• 100% dansk webshop
  • Trustpilot-anmeldelser
  • Click & Collect i Aalborg
  • Webshop-ordrer afsendes som normalt
     

Marine-kikkert

Marinekikkerten er et uundværligt stykke værktøj når man sejler korte eller længere ture i sin båd. 
Her finder du et udvalg af vandtætte marine-kikkerter.  


En god kikkert om bord er en vigtig del af din båds udstyr og øger din sikkerhed om bord. På vandet vil man gøre brug af sin kikkert i skumringen og i mørke, og det er vigtigt, at man får så stor lysstyrke som muligt, som f.eks en 50-56mm.

 
Vi anbefaler en 7x forstørrelse, da det kan være vanskeligt, at holde en større forstørrelse stille i søgang. Kikkerten bør være nitrogenfyldt, og dermed 100% vandtæt og dugfri. 
Kikkertland har et godt udvalg af marinekikkert til fornuftige priser. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Kendte mærker af marinekikkerter

Blandt de kendte mærker vi sælger finder du Asphen Marine, Viewlux Nautic, Helios Oceanmaster samt et stort udvalg af søkikkerter fra Nikon. Det sidste mærke vi har i vort marinekikkert sortiment er Fujinon Marine-serien.

De vigtigste egenskaber for en marinekikkert er at den er vandtæt og at den har stor lysstyrke, så billedet bliver klart og tydeligt, hvad enten man deltager i en søredning, eller har fået øje på en lom der dykker efter fisk.

Kikkert til søsport

Fujinon Marine XP-WL er en god og stabil kikkert, der er prisbillig med gode specifikationer til prisen, denne marinekikkert er særdeles velegnet til dommere i søsport eller tilskuere for den sags skyld. Denne smarte kikkert har den egenskab at den flyder oven på vandet, hvis du skulle være så uheldig at tabe den mens du sejler.

Tilbehør til marinekikkert

Som tilbehør til dine marinekikkert kan du få en kikkertsele, så du er sikker på ikke at tabe kikkerten på gulvet eller værre i vandet imens du observerer. Du monterer kikkerten på selen og tager så selen på som normalt.

Med eller uden kompas

De større og dyrere modeller har indbygget kompas, det er nice to have, men ikke need to have de fleste sejlere ved godt hvor nord, syd, øst og vest er når de sejler.
 

Trustpilot