• 100% Dansk webshop
  • Dag-til-dag levering – bestil inden kl. 14.00
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice: Tlf.: 96 30 34 09
  • Eget lager

Fortrydelsesformular

Du kan downloade vores fortrydelsesformular her. Klik her.
Udfyld felterne i formularen og udskriv denne. Venligst vedlæg denne sammen med varen.

Når du har underskrevet formularen, kan denne sendes til vores mail: info@kikkertland.se

 

Returnering af varer

Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 14 dage efter modtagelsen af varerne.  Vi refunderer ikke fragtudgifter.

Ved returnering af en vare skal denne være ubeskadiget og i original ubeskadiget emballage.

Da emballagen udgør en del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke anses for returneret i samme stand, såfremt emballagen ikke medfølger.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
 
På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret.  Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, fx på grund varer købt til en bestemt begivenhed/event, da varen ikke har nogen værdi efter begivenheden/”eventet”

Ved returnering skal vedlægge en kopi af faktura samt fortrydelsesformular. Du kan downloade formular her:
KLIK HER

Beløbet indsættes via det betalingskort der er brugt til købet.

Reklamationsret:

24 måneders reklamationsret - gælder også brugte varer og skaffevarer. Kunden skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.