StudioKing LED lysring med smartphone holder SK-K190

Model/Varenr.: FU572071

499 kr. 599 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

StudioKing LED Vlog-sæt SK-K190 med ringlampe og mikrofonholder
StudioKing LED Ring Lamp Set SK-K190 er et universelt vloggersæt, der består af en dæmpbar LED-lampe, smartphoneholder, stativ, mikrofonholder og en bakke. Sættet er en praktisk løsning, når du vil tage fotos eller videoer (af dig selv) med en smartphone, hvor netop den lille smule ekstra lys er ønskeligt, og hvor du vil tilpasse lyset perfekt til miljøet.

Ringlyset har 40 små LED-lys, som er placeret under en diffusor. Disse genererer sammen et output på 10 Watt. LED-lampens farvetemperatur kan indstilles til 3200K (varmt gult lys), 4300K ​​(blandet lys) og 5600K (dagslys). Derudover kan du også indstille lampens styrke i 10 forskellige styrker. Du vil straks se effekten af ​​LED-lyset i din optagelse.
 

Specifikationer SK-K190
Strøm forsynes via det medfølgende USB-A-kabel. Dette giver dig mulighed for at forbinde StudioKing SK-K190 for eksempel til din bærbare computer / computer eller til vekselstrøm (lysnetadapter ikke inkluderet). Til smartphone-optagelse kan du placere din smartphone i den medfølgende smartphoneholder på den fleksible bjælke, så du kan placere din smartphone i den ønskede position. Stangen har en længde på 12,5 cm. Holderen er velegnet til smartphones med en bredde mellem 65 og 90 mm. Stativet har en minimumshøjde på 49 cm og en maksimal højde på 190 cm. På undersiden af ​​ringlyset placerer du det medfølgende kuglehoved. Både ringlyset og kuglehovedet har et 1/4 "indvendigt gevind. Kuglehovedets mekanisme giver dig mulighed for at dreje lampen 360 grader og vippe den. Dette giver dig mulighed for at placere lampen, din smartphone og stativet helt i henhold til dine egne ønsker.

 

StudioKing LED Vlog-sæt SK-K190
Hvis du vil give en person ekstra lys, når du laver en vlog eller præsentation, er SK-K190 en fantastisk løsning. Lysudgangen er velegnet til belysning af genstande eller mennesker op til 75 cm. Ideel til vlogs og præsentationer. Lampen fastgøres let til stativet via kuglehovedet. Med knapperne på controlleren kan du indstille den ønskede farvetemperatur og lysstyrke. Fastgør derefter mikrofonholderen med mikrofonen (medfølger ikke, se valgfrit tilbehør) og du er klar til at optage!

 

Mål
Minimum stativhøjde: 49 cm
Maksimal stativhøjde: 190 cm
Stativ med lukket højde: 49 cm
Lampens indre diameter: 20 cm
Lampens ydre diameter: 25,6 cm
Fralæggelsesplade: 20 x 14 cm

 

Inkluderet:
1x StudioKing SK-K190
1x stativ
1x smartphoneholder
1x mikrofonholder
1x fralæggelsesplade