Fotoudstyr

Vi tilbyder et stort udvalg af fotoudstyr. Her kan du vælge imellem fotoborde, fototelte, studie flash og lyssæt, studie baggrund og tilbehør. Derudover har vi paraplyer, softbokse, reflektor skærme, TTL speedlite Blitz, filtre og meget mere til at tage de bedste fotos.

Med det rigtige foto udstyr kan du tage perfekte billeder af eksempelvis produkt foto til webshop, sociale medier og reklamer uden at være professionel fotograf. Det kræver kun en smartphone med godt kamera eller spejlreflekskamera samt det rette udstyr for at komme igang.

Ring gerne for professionel vejledning af det bedste udstyr til fotografering på 96303409.

Køb det bedste foto udstyr og fotolys til produktfotografering

Går du og drømmer om at få dit eget hjemmefotostudie? Har du en hobby- eller webshop, er det vigtigt, at din produktbilleder på webhoppen står skarpt? Så finder du her det bedste udstyr til produktfotografering og reklame billeder her til yderst gode priser.  Det behøver ikke at være svært eller dyrt selv at tage gode produktfoto, blot du får det rigtige fotoudstyr. Starter du helt fra bunden af med hobby fotografering eller produktfoto setup til webshop, kan vores Studie flash sæt være en rigtig god ide. Ønsker du både at optage video og tage studiebilleder er vores Dagslys studie sæt det helt oplagte valg. Se udvalg af fotolys til den helt rette fotografering.

Professionel fotoudstyr til gode priser

Er du en professionel fotograf, der har brug for at udvide dit fotoudstyr - så har vi masser af gode produkter til fotografering til dig. Vi har bl.a. vores komplette studie lys sæt TFK-2400L med LCD Display. Sættet kommer med to 400 Watt flash lamper med nøjagtige indstillingsmuligheder, en robust transporttaske og en trådløs fjernbetjening.

Vi har også Falcon Eyes studie flash Satel Two med batteri, som giver et utrolig kraftigt lys med sine 600 Watt. Flash lyset er perfekt til den professionelle fotograf, som har brug for masser af ekstra lys på location f.eks. ved bryllupsfotografering, ekstrem sport, produktfotografering eller lignende. Flash lyset er også yderst velegnet til fotografering i studiet. Satel Two fås i to modeller: en specielt udviklet til Nikon og en til Canon.

Tips til gode produktfoto til webshop og reklamer

Er du hobby fotograf eller ejer af en webshop, så har vi tips til rette udstyr til produktfotografering. Det er en god ide at have et specielt fotobord eller fotoboks at stille sine produkter på. Med vores Falcon Eyes Fotoborde får du udover en god arbejdsflade også en ensartet, blød baggrund på alle dine produktfotos. Den let buede baggrund giver ingen skarpe kanter og der kan også nemt lægges andre farvede klæder henover for at skabe en farvet baggrund. Tilbehør til dit photo shoot kan fæstnes til bordet vha. de medfølgende klemmer. Du kan selvfølelig også ændre hældningen af dit fotobord for fuld kontrol over den kreative process i fotostudiet.

Desuden er det rigtige lys vigtigt, da lyssætning for et godt produktfoto er altafgørende. Få fuld kontrol over lyset i dit studie med vores store udvalg af studie tilbehør. Fotografering med vores Falcon Eyes' paraplyer og softboxe giver dig en flot, jævn lyslægning, og det foldbare Fototelt giver nærmest skyggefrie produktbilleder med hvid eller farvet baggrund. 

Skal du ud og tage billeder på location er vores Reflektor 5 i 1 det helt perfekte redskab til at bløde skyggerne op. Benyt også reflektoren til spændende portrætbilleder i studiet, hvor du let kan skifte mellem de forskellige farvetoner for at skabe den helt rigtige stemning. Brug en reflektorskærm til mere og bedre lys til dit fotoshoot eller ønsket farvetone.

Tager du større portræt- eller produktfotos er det også helt oplagt at benytte en studie baggrundsløsning. Vi har både den traditionelle, hvide baggrund med vores Linkstar Baggrundsløsning, men der er også mulighed for at have tre forskellige farvede baggrunde med Falcon Eyes Baggrundsløsning med 3 ruller. Her får du mulighed for at skifte mellem den sorte, blå og eller hvide baggrund. 

Vi fører kendte kvalitetsmærker inden for fotoudstyr, brands som Falcon Eyes og Studioking.