Studie Flash Sæt

Elsker du at fotografere og skyde flotte billeder? Så tag et kig på Kikkertland.dks eksklusive flashsæt til gode priser. Her finder du komplette fotostudiesæt, hvor du får alt, du skal bruge i én samlet pakke. Vi tilbyder professionelle sæt med både flashlamper, lysstativer, paraplyer og meget mere. Flashsæt er særligt velegnet til at tage flotte portrætter af mennesker og til fotografering af større objekter som møbler. Flashsæt giver dig samtidig mulighed for at eksperimentere med forskellige justeringer med kraftigt lys, så du får de bedste billeder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, så har vi et fotosæt, der matcher dine behov.

Hvilket flashsæt skal du vælge?

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af flashsæt til skarpe priser, der har det tilbehør, du skal bruge for at udleve din drøm som mesterfotograf. Vi tilbyder kvalitets flashsæt med to eller tre flashlamper, som du nemt kan justere i lysstyrke, så du får det helt rigtige belysningen. Derudover er vores flashsæt lette og kompakte, så du nemt kan tage dem med ud på din ønskede lokation for at fotografere. 

Vi har smarte flashsæt med baggrundsløsning fra Falcon Eyes. Her medfølger der blandt andet hvidt og sort klæde, så du kan eksperimentere med din fotografier og give dem flotte baggrunde. Falcon Eyes Flashsæt egner sig bedst til produktfotografering, portrætter og hjemme-fotostudie. Ved nogle af vores flashsæt får du også flotte farvefiltre, så du kan tage billeder med gode kontraster. Er du stadig tvivl om valg af flash fotosæt? Så har vi lavet en fotoguide, som gør dig klogere på følgende områder: 
 

  • Flashlamper eller dagslamper 
  • Information om softboxe og paraplyer
  • Brug af refleksioner
  • Tilslutning af flashlamper
  • Hvor meget flashstyrke, du skal bruge 

Fordele ved flash fotosæt

Flashlamper giver nemlig mulighed for flere justeringer og detaljer, du skal tage højde for, når du tager billeder med flash. Du kan blandt andet først se, hvornår lyset og skyggerne rammer, når du tager billedet. Derfor kan det sommetider kræve lidt øvelse, hvis han eller hun ikke har den store erfaring med flash. Hvis du er nybegynder, kan det være en god ide, at overveje dagslyssæt. Her får du mulighed for at se, hvor lyset rammer, inden du tager billedet, så du kan skyde fantastiske billeder. Det er ofte nemmere at håndtere.

Fordelene ved flash fotosæt er, at lyset fra flashlamperne er meget kraftige, så du ofte kun skal bruge to flashlamper - for eksempel en på hver side af objektet. Derfor er det ideelt at bruge flashlamper til at fotografere større objekter, hvor der er brug for en større afstand mellem lamperne og objektet. Ved dagslyslamper skal du ofte bruge flere lamper for at få et lys, der er kraftig nok. De taber nemlig hurtigt lyset, hvis du rykker dem for langt væk fra objektet. Dog afhænger det altid af hvilket objekt, du skal fotografere og hvordan dine omgivelser er. En anden fordel ved  flashlamper er, at de ikke bliver varme at stå foran, som dagslyslamper gør. Det betyder, at det er ideelt at bruge flashlamper til portrætter. 

Hvor meget lysstyrke skal du bruge? 

Det er forskelligt, hvor meget lysstyrke du skal bruge til dine fotograferinger. Det kommer blandt andet an på, hvad du ønsker at fotografere. Skal du fotografere portrætter eller billeder af små grupper, så anbefaler vi, at du bruger flash på 100 til 150 watt. Fotograferer du derimod en person i helfigur, så skal du op på 200 watt. Er din opgave at  fotografere større eller meget store grupper, så skal du have en flashstyrke på mellem 400 til 800 watt. Det er samtidig bedre at kunne tilpasse flashsættets lysstyrke end at have for lidt lys til dit objekt. Vores flashsæt tilbyder følgende watt: 
 

  • 100 watt
  • 150 watt
  • 250 watt
  • 400 watt

Undgå at falde over ledninger med trigger

Hvis du gerne vil undgå for mange ledninger i dit fotostudie eller på lokationen, så kan du sagtens sætte en trigger til flashsættet, så du undgår ledninger og får mere frihed til opstillingen af flashlamperne. Triggeren kan samtidig kontrollere begge flashlamper på samme tid. Hvis du har en sync-kabel og slave mode i dit flashsæt, så kan du anvende flashfunktionen. Denne funktion sætter gang i den ene flashlampe og aktiverer efterfølgende den anden lampe med lys. Funktionen virker kun, hvis slave-funktionerne er vendt mod hinanden. Ved nogle af sættene følger triggeren med, ellers kan du tilkøbe triggeren separat. Her fremgår det også, hvilken trigger, der passer til hvilket flashsæt.