AGM Termisk Kikkert TM-160

Model/Varenr.: AGM121205

3.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

AGM ASP-Micro TM-160
En termisk spotter/monokikkert, er perfekt til nybegynderen! Kikkerten er kompakt og meget let i vægt, således at den passer perfekt i tasken eller lommen. 

Foruden en opløsning på 160x120, så har den også en 50hz opdateringshastighed, således at du ser billedet i realtid. Billedet projiceres på en skærm i fuld farve (720x540 pixels). Du ser billedet i 1x forstørrelse, men har mulighed for at zoome ind til 4x forstørrelse. Kikkerten kan registrere køretøjer op til en afstand på 559m og mennesker op til 182m! Kikkertens synsfelt er 15,6 grader vandret (ved 1x zoom). Det faste fokus sikrer, at du ikke behøver at indstille dit fokus manuelt hele tiden. 

Nyttige funktioner 
Kikkerten har fire farvepaletter: White hot, Black hot, Red hot og Fusion. Kikkerten har også en såkaldt Hot Track-funktion, hvor dyr/mennesker markeres, og du kan sågar måle afstanden hen til objekter vha. Funktionen: "Afstandsmåling". Lysstyrke og kontrast kan indstilles både automatisk og manuelt (fem niveauer). 

Denne termiske kikkert er IP67 -certificeret, hvilket betyder at den er vandtæt, støvtