Bøger om planter

Lær og læs om blomster, planter og svampe i disse bøger om planter! 

På denne side har vi samlet alle de bedste bøger om planter. Her kan du både læse bøger om hvilke svampe, der er giftige, og hvilke der er spiselige, men også om den vilde natur, som omgiver os her i Norden. Vi har både bøger til børn og voksne, således at hele familien kan fordybe sig i naturen, og hvad den har at byde på. Tag et kig på vores bøger om planter – vi har samlet hele udvalget her på siden.

Bliv klogere på naturens planter med en spændende plantebog

Naturen rummer et rigt planteliv, som det er fascinerende at gå på opdagelse i og blive klogere på. Hvilke planter viser sig på forskellige tider af året? Hvor vokser de? Hvilke er giftige, og hvilke kan spises? Det kan du få svar på ved at læse i en af vores plantebøger inden din næste tur eller ved at tage en eller flere bøger med dig under armen, når du skal ud. Viden om blomster, planter og svampe bringer os tættere på naturen og giver rig mulighed for masser af læring og gode kvalitetsstunder for hele familien.  

Bredt udvalg af plantebøger, svampehåndbøger med mere

Uanset årstid titter forskellige planter frem overalt omkring os, når vi går en tur i den nærmeste skov eller blot snupper et kig ud i haven. Det giver anledning til virkelig at fordybe sig i de mange spændende planter og suge værdifuld viden til sig om de enkelte plantearter. Vores bøger er fyldt med flotte billeder og illustrationer samt udførlige beskrivelser af både kendte og mindre kendte planter. Kan du slet ikke få nok af godt læsestof, vil vi også anbefale dig at se nærmere på følgende kategorier i vores sortiment af naturbøger:

Opnå en god grundviden om planternes verden

Hver især giver vores naturbøger et fantastisk indblik i naturlivet omkring os. Vores plantebøger er et godt sted at starte, hvis du gerne vil i gang med at udvide din horisont i forhold til nogle af de fænomener, du finder i naturen. Bøgerne indbyder til timevis af læsning og kig på de farverige billeder. Du finder hurtigt frem til dine foretrukne planter, som du herefter enten kan dyrke i din egen have eller bevæge dig ud i den vilde natur for at studere på tæt hold.

Fyld bogreolen op med plantebøger til både børn og voksne

Det er aldrig for tidligt eller for sent at fatte interesse for naturens planteliv. Vores plantebøger lader dig se naturen med nye øjne og giver inspiration til mange gode gåture, hvor jagten går ind på de forskellige blomster, svampe med mere, der gemmer sig rundt omkring i naturen både herhjemme og i udlandet. Forkæl dig selv med en ny plantebog eller svampehåndbog til samlingen, eller giv en udvalgt bog væk i gave til en anden naturentusiast, der vil elske at kigge bogen igennem fra ende til anden og suge ny viden til sig. Bøgerne fås både online og i vores fysiske butik i Aalborg, hvor du ligeledes kan købe botaniklup og USB-mikroskop, så du kan nærstudere de planter, du finder på din vej.