Viewlux

Er du på udkig efter en kvalitetskikkert eller et teleskop til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så tag et kig på vores kikkerter fra Viewlux.

Her finder du blandt andet et stort udvalg af jagtkikkerter, fuglekikkerter, udsigtskikkerter og stjernekikkerter. Viewlux har eksisteret siden 2004 og er et mærke af høj kvalitet. Kikkerterne fra Viewlux er designet til at modstå forskelligartede vejrforhold og særligt udviklet til fugleentusiaster, jægere, rejselystne og friluftsmennesker. Elsker du at kigge på fugle og dyr? Så har vi både gode kompakte håndkikkerter og Spottingscope med ED-glas fra Viewlux, der sikrer en fantastisk optik, du sjældent har set før. Du finder også andre produkter som mikroskoper, lupper, outdoor udstyr og meget meget mere fra dette brand til billige priser. 

Køb Viewlux-produkter i god kvalitet

Når du køber produkter fra Viewlux, så får du produkter i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alt fra kikkertere til lupper. Mærket Viewlux er kendt for et alsidigt sortiment indenfor håndkikkerter, udsigtskikkerter, mikroskoper og forstørrelsesglas med høj fokus på kvalitets optik og brugervenlighed. Du finder alt lige fra fuglekikkerter, marinekikkerter, lommekikkerter til botaniklupper og små praktiske lommelupper. Visionen bag dette mærke er at give alle mulighed for at tilegne sig specialiseret kvalitets udstyr til en overkommelig pris.

Vi bestræber os på at tilbydes specieltdesignet udstyr til dig, der elsker et aktivt udendørs- og friluftsliv. Elsker du at være ude og opleve naturen, fuglene og dyrene på tæt hold? Og er du en af dem, som ikke går på kompromis med dit udstyr? Her finder du let det udstyr, som kan give dig den bedste mulige oplevelse på turen. Herunder kan du skabe dig et overskueligt overblik over vores brede udvalg. Her kan du få: 

 • Håndkikkerter 
 • Udsigtskikkerter
 • Marinekikkerter 
 • Mikroskoper - både almindelige og digitale
 • Børnekikkerter
 • Teaterkikkerter 
 • Lupper 
 • Stativer 
 • Adaptere - både til kamera og smartphone
 • Læselinialer 
 • Trådtællere
 • Observationskikkerter 
 • Kikkertholder
 • Taske til kikkert
 • Dæksler til kikkert og objektiv
 • Gummiøjestykke
 • Dækglas
 • Objektglas

Viewlux Elite kikkerter

Er du lige begyndt at interessere dig for naturen, og vil du gerne nærstudere dyr, blomster og planter? Så burde du købe Elite kikkerter fra Viewlux. Her får du nemlig kvalitets kikkerter med fantastisk optik. De fås i størrelserne 8x42 og 10x42 og er desuden gode til begynderen, da de er nemme at betjene og have med på tur. Den medfølgende kikkerttaske og kikkertsele gør den er let at bære. Derudover er kikkerten vejrbestandig og 100% vandtæt, så du kan bruge den i al slags vejr.

Disse elite kikkerter er velegnet til, at du kan se og studere dyr og fugle på nært hold - selv i skumringen. Du kan ligeledes bruge dem til at observere landskabet og naturen. Hos kikkertland.dk bliver kikkerterne altid leveret med taske og bærerem. Vi har mange forskellige kikkerter af god kvalitet til både nybegyndere, erfarne og børn. 

Viewlux udsigtskikkerter

Kunne du godt tænke dig en udsigtskikkert med fantastisk farvegengivelse og skarpere billede, når du studerer fugle eller landskaber? Så skal du tage et kig på vores udvalg af udsigtskikkerter med ED-glas fra Viewlux. Her får du et skarpt billede uden generende lysindfald med en forstørrelse på 20 til 60 gange. 

ED-glas er opfundet med henblik på at give ekstra lav spredning. De er samtidig udviklet til at mindske kromatiske aberration, som opstår, når lysstråler med varierende bølgelængde trænger gennem linsen. Dette kan være forstyrrende for dine observationer. Det slipper du således for med optiske ED-glas. 

Er du tit ude at observere fugle og naturen i skumringstiden? Så bør du overveje Viewlux Elite udsigtskikkerterne. Her får du en kikkert med ‘fully multicoatet’-linse med bak-4 prismer, som giver et klart og kontrastrigt billede, der gør den velegnet til at observere i skumringen. Du kan både tage billeder og videoer med din smartphone eller kamera gennem kikkerten med en adapter til smartphone eller kamera fra Viewlux. Bruger du et kamera, skal du ligeledes have T2 ringe, som du skal sætte på sammen med dit kamera-adapter. Når du køber en udsigtskikkert, så kræver det samtidig, at du tilkøber et stativ, så du undgår rystelser. 

