din taske i hverdagen. Måske vil du give en nøglering i træ i gave? Find din unikke trænøglering allerede i dag. Husk at du altid kan kontakte os eller ringe til os på 96303409. Du er også velkommen til at komme forbi butikken i Aalborg, hvor du kan få svar på dine spørgsmål og se udvalget af trænøgleringe, så du kan vælge den rigtige figur.