• Fri Fragt ved ordrer over kr. 600,-
  • 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg

Zeiss

Din Zeiss specialist. Lagerførende specialist i Zeiss kikkerter.

Find den bedste Zeiss kikkert hos Kikkertland.dk. Her finder du kikkerter i topklasse fra en af verdens ældste kikkertproducenter til yderst konkurrencedygtige priser. Med disse kikkerter opnås den bedste optik i god tysk kvalitet. Med en zeiss kikkert opnåes fantastisk synsoplevelser i naturen med optimal billedkvalitet og naturlig farvegengivelse. Zeiss kikkerten er foretrukken som fuglekikkert, spottingscope, naturkikkert, og ikke mindst som jagtkikkert. 

Ring for professionel rådgivning for valg af den helt rigtige kikkert til dit behov på 96303409.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

En kikkert fra ZEISS har et legendarisk ry. Et omdømme grundlagt gennem årene på enestående optisk ydeevne, fremragende ergonomi, robust konstruktion og en verden af innovationer, der konstant har udvidet grænserne for det teknisk mulige. Generationer af naturelskere sværger ved deres ZEISS-kikkert. Mange af dem bruges stadig i dag. Ikke desto mindre står tiden aldrig stille. I dag tilbyder ZEISS udstyr af højeste kvalitet til en lang række forskellige behov - fra specielle kikkert til observation i skumringen og om natten til kompakte kikkert til daglig brug.

Ligesom fuglekikkerne, der gik ud for at søge efter den Northern Bald Ibis i Marokko. En fugl, der er særligt svært at finde. For denne art er kritisk truet. Når man omsider har chancen for at observere flere af disse imponerende fugle gennem kikkert - takket være tålmodighed, oplevelse og det rigtige udstyr - er det et unikt og uforglemmeligt øjeblik i livet.

 

Højteknologiske spotting scopes fra ZEISS.  Naturen er altid fascinerende, uanset hvor du er i verden.  Spotting scopes fra ZEISS opfylder disse krav på forskellige måder - fra naturlig gengivelse af farver, den fineste gengivelse af detaljer, enestående lysstyrke samt kontrast til brede synsfelt og betagende kraftig forstørrelse. 

Vælg mellem Zeiss Conquest Gavia 30-60x85mm eller Zeiss Victory Harpia 23-70x95 hvor du får helt unikke oplevelser gennem disse kikkerter. En fremragende valg når du skal have den bedste natur og fugleobservationer.