Levenhuk

Levenhuk fremstiller optiske produkter som mikroskoper, teleskoper, kikkerter og lupper til alle. Levenhuk er bla kendt for deres LabZZ serie, som er specielt lavet til børn. Der findes her mange spændende og lærerige produkter til børn som håndkikkerter, monokikketer, brillelupper, lommelupper, insektlupper og insektdåser.

Levenhuk startede ud med et mål om at gøre god optik tilgængelig for en bredere befolkningsgruppe ved at benytte kvalitetsmaterialer samtidig med at holde priserne så lave så muligt. Levenhuk blev grundlagt i 2002 og sælger deres produkter i store delen af verden.

Lad børnene gå på opdagelse i naturen med Levenhuks oplevelsessæt. Perfekt til børns små hænder og med særdeles god optik. Eller tag naturen med indendørs til nøje inspektion med vores børnemikroskop 40-640x, lime.

Levenhuk giver rig mulighed for at børn og voksne kan undersøge vores forunderlige verden. 

Levenhuks historie

Levenhuk er en stor amerikansk producent af optiske enheder. Her kan du blandt andet finde:

  • Mikroskoper
  • Teleskoper
  • Kikkerter
  • Vejrstationer
  • Lupper

og meget mere!

Levenhuk lægger stor vægt på at skabe produkter, der vækker nysgerrighed og eventyrlyst hos både børn og voksne. Derfor findes der også produkter tilpasset alle niveauer og aldre. Levenhuk har hovedsæde i Tampa, USA, men har også afdelinger i Europa og Asien. Levenhuks primære mål er at producere produkter af høj kvalitet til en lav pris! 

Kom helt tæt på med et Levenhuk mikroskop 

Levenhuk producerer kvalitetssikre mikroskoper til alle niveauer og aldre! Hvad enten du er på udkig efter et simpelt og billigt mikroskop, en stereolup eller et multifunktionelt og professionelt mikroskop, så har Levenhuk helt sikkert noget, der passer til dig. Det er blandt andet Levenhuk, der har produceret de populære LabZZ- børnemikroskoper, der fås i flotte farver. Med LabZZ-mikroskopet kan selv de mindste komme helt tæt på de mindste detaljer og studere de dyr og planter, de finder i haven. Levenhuk laver derudover også tilberedt prøver, som kan undersøges i mikroskopet. 

Til voksne laver Levenhuk mikroskoper med helt op til 1600x forstørrelse, hvormed du både kan undersøge bakterier og kromosomer. Levenhuk har stor succes med deres USB-mikroskoper, som eksempelvis Discovery Digital Mikroskop Artisan 128, der har op til 500x forstørrelse. Med dette mikroskop kan du tage billeder af dine opdagelser og se dem på det indbyggede display. Du kan dog også tilkoble mikroskopet til PC eller TV. På denne måde sikrer du dig det bedste billede til dine opdagelser, men du har også mulighed for at lade hele familien deltage. 

Levenhuk natkikkert – se hvad der gemmer sig i mørket 

Undrer du dig over, hvad der sker i naturen i nattens mulm og mørke? Eller har du brug for en natkikkert til jagt for eksempel? Levenhuk har et udvalg af natkikkerter, som ligesom navnet indikerer er en kikkert, hvormed du kan se i mørke. Eksempelvis Levenhuk Halo 13x Mono Natkikkert, der både har 13x forstørrelse, kan bruges i totalt mørke, men også lader dig tage billeder og videoer af dine iagttagelser. På den måde kan du altid kigge tilbage på dine opdagelser. 

Bliv din egen meteorolog med en vejrstation fra Levenhuk 

Hos Kikkertland finder du også et stort udvalg af digitale termometre og vejrstationer fra Levenhuk. Med en vejrstation kan du aflæse vejr, luftfugtighed og tiden i dit nærområde. På den måde kan du altid være opmærksom på indeklimaet i huset eller på kontoret. Med Plus LP60 vejrstation fra Levenhuk, har du mulighed for at aflæse vejret fra hele fire forskellige steder. Dermed kan du både aflæse vejret udenfor, og holde øje med indeklimaet i dit hus. Vejrstationen kan derudover også informere dig, hvis vejret bliver dårligt, og den kan også benyttes som vækkeur. 

Levenhuk lupper - få det hele med 

Har du problemer med at se de små detaljer? Med en lup kan du både studere naturen, eller bruge det som et hjælpemiddel, når du laver håndarbejde, smykker eller studerer møntsamlingen. Levenhuk laver håndlupper, pandelupper, brillelupper og botaniklupper – der er derfor noget til enhver smag! Har du også brug for lys til dit arbejde, er dette også muligt. Levenhuk producerer lupper med LED-lys, så du får de mest optimale arbejdsforhold. Se eksempelvis Pandelup med lys fra Levenhuk, der både lader dig have hænderne fri, har 6 forskellige forstørrelser og tilbyder dig lys til arbejdet. Perfekt til håndarbejde eller frimærke- eller møntsamleren! 

Køb dit Levenhuk produkt i dag 

Med produkter fra Levenhuk er kvaliteten helt i top, og du kan derfor være helt tryg, når du handler på Kikkertland.dk. 

Hvis du er i tvivl eller gerne vil have professionel rådgivning til dit køb af Levenhuk produkter, har vi altid en ekspert klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os telefonisk på 96303409 eller mail ordre@kikkertland.dk eller besøge os i vores butik i Aalborg. Her står vi klar til at besvare alle dine spørgsmål. I vores butik har du også mulighed for at komme ind og prøve teste produkter, inden du beslutter dig.