• Telefonisk vejledning
  • 100% dansk webshop og butik
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 5 stjerner på Trustpilot

ZEISS Termisk Kikkert DTI 3/35

23.245 kr

Model/Varenr.: Z527010
Lagerstatus: leveringstid 10-12 dage
stk.

ZEISS Termisk Kamera DTI 3/35 er specielt designet til jægere, der nemt skal kunne spotte varmekilder i naturens mørke. Det termiske kamera er designet af jægere - til jægere. Derfor indeholder produktet alle fordele som en jæger har brug for på jagt.
 

DTI 3/35 har fantastisk optik, der giver detaljerede billeder uanset vejr-og lysforhold. HD LCOS display sikrer, at du får den detaljegrad i billedet, der er nødvendig for at kunne identificere målet. Den har en zoom på 1-4x, der kan justeres med intervaller af 0,5x. Den meget fine og gradvise justering af forstørrelsen giver dig mulighed for at genkende selv de mindste detaljer på dyret, der observeres. Denne funktion er helt essentiel når du skal observere dyr i komplet mørke.
 

At jage kræver høj koncentration. Derfor har ZEISS udviklet ErgoControl konceptet, der sikrer, at brugen af det termiske kamera ikke giver forstyrrelser. En smart placering af knapperne gør, at du kan betjene den intuitivt og da knapperne har hver sin form kan du hurtigt identificere dem - selv med handsker på.


Det ergonomiske design tillader enhånds-betjening for både venstre- og højrehåndede. Du får et naturligt og stabilt greb om det termiske kamera, hvor dine fingrer hviler på knapperne. Så er du altid klar til at justere indstillingerne efter dit behov.

Ønsker du at gemme dine optagelser og dele de unikke momenter i naturen med andre? Det er nu muligt med ZEISS Hunting App, hvor du kan overføre data fra DTI 3/35 direkte til din smartphone via WLAN. Det giver dig også mulighed for at live streame dine natteoplevelser.


ZEISS Termisk Kamera DTI 3/35 har fire forskellige farve-indstillinger. Med "black-hot" og "white-hot" får du et højt niveau af kontrast i billedet. Disse er specielt gode til sporing, genkendelse og identificering af målet.
Observerer du i et meget grønt område er "red-hot" optimalt til at spore varmekilder. Den sidste indstilling "rainbow" er ideel til at identificere selv de mindste temperaturforskelle.


Til ZEISS Termisk Kamera DTI 3/35 medfølger en rem. På den måde har du altid kameraet lige ved hånden og kan nemt slippe det, når du skal række ud efter dit våben. Du kan også hurtigt tage kameraet op igen uden at kigge, da det sidder sikkert fast på brystkassen.

 

Display resolution, pixel

1280x960 LCOS display

Sensor resolution 384 x 288
Farver

White Hot, Black Hot, Red hot og Rainbow

Synsfelt v/100 m

19 m

Rækkevidde 1235 meter
Power supply Li-Ion Battery - 7 timers levertid
Resolution (video og billede) 384 x 288
Operating temperature, ºC -10 til +40
Hukommelse 15 GB
WLAN frequency 2.4 Ghz
Mål

193 x 60 x 65 mm

Vægt 450 g