Studie Baggrunde

Vi tilbyder professionelle studiebaggrunde. Her kan du vælge imellem studiebaggrundssystemer til studiefotografering, portrætbilleder, produktfoto og videoproduktion. Baggrundssystemerne fås med forskelligt fototilbehør som papirruller i adskillige farver og størrelser. Vi tilbyder også lysstativer, fototasker og meget mere. Du kan ligeledes nemt anvende fotobaggrunden i fotostudiet eller på valgt location, så du kan tage billeder i smukke omgivelser. Du kan sagtens tage systemet med på farten, da de er lette i vægt. Vi har kvalitetsmærker som Linkstar og Falcon Eyes til fornuftige priser. Find det hele på Kikkertland.dk og udlev din drøm om at blive den næste mesterfotograf.

Få dit eget fotostudie

Et fotostudie er et arbejdsrum, hvor du kan tage, udvikle og printe fotografier. Du kan have et fotostudie i dit eget private hjem eller ved en ønsket location. Her er fotostudiebaggrunde væsentlige at have til at kunne tage forskellige kvalitets fotografier og lave videoproduktion. Hos Kikkertland.dk tilbyder vi både baggrundsløsning med og uden papirruller. På den måde kan du enten købe sæt eller købe tingene separat, så du også har mulighed for at vælge din fotostudiebaggrund. Derudover finder du også et udvalg af gråkort til fotografering, som du bruger til at få en god gengivelse af farverne på dine fotos. På den måde opnår dine billeder en bedre kvalitet. Du kan med fordel gå på udkig i vores udvalg af fotostudiebaggrunde og andet fotoudstyr på vores hjemmeside.

Fast og sikkert baggrundssystem

For at skabe det perfekte foto, er det vigtigt med gode baggrunde, der kan fremhæve smukke detaljer. Hos Kikkertland finder du blandt andet et udvalg af baggrundssystemer, der bliver leveret uden papirruller, så du får mulighed for at vælge, hvilken baggrund du ønsker. Baggrundssystemerne er robuste, samtidig med du nemt kan rulle baggrunden op og ned efter behov. Dertil har rulleholderen også en stabil bremse, så den kan stå fast og sikkert. 

Skyd gode billeder med baggrundssæt

Uanset om du vil tage portrætter, produktfoto eller noget helt tredje, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores komplette baggrundssæt, hvor du både får baggrundssystem og papirruller med i forskellige farver. Her får du mulighed for at skabe og eksperimentere med dine fotografier på en spændende måde med forskellige baggrundsfarver. Du kan både få papirruller med sort, hvid og blå baggrunde. Når du køber et baggrundssæt hos os, slipper du for at købe enkelte dele, men i stedet få det hele i et samlet produkt - det gør samtidig hele fotooplevelsen nemmere for dig.
 

Disse sæt er brugervenlige, da de er nemme at opstille. Derfor er de ideelle for dig, der både ønsker at tage billeder i dit fotostudie, men også ude på udvalgte lokationer. Hvis du vil tage et smukt billede af naturen, så kan du fx tage dit fotostudie med ud i en flot skov. Hvis du vil tage et billede, der symboliserer det pulserende liv, så kan du tage fotobaggrundssættet til en by og tage et billede af byens gader og mennesker, der vandrer op og ned ad dem. Vores sæt fås med flere papirbaggrundsruller i forskellige farver, så du kan skifte baggrund efter ønske. Der medfølger desuden en kæde, der er designet til nemt at rulle papiret op eller ned. Derudover har sættene også en vidde på 1,35 meter, men de kan sagtens blive udvidet til en vidde på 2,75 meter. 

Skab realistiske fotos med farvegengivelse

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi et udvalg af gråkortpakker, som du bruger til at opnå så præcis en gengivelse af billedernes farver så muligt. Når du arbejder manuelt med hvidbalancen i dine fotos, så kan du bruge gråkort til at få den rette hvidbalance-værdi i dine billeder. På den måde skaber du en realistisk gengivelse af farver på dine billeder, der sikrer billederne bedre kvalitet og en mere realistisk karakter. Forestil dig for eksempel at du tager et smukt portræt af en, du holder af eller et billede af smukke naturomgivelser,  med gråkort gør det omgivelserne og personerne endnu smukkere og realistiske med deres evne til at gengive farver. Få pakker med et sort, hvidt og gråt kort i hver. 

Giv dit fotostudie god belysning

Hos os finder du et stort udvalg af fotoudstyr til dit fotostudie. Her tilbyder vi alt fra reflektorskærme til studie flashsæt. Hvis du ønsker et mere professionelt fotostudie, så kan vi anbefale, at du tager et kig på vores udvalg af flashsæt. Med flashsæt får du bedre belysning og skyder du de flotteste billeder. Vi har også modeller, hvor lamperne kan justeres i lysstyrke. På den måde kan du finde frem til den rette belysning, som skaber de bedste billeder - flashsættene er særligt gode ved portrætbilleder. Ligeledes er mange af vores modeller også kompakte og nemme at medbringe på location, så du kan skyde billeder i alverdens spændende og smukke omgivelser. 

Få professionel rådgivning  til fotostudie

Er du i tvivl om, hvilken fotostudiebaggrund, du skal vælge, eller om du skal have mere fotoudstyr? Hos Kikkertland.dk tilbyder vi professionel rådgivning, så du kommer hjem med det rigtige udstyr. Du kan besøge os i vores fysiske butik i Aalborg eller kontakt os telefonisk på 9630 3409. Vi står altid klar til at vejlede dig.