• Telefonisk vejledning
  • 100% dansk webshop og butik
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot

Eschenbach

Har du svært ved at læse bogstaver og tal tydeligt? Eller ønsker du at se selv de mindste detaljer som blomsters støvdragere og tråde i sytøjet? Så er det vigtigt at kunne forstørre selv de mindste ting op med en god, holdbar lup. Et brand, der efterlever de krav, er Eschenbach optik. 

Det tyske brand er kendt verden over for deres lupper og forstørrelsesglas med høj optisk ydeevne, som er fremstillet i brugervenligt og holdbart design. Med mere end 100 års erfaring, har de udviklet sig til en af de førende leverandører med prisvindende produkter i højeste kvalitet, som er nemme at anvende og er ekstremt holdbare.
 

Kikkertland tilbyder lupper og læseglas til hobby, arbejde og fritid – med og uden lys. Har du fx brug for en god botaniklup, lommelup eller en lup med lys fra Eschenbach? Det finder du let her. Du finder også deres prisvindende Mobilux læseglas her. Disse læselupper findes i forskellige forstørrelser med LED lys.
Se vores store sortiment af Eschenbach lupper her på siden, køb din nye lup med hurtig levering i dag!

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Eschenbach lupper til alle behov og ønsker

Når det gælder lupper og forstørrelsesglas, er Eschenbach et af de førende mærker. Deres mål er ikke kun at fremstille produkter med bedste optiske ydeevne. De lægger stor vægt på en kombination af attraktivt udseende og kreativ funktionalitet. De mest holdbare lupper og forstørrelsesglas, der findes, er dem, der sjældent skal smides ud eller udskiftes. Derfor har Eschenbach udviklet og produceret lupper og optiske hjælpemidler, som bare holder. 

Du finder nemt den lup, som passer til dit behov. Vælg imellem mange forstørrelser, funktioner og designs, som opfylder din ønsker, krav og præferencer, som ekstra hjælp i din hverdag eller hobby.

Hos Kikkertland sætter vi en ære i at tilbyde produkter i høj kvalitet. Derfor tilbyder vi forstørrelsesglas og lupper til alle formål fra blandt andet Eschenbach Optik.

 

I vores sortiment fra Eschenbach kan du blandt andet finde:
 

Kikkertland tilbyder lupper i forskellige prisklasser og modeller med lys eller uden. Dermed finder du nemt en lup, som passer til dig. Uanset hvilke formål du skal bruge lupper til, så kan du helt sikkert finde den helt rigtige lup til dine behov.

Alle brands og modeller kan findes under kategorien lupper.

Se ekstra godt med en Eschenbach Lup (forstørrelsesglas)

Skal du have tingene forstørret op for at se detaljer tydeligt? En lup (forstørrelsesglas) kan ligesom briller få tekster, blomster eller håndarbejde til at virke langt større, end de i virkeligheden er med en eller flere linser. Det har tyske Eschenbach specialiseret sig i.

Lupper fra tyske Eschenbach er ikke blot brugervenlige og holdbare, så du får gavn af dem i mange år. Du får også skarphed og høj farvegengivelse i hele synsfeltet. Takket være kvalitetsmaterialer, moderne fremstillingsprocesser og en speciel afsluttende coatning af optikken, opnås den højeste optiske ydelse. De udfører desuden løbende omfattende kvalitetstjek af alle deres produkter.

Sådan vælger du den rigtige lup

Stræber du efter den bedste synsoplevelse til at nærstudere bitte små detaljer hos planter og smådyr? Vælg fx en Eschenbach botaniklup med 10x eller 20x forstørrelse. Med det akromatiske linsesystem får du randskarpe billeder af blomsten og 100 % korrekt farvegengivelse. Du vil se skarpt i hele synsfeltet uden forvrængninger.

Måske savner du en lommelup til at tage med på farten, som fylder lidt? Med Eschenbach Easy-Pocket udtrækslup 4x eller XL-modellen får du forstørrelsesglas med stort læsefelt og LED lys i ultra tynde formater. Lyset tændes og slukkes automatisk, når det beskyttende aluminium skydedæksel åbnes og lukkes. XL-modellen kan desuden stå på bordet som standlup. Der er ubegrænset brugstid på Eschenbach led optik, så pæren skal aldrig skiftes.
 

Det kan også være, du har brug for lupbriller eller en pandelup med forstørrelse. På den måde kan du kan læse og arbejde med begge hænder fri. Vælg fx Echenbach brillelup 2x forstørrelse (arbejdsafstand 25 cm) eller 3x (arbejdsafstand 13 cm). Disse er nemme at påsætte på dine briller med en clips. Eller se Eschenbach Labo-Comfort pandelupper med forstørrelserne 1,7x, 2x og 3x (arbejdsafstand 16 cm). – også til dig, der bruger briller. 

Pandelupperne er for eksempel ideelle til:

-    Finmekanik
-    Lodning
-    håndarbejde 
-    Og andet arbejde som kræver forstørrelse. 

Eschenbach prisvindende lupper og læseglas

Måske du mangler et perfekt læseglas til læsning af tekster og tal med småt? Så er Eschenbachs prisvindende mobilux-serie i 3,5x, 4x, 5x og 6x forstørrelse måske interessant for dig. 

De kan både bruges som lup til læsning af aviser, ugeblade, bøger eller priser/tekster i supermarkedet. Med den lette vægt er luppen nem at have med i lommen eller tasken. Har du brug for ekstra lys, har luppen indbygget LED belysning med levetid på ca. 50.000 timer.

Med moderne produktionsteknik, højkvalitets materialer og knowhow fra specialister lykkedes det Eschenbach optik at fremstille den bedste optiske ydeevne for lupper. 

Det har blandt andet resulteret i Design-priser for deres mobilux-serien:
 

-    2011: Red Dot Award for mobilux-oplyste forstørrelsesserie
-    2012: Nominering til Tysklands designpris for henholdsvis mobilux-oplyst serie


Siden etablering af Eschenbach Optik i 1913 og i løbet af et århundrede har virksomheden udviklet sig til en af de førende i fremstilling af højkvalitets lupper. Vælger du at købe en Eschenbach lup, er du sikker på høj kvalitet, brugervenlig design og holdbar optik.

De mest almindelige forstørrelser er 2x – 6x. Har du brug for kraftigere forstørrelser, kan det blive nødvendig med et mikroskop. 

Se også vores store udvalg af Mikroskoper.

Køb Eschenbach hos Kikkertland

Hvad end du mangler hjælp til læsning, arbejdsbrug eller nærstudie af helt små detaljer på planter og smådyr, så er Eschenbach et sikkert valg. Søger du en lup til et bestemt formål, finder du Danmarks største udvalg hos Kikkertland.

Vores specialister kan råde og vejlede dig om køb af den helt rigtige lup til dit behov, ønsker og præferencer. Vi er klar med hjælp på tlf. 96303409. Vi sikrer dig en hurtig levering fra 100 % dansk shop. Du kan også teste lupperne i vores butik i Aalborg.