Kobe Seamaster 7x50 Marinekikkert

Model/Varenr.: A4544

699 kr. 999 kr.


 

Lagerstatus: På lager
stk.

Kobe Seamaster 7x50 Marinekikkert
Kobe Seamaster er en højkvalitets marine kikkert til en favorabel pris. Den er uundværdlig for dig, der ønsker en robust kikkert til sejlads, vandsport eller bare godt kan lide at tilbringe tid ved vandet. Med kikkerten kan du hurtigt danne dig et overblik over aktiviteterne i vandet, bugter og fugle til søs.

Prisvenlig Marinekikkert
Fordelen ved Kobe Seamaster er blandt andet, at du får en 7x forstørrelse og 50 mm linser. En 7x forstørrelse giver dig et stabilt billede - selv når du befinder dig på havets bølger. Samtidig er det en enormt lysstærk kikkert grundet frontlinserne på 50 mm. Det betyder, at du let kan fange objektet i kikkerten og nærstudere skibets mange detajler, fuglens vingefang eller landskabet i det fjerne. Du er er nemlig sikret lyse, skarpe og detajlerige billeder med en Kobe Seamaster.

De store 50 mm linser i kombination med multicoatede linser giver dig et detajlerigt billede selv ved daggry eller skumringen. Kikkertens lysstærke optik er derfor en klar fordel, hvis ikke lysforholdene er optimale, da du stadig kan udnytte kikkertens fulde potentiale og komme tæt på detajlerne i det fjerne.

Kikkertens Opbygning
Kikkerten er fremstillet med en kraftig gummiarmering, der er stødabsoberende og samtidig sikrer et godt ergonomisk greb. Det er en fordel, hvis du har handsker på eller skybruddet åbner sig. Derudover er kikkerten 100% vandtæt og dugfri, så du sikkert kan anvende den i regnvejr eller hvis bølgerne slynger sig ind over båden. Kobe Seamaster er derfor den ideelle kikkert til søs.

Dioptriindstillingen betyder, at du stiller skarpt på hvert okular. Når du har indstillet hvert okular til dit behov, er den altid klar til brug og ekstremt skarp. Gummiøjestykkerne gør det behageligt at anvende kikkerten både med og uden briller.

Specifikationer

  • BAK-4 prismer
  • Multicoatet linser
  • Diopterjustering
  • Justerbare gummiøjestykker
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt og dugfri
     
Model 7x50
Forstørrelse 7x
Objektivlinse 50 mm
Synsfelt 116m / 1000 m
Vægt 1124 g
Mål 180x200 mm
Garanti 2 år
Pakken består af Kobe Seamaster kikkert, taske og flyderem