• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Paraplyer og Softbokse

Find bredt udvalg af paraplyer til dit eget foto-studie. Her finder du paraply med softboks, flash, reflektor og paraply holder i mange størrelser og modeller. 

Brug professionelle paraplyer og softbokse til fotografering for at opnå det bedste lys til fotostudiet, når du skal tage fotos af produkter eller til portræt.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Med en ekstern lyskilde som f.eks. et flash lys kan du uden den rigtige softboks eller paraply opleve at få hårde, uønskede skygger. For at bløde lyset op og opnå et mere flatterende lys anbefaler vi at bruge en paraply eller softboks. 

 

En paraply er det prisstærke valg og fotograferer du ofte på location, er det også et yderst transportabelt valg. Softbokse er en anden populær måde at få et blødt og jævnt lys i studiet. De sidder normalt fast på flash lamperne og der bruges ofte i hvert fald to lys med softbokse på hver sin side af kameraet. Med en softbox lampe, eller flere af dem, vil du altid have god lyssætning ved hånden. Vi fører softbokse, der kan bruges sammen med Falcon Eyes flash lamper. Vi har Falcon Eyes Softboks SSA-SB til SS Serien og Falcon Eyes Softboks SBQ-SB, der kan benyttes til alle Falcon Eyes flash lamper undtagen SS-serien.   

 

Vi har også en hybrid, der kombinerer den transportable del af en paraply med robustheden af en softboks, Falcon Eyes Softboks Paraply Reflektion. Det vil være det helt oplagte valg, hvis du fotograferer en del ude af huset og på "location". Det er også en god løsning at have letvægts fotoudstyr, hvis I ikke har mulighed for at have et permanent fotostudie stående i jeres virksomhed.

Trustpilot