• 100% Dansk webshop
  • Dag-til-dag levering – bestil inden kl. 14.00
  • 14 dages fuld returret
  • Kundeservice: Tlf.: 96 30 34 09
  • Eget lager

Fotoudstyr

Vi tilbyder et stort udvalg af fotoudstyr. Her kan du vælge imellem fotoborde, fototelte, studie flash og lyssæt, studie baggrund og tilbehør. Derudover har vi paraplyer, softbokse, reflektor skærme, TTL speedlite Blitz, filtre og meget mere til at tage de bedste fotos.

Med det rigtige foto udstyr kan du tage perfekte billeder af eksempelvis produkt foto til webshop, sociale medier og reklamer uden at være professionel fotograf. Det kræver kun en smartphone med godt kamera eller spejlreflekskamera samt det rette udstyr for at komme igang. Ring gerne for professionel vejledning af det bedste udstyr til fotografering på 96303409.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Går du og drømmer om at få dit eget hjemmefotostudie? Har du en hobby- eller webshop? Eller er du måske en professionel fotograf, der har brug for at udvide dit fotoudstyr - så har vi masser af gode produkter til dig.

Starter du helt fra bunden af, kan vores Studie flash sæt være en rigtig god ide. Ønsker du både at optage video og tage studiebilleder er vores Dagslys studie sæt det helt oplagte valg.

 

Få fuld kontrol over lyset i dit studie med vores store udvalg af studie tilbehør. Med vores Falcon Eyes' Paraplyer og Softbokse får du en flot, jævn lyslægning og det foldbare Fototelt giver nærmest skyggefrie produktbilleder med hvid eller farvet baggrund. 

Skal du ud og tage billeder på location er vores Reflektor 5 i 1 det helt perfekte redskab til at bløde skyggerne op. Benyt også reflektoren til spændende portrætbilleder i studiet, hvor du let kan skifte mellem de forskellige farvetoner for at skabe den helt rigtige stemning.

 

Vi fører kendte kvalitetsmærker inden for fotoudstyr som Falcon Eyes, Studioking og Marumi.