ZEISS

Vi er din ZEISS specialist og lagerførende forhandler af ZEISS kikkerter i Danmark. Her finder du kikkerter i topklasse fra en af verdens ældste kikkertproducenter til yderst konkurrencedygtige priser. Deres exceptionelle optiske ydeevne, fantastiske ergonomi, robuste konstruktion og verden af innovative tiltag sikrer top kvalitet i alle ZEISS kikkerter. ZEISS er specielt kendt for deres SCHOTT optik, der sikrer højest mulig lystransmission, naturlig farvegengivelse og ekstraordinær billedskarphed. ZEISS kikkerter giver dig derfor en optimal billedkvalitet, der gør oplevelsen af naturen fantastisk. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige ZEISS kikkerter; lige fra specielle kikkerter til at observere i skumringstid til kompakte kikkerter til natur- og fugleentusiaster.

Vi forhandler ZEISS fuglekikkerter, naturkikkerter, spottingscopes, monokikkerter, jagtkikkerter og kompaktkikkerter. Har du brug for vejledning i ZEISS produkter, kan du få professionel vejledning på tlf: 9630 3409. 

 

 

 

Alle ZEISS kikkerter har en speciel

type multi-layered coating, som de kalder for T* coating. Den har fokus på lysoptimering og sikrer et skarpt og lyst

billede med naturlig farvegengivelse.

 

 

 

 

Derudover har ZEISS kikkerter LotuTec coating, der sikrer, at vand let preller af og skidt let kan fjernes uden spor.

En kikkert fra ZEISS har et legendarisk ry

Zeiss gode omdømme er grundlagt gennem årene på baggrund af enestående optisk ydeevne, fremragende ergonomi, robust konstruktion og en verden af innovationer, der konstant har udvidet grænserne for det teknisk mulige for kikkert optik. Generationer af naturelskere sværger ved deres ZEISS-kikkert. Mange af dem bruges stadig i dag. Ikke desto mindre står tiden aldrig stille. I dag tilbyder ZEISS udstyr af højeste kvalitet til en lang række forskellige behov - fra specielle kikkert til observation i skumringen til kompakte kikkert til daglig brug.

Ligesom fuglekikkerne, der gik ud for at søge efter den Northern Bald Ibis i Marokko. En fugl, der er særligt svært at finde. For denne art er kritisk truet. Når man omsider har chancen for at observere flere af disse imponerende fugle gennem kikkert - takket være tålmodighed, oplevelse og det rigtige udstyr - er det et unikt og uforglemmeligt øjeblik i livet.

Højteknologiske spotting scopes fra ZEISS

Naturen er altid fascinerende, uanset hvor du er i verden. Spotting scopes fra ZEISS opfylder disse krav på forskellige måder - fra naturlig gengivelse af farver, den fineste gengivelse af detaljer, enestående lysstyrke samt kontrast til brede synsfelt og betagende kraftig forstørrelse.

Vælg mellem Zeiss Conquest Gavia 30-60x85mm eller Zeiss Victory Harpia 23-70x95mm, hvor du får helt unikke oplevelser gennem disse kikkerter. Et fremragende valg når du skal have den bedste natur og fugleobservationer.

Kikkertland er lagerførende specialist af Zeiss kikkerter i Danmark. Specialister med mere end 30 års erfaring kan guide dig med køb af det rigtige kikkert udstyr på tlf.: 9630 3409.