• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Marumi Makro Akromatisk filter +3 filter

Pris fra 549 kr


Marumi Makro Akromatisk 330  - Brug dit objektiv til makrofotografering

 

Har du altid drømt om at kunne tage makro billeder? Eller blot komme lidt tættere på de flotte motiver du finder, end dit kamera vil lade dig? Men vil du helst undgå at skulle købe et helt nyt og dyrt makro objektiv.

Så er vores Marumi DHG makro filter lige noget for dig.

Med Marumi's DHG akromatiske makro-filter kan du komme tættere på dit objekt end du normalt ville kunne. Faktisk 3 gange tættere på, end hvis du ikke brugte filtret. Derved får du en større forstørrelse af dit ønskede motiv. 

Marumi's makro filter er en prisstærk måde at tilføje forstørrelse og skarphed til dit objektiv. Macro filtre fungerer lig læseglas, hvor det er muligt at se et objekt tættere på samtidig med motivet forbliver i fokus.

 

Marumi akromatiske makro-filter et et professionelt filter til en utrolig god pris.

Filtret kommer med en speciel coating, som modvirker uønskede reflektioner. Det har en mat, sort metal-kant yderst og sorte glaskanter for at minimere indvendige reflektioner.

Marumi DHG Achromatic Macro 330 +3 filter er et akromatisk konverteringsobjektiv og er ideelt til nærbillede fotografering. Det akromatiske makroobjektiv forkorter brændvidden, så du kan fange et objekt / motiv tæt på, mens du opretholder et skarpt fokus på objektet. Ved at bruge et nærfilter kan du fotografere et objekt fra en kortere afstand, end din linse normalt er i stand til.

Den minimale brændvidde for Marumi DHG akromatiske makro 330 +3-filter varierer afhængigt af kameralinsen. Den generelle formel og en anvendelse deraf er som følger:

X: (D * X + 1)

Hvor X er lig med det minimale brændpunkt for dit kameralinsen, og D er lig med diopteren (eller styrken) på dit nærfilter.

Diopteret i dit nærfilter ganges med det minimale fokuspunkt på dit kameralinsen. En føjes til dette nummer, og det minimale fokuspunkt for dit objektiv deles med dette endelige nummer. For eksempel:

0,55: (3 * 0,55 + 1) =
0,55: (1,65 + 1) =
0,55: 2,65 = 0,21 cm

Således vil en linse med et minimalt brændpunkt på 55 cm, der anvendes i forbindelse med et nærfilter på +3, øge det minimale brændpunkt til 21 cm.

 

Der medfølger:

1 x Marumi Macro Achro 330 + 3 Filter 

Trustpilot