Fotobord/ Telt

Stort udvalg af fotoborde og fototelte til meget konkurrencedygtige priser. Her finder du professionelt fotoudstyr som bla foldbar fototelt, fotobord med lys, LED fotobord og komplet produktfotosæt. Opnå professionelle billeder af produkter til f.eks. webshop, hjemmeside, reklamer eller lignende med det rigtige fotobord og flashlight. Man opnår de bedste produktfotos med det korrekte tilbehør.

Ring for professionel vejledning på 96303409 for valg af det rigtige foto udstyr.

Tag professionelle produktbilleder med et fotobord

Hvis du ejer eller arbejder for en virksomhed, der sælger egne produkter, så er et fotobord et must have! Med fotoudstyr som dette kan du både opstille fotobordet på din arbejdsplads eller opsætte et fint hjemme fotostudie. Du får altså mulighed for at skyde professionelle billeder uanset lokation! Produktfotografering kan desværre trække tænder ud, men med det rette udstyr, som er i god stand, er du godt dækket ind. Hos Kikkertland er vi specialister inden for en bred vifte af produkter, herunder fotoudstyr som fotoborde og fototelte. Med vores viden kan vi guide dig til at vælge det helt rigtige udstyr for netop dig. Vi tilbyder:

 

  • Fotobord
  • Fotobord med lys
  • Fototelt foldbar
  • Fotoboks med lys / fototelt med lys
  • Fotoboks
  • Komplet fotostudiesæt
  • Fotoudstyr
  • Og andet professionelt fotoudstyr

 

Spørg os gerne til råds - vi står altid klar til at hjælpe!

Hvorfor skal du som selvstændig investere i et fotobord?

Webshoppens look er det første, kunden kigger på. Derfor er det også vigtigt, hvordan produktet ser ud i forhold til, om kunden vil købe det eller ej. Fotobordet giver dig muligheden for at tilføje professionelle produktbilleder til din webshop, som står skarpt på siden. Det er derfor nærmest et uundværligt produkt, som er god at investere dine penge i, da det i det lange løb vil gavne din egen forretning.

Gør produktfotografering mindre tidskrævende med et fotobord

Dét, at tage produktbilleder til kunden, webshoppen eller noget helt tredje, er ikke altid en lige let proces. Først skal fotoudstyr og produkt opsættes, dernæst skal billederne tages i de rette vinkler og det rette lys. Når fotograferingen er overstået, skal billederne som regel redigeres, fritlægges og smides på en ensartet baggrund. Med et fotobord kan du skippe den helt store billedredigering, for alle dine produkter kommer til at have den samme baggrund. Om den baggrund er lys eller mørk kan du selv bestemme! Du kan nemlig tilkøbe reflektorskærme, som kan give dig din ønskede baggrund. Hvis du dog stadig ønsker at fritlægge billederne, vil fotobordet gøre det nemmere grundet de ensartede baggrunde. Med dit nyopstillede foto setup kan du derfor gøre processen mindre tidskrævende og optimere arbejdstiden. Hvis du har brug for en en større baggrund til dine produkter, kan du med fordel investere i en studie baggrund.

Hvis et fotobord er for stort, er et fototelt måske dig i stedet

Selvom et fotobord er super godt fotoudstyr, kan det godt blive for stort, hvis du gerne vil tage billeder på flere lokationer og eksempelvis tager produktbilleder af små objekter såsom smykker og ædelstene. Derfor kan et fototelt, også til tider kaldet en fotoboks, være det rette produkt for dig i stedet. Her vil det også være nemmere for dig at styre skyggerne, så lysopsætningen kan blive nogenlunde den samme hver gang. Hos Kikkertland tilbyder vi fototelte i forskellige størrelser med tilhørende forskelligt farvede baggrunde. Hvis du ønsker produktet med yderligere tilhørende lys, tilbyder vi også fototelt med lys. I stedet for det helt store fotostudie kan du altså opsætte et mini fotostudie, som du med garanti stadig vil kunne få arbejdet gjort i. Fordelen ved et fototelt er altså, at du nemmere kan have det med dig omkring, og at dehttps://www.kikkertland.dk/kikkerter/172-fotobord-telt/t som nævnt kan bruges sammen med studielamper for at opnå ideelt lys til fotografering. Her kan du med fordel tilkøbe LED lamper eller lysringe til dit fotostudie.

Hjælp til at finde det rette fotobord for dig

Det kan være svært at vide, præcist hvad du har brug for. Hos Kikkertland kan vi hjælpe dig ordentligt i gang og guide dig mod det rigtige valg. Vi tilbyder billigt fotoudstyr i vores sortiment, hvor der helt sikkert vil være noget for enhver smag! Besøg vores fysiske butik på Gugvej 140 eller ring til os på +45 96 30 34 09, så vores eksperter kan hjælpe dig bedst muligt. Find vores oplysninger under kontakt os.