Bilvinduestativ fra Viewlux

Vil du gerne kunne sidde bekvemt i bilen, mens du nærstudere fugle og naturen med din kikkert? Det kan du nemt med vores store udvalg af bilvinduestativ fra Viewlux. Du fastspænder blot stativet på bilruden, hvorefter du får mulighed for at panorere med din kikkert. Du kan også sætte dit stativ på et hegn eller skydetårn og observere. Du får således masser af muligheder for sidde, som du ønsker det. Her er de eksklusive bilvinduestativer fra Viewlux netop et godt valg, fordi du blandt andet får bilvinduestativer med 360 graders rotation, som er solide og nemme at betjene. Observer fugle og natur i de mest rolige omgivelser uden forstyrrelser. 

Viewlux håndkikkerter

Hvis du elsker at studere fugle, så er Viewlux håndkikkerter særlig egnede til at tage med ud i naturen for at nærstudere eller jage. Vi har et stort udvalg af gode kvalitets håndkikkerter, som er kompakte og nemme at tage med på farten. Her finder du blandt andet gode fuglekikkerter med et godt billede og fantastisk optik med bak-4 prismer. Vi har ligeledes håndkikkerter med “fasecoating,” der gør kikkerterne lysstærke både morgen og aften. Derudover har de også et ergonomisk design, der gør dem lette og behagelige at holde på. 

Ønsker du en håndkikkert med netop disse kvaliteter, så kan vi anbefale vores Ultra Plus-modeller. Alle vores håndkikkerter er udstyret med et twist up eller drejelige øjestykke, der gør dem nemme for brillebrugere at benytte. Ligeledes er de 100 procent vandtætte, så de kan komme med ud i alt slags vejr. Vores håndkikkerter har forstørrelser på 8x og 10x. Og ligesom med vores udsigtskikkerter, så tilbyder vi også håndkikkerter med ED-glas, som er det bedste kikkert glas på markedet med fantastisk optik. Du kan desuden få gode råd i vores kikkertguide.

Starfinder 60 - populært begynderteleskop

Er det astronomiens verden, du interesserer dig for, så kræver det en teleskop, som har en betydelig højere forstørrelse end en kikkert. Hvis du er nybegynder og ønsker dig et godt begynderteleskop - hvad enten det er til dig selv eller dit barn - så anbefaler vi, at du tager et kig vores linseteleskoper af mærket Viewlux. Her finder du det populære Starfinder 60 teleskop, som er et linseteleskop af høj kvalitet til en god pris. Disse linseteleskoper er lette at betjene, hvilket gør dem ideelle som begynderstjernekikketer. Og så er de endda så nemme at betjene, at de egner sig både til børn fra seksårsalderen og voksne. Der medfølger blandt andet flere okularer til Starfinder 60 stjernekikkerten, som giver dig forskellige forstørrelser. Således har du mulighed for at udforske månen og planeterne med forskellige forstørrelser. Derudover medfølger der også en 2x Barlow linse, som fordobler forstørrelsen.

Starfinder 60 teleskopet er særligt egnet til at se måner og planeter med. Således har du mulighed for at se både Saturns ringe og Jupiters måner samt de klare stjernetåger som eksempelvis findes i Oriontågen. Disse teleskoper egner sig også til landskabsobservationer af fx fugle, dyr, og landskabsobservation, da de retvender billedet.  Der medfølger også en lille søger, der sidder på siden af teleskopet, som gør det nemmere at lokalisere det ønskede objekt. 

Botaniklupper fra Viewlux

Kunne du godt tænke dig at se et forstørret billede af blomster, sten og smykker? Så burde du overveje vores botaniklupper fra Viewlux. Her finder du kvalitets lupper til en skarp pris. Vi tilbyder botaniklupper med tre linser og indbygget LED-lys, som gør det nemt at se små detaljer. Samtidig giver lupperne ekstra lys, når der ikke er andet lys i nærheden. Botaniklupperne fra Viewlux er velegnet til at tage med ud i naturen for at studere blandt andet blomster, støvdragere, sten og blade. Her kan du få et forstørret billede af det, du ellers ikke ville kunne se med det blotte øje. 

Lupperne med LED-lys er produceret i metal, som gør dem robuste at have med på tur. Luppen er kompakt, og du kan derfor sagtens folde den sammen og have dem med i lommen. Vores LED-lupper har en forstørrelse på 10 x og 20 x. Forstørrelsen på luppen afhænger af, hvilken model du vælger. Vi tilbyder også botaniklupper med dobbeltlinse og en forstørrelse på 15 gange. Luppen har ligeledes et kompakt design, der gør den nem at have med i lommen. Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke lupper vi har, så kan du med fordel dykke ned i vores sortiment, hvor vi tilbyder flere lupper til mange forskellige formål. 

Find kvalitets udstyr fra Viewlux 

Hos Kikkertland.dk har vi meget kvalitets udstyr fra Viewlux til skarpe priser. Udover forskellige kikkerter, så kan du også finde:

 • Børnekikkert
 • Mikroskoper (både til børn og voksne)
 • Teaterkikkert
 • Tilbehør til både kikkerter, mikroskoper og meget mere 
   

Er du i tvivl om valg af udstyr, eller vil du gerne vide mere? Så kan du altid kontakte Kikkertland.dk telefonisk eller besøge vores fysiske butik i Aalborg. Vi står altid klar til at give dig den rette vejledning.