• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Studie Flash Sæt

Køb prisvenlige flashsæt til det professionelle fotostudio. Her finder du komplette foto studie sæt med  samlet løsninger i en pakke. Der findes sæt med flash lamper, lysstativer, paraplyer, lampeholdere, foto tasker på hjul, synckabler.  Derudover tilbyder vi lampestativer, softbokse, flashtrigger, flashrør, strømkabler, intelligent fjernbetjening og meget mere i de forskellige pakker, alt efter hvilket behov for belysning til fotografering, du har.

Med den rette foto belysningsæt i dit foto studie skydes de bedste billeder. Skræddersy dit helt eget foto studie, om du er professionel eller amatør fotograf. 

 

Ring til vores foto specialist for råd og vejledning på 96303409.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Vi har den perfekte løsning til studie fotografering til hobbybrug, webbutik, atelier m.m.. StudioKing produktfoto sæt er det prisstærke valg, som heller ikke optager meget plads til den mindre webshop eller hjemmebrug. Falcon Eyes Studie Flash Sæt SSK-2200D med taske er en særdeles god løsning, når du har brug for et transportabelt flash sæt og påtænker at tage billeder på location. Har du brug for et komplet studie sæt kommer vores Falcon Eyes Studie Flash Sæt SSK-3150D med hele 3 flashlys og en baggrund, samt masser af tilbehør bl.a. trådløs trigger, farve filter-sæt og en konisk snoot.  

 

Af professionelt fotoudstyr er Falcon Eyes Studie Flash Sæt TFK-2400L med LCD Display det oplagte valg. Dette flash sæt er fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer med præcisionsindstillinger og kommer med en lysstyrke på 400 Watt per lampe.

 

Mangler du udstyr til produktfoto fås vores Falcon Eyes Fotobord med lys i to forskellige størrelser. Fotobord med lys 60 x 130 cm i størrelsen og et med 100 x 200 cm, efter hvad lige præcis din virksomhed eller hobbyforetagende har brug for.

 

Til video anbefaler vi en af vores dagslyslamper eller dagslyssæt, da der er brug for en kontinuerlig lyskilde. Flash vil derfor ikke kunne benyttes til optagelse af video. Vi har seperate daglyslamper, dagslyssæt med softbokse og sæt med fotobord og lys, der alle er ideelle til video optagelser.