Wildlife Garden

Her kan du se vores flotte produkter fra det svenske mærke Wildlife Garden, hvor miljøhensyn, dyrevelfærd og indretning er i højsædet. Wildlife Garden tilbyder produkter, der både skaber kulør og ynde i indretningen samtidig med, at det skaber glæde hos dyrene i din have. I vores sortiment af Wildlife Garden finder du både fuglehuse, foderbrætter, insekthoteller, nøgleringe, knager og meget mere.

Se hele udvalget herunder, og fordyb dig i kombinationen mellem natur, indretning og fantastisk håndværk. 

Historien Bag Wildlife Garden

Inspireret af smukke omgivelser på Bjäre-halvøen i det sydlige Sverige med små røde sommerhuse, enge, marker og en stor biologisk variation, blev ideen bag Wildlife Garden født. Tiden gik, og Wildlife Gardens sortiment voksede i takt hermed. I dag indeholder deres produktsortiment alt fra indendørs dekorative skatte til udendørs produkter, der skaber glæde for dyrene i haven. Hver eneste del er kendetegnet ved skønhed, funktionalitet og en legende tilgang til designet. Wildlife Garden designer omhyggeligt hvert eneste produkt i samarbejde med eksperter, producenter og håndværkere for at sikre kvalitet og autenticitet.

Få tidløst svensk design, når du køber Wildlife Garden

Wildlife Gardens signatur er svensk design, der spreder glæde hos både dyr og mennesker. Deres produkter hylder håndværket, de detaljerede finesser og de enkelte materialers fordele. Med viden, erfaring og kreativitet som kompas skaber de produkter, der er tidløse og autentiske.

Wildlife Gardens håndskårne mesterværker tager form i Manchuria, der ligger i det nordøstlige Kina. Gennem generationer har lokale håndværkere lavet flotte skulpturer i træ i de iskolde vintermåneder, hvor jorden er frossen. I mere end 15 år har Wildlife Garden opretholdt et tæt samarbejde med den samme producent, hvor de efterhånden kender alle de dedikerede træskærere. Dette vedvarende partnerskab garanterer kvalitet og kontinuitet i både nye som gamle produkter.

Miljøvenligt design og håndskåret træ

Wildlife Gardens dekorative træfugle er omhyggeligt skåret i lindetræ og malet med miljøvenlig, vandbaseret akrylmaling. Wildlife Garden gør derfor en dyd ud af at producere deres produkter bæredygtigt og med hensyn til miljøet.

Dette design har de taget med i deres andre produkter såsom deres nøgleringe, knager og køkkenrulleholdere, der også alle har en håndskåret del, der er fint dekoreret med miljøvenlig maling.

Selv deres større produkter såsom fuglehuse og insekthoteller er også malet med den miljøvenlige maling, og vil pynte i enhver have eller terrasse.

Opdag skønheden i naturen med produkter fra Wildlife Garden

Hos Kikkertland.dk forstår vi vigtigheden af at skabe forbindelse til naturen og værdsætte dens skønhed. Med Wildlife Gardens produkter hylder vi naturen, idet hvert produkt er designet med omhu og kærlighed til naturen.

Har du brug for professionel rådgivning om Wildlife Garden-produkter eller andre mærker? Vores dedikerede eksperter er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig den assistance, du har brug for. Du kan nemt kontakte os eller besøge vores butik i Aalborg, hvor vores team står klar til at imødekomme dine behov. I butikken får du også mulighed for at teste vores produkter, så du kan træffe dit valg med tillid.