• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
  • Eget lager

Studie Flash Lys

Køb professionel studie flash lys til fotografering her. Opnå den bedste lyssætning til dit fotstudie. Du finder professionel fotoudstyr indenfor fotolys, lysboks, studielampe, flaslampe i høj kvaliet til konkurrencedygtige priser.

Tilkøb et ekstra foto lys til dit eksisterende studie sæt her eller start ud med et enkelt lys til simpel og ligetil lyslægning. For at få det flotteste lys anbefaler vi, at der benyttes en softboks eller paraply til at give et diffust lys og minimere uønskede skygger. Vi har studie flash lys, dagslyslamper og LED fotolys til amatøren, den semiprofessionelle og den professionelle fotograf. Så har du webbutik, atelier, reklamestudie, erhversfotografering eller fotostudie derhjemme - har vi lige det du har brug for. Ønsker du et komplet fotostudie, se også foto studio flashsæt.

For vejledning om vores mange forskellige typer af fotolys kan du kontakte vores specialist på 9630 3409.


{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvad er det bedste flash lys til fotostudie

Den rigtige lyslægning gør hele forskellen for, hvor professionelt dine billeder kommer til at se ud. Skab de rigtige omstændigheder med et blødt og ensartet lys. Når du vælger studie flash lys er der flere faktorer du bør være opmærksom på:

  • hvor høj lysstyrken er i Watt - jo højere tal jo mere lys output
  • justerbar lyset er - hvor mange trin lampen kan indstilles i
  • genopladningstiden - hvor hurtigt efter hinanden kan du tage billeder
  • flash varighed - hvilke flash tider kan du benytte   
     

Vælg mellem flash lys der indstilles på forskellig vis: den tradionelle måde hvor du drejer på en knap eller de mere avancerede og professionelle løsninger, hvor lyset indstilles vha. et digitalt display eller et LCD display.

Flashlamper til fotostudie

Med den rigtige flashlampe kan du opnå de bedste mulige billeder. Flashlamperne skaber en flot naturlig belysning til dine billeder. Flash er utrolig let at arbejde med og er det perfekte studie lys til portræt, produkt, sport, bryllup, pas m.m 

Med flashlamper kommer der et enkelt flash glimt, hver gang du tager billeder. Derved undgår du at dine motiver (personer eller produkter) skal stå i varmt og skarpt lys. Flashlamper har normalt et indbygget pilotlys, så du stadigvæk kan se, hvor lyset falder

Studielys sikrer at du altid har det flotteste lys til rådighed og at du får korrekt belyst dit motiv. Især ved indendørs fotografering vil du ofte opleve at mangle lys.   

Flash har med god grund været en utrolig populær type af lys til fotostudier.