• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,-
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg

Eschenbach

Kvalitets lupper, læseglas og botaniklupper fra det verdenskendte tyske firma Eschenbach ses her. Find den bedste lup i bedste optik, om du mangler en sylup, urmagerlup, lommelup, brillelup eller smykkelup, så er der mange lupper at vælge imellem her. Lupper og læseglas fåes med eller uden lys. Kvalitets botaniklupper med 10x og 20x forstørrelser.

Eschenbach har fremstillet kvalitetsoptik siden 1913 og er i dag en af de helt førende inden for salg af optiske produkter globalt. Eschenbach er kendt for at udvikle innovative løsninger, der giver komfort til hverdag, arbejds- og fritidsbrug.  Vha. kvalitetsmaterialer, moderne fremstillingsprocesser og en speciel afsluttende coatning af optikken, opnår Eschenbach den højeste optiske ydelse. Eschenbach udfører desuden løbende omfattende kvalitetstjek af alle deres produkter.

Eschenbachs lupper og visuelle hjælpemidler er kendt i hele verden for deres kvalitet og lange holdbarhed. Lupperne, læseglassene er lavet som brugervenligt optik i et flot stilrent design.     

Mange der døjer med nedsat syn er blevet hjulpet til at opnå en højere grad af selvstændighed i hverdagen med Eschenbachs produkter. Ligesom det er blevet muligt for mange at udføre håndarbejde med mere lethed, da lupperne er lette at bruge.

Eschenbach har bl.a. vundet samtlige priser for deres mobilux lupper. De prisvindende mobilux lupper findes i en række af læselupper i forskellige forstørrelser med lys.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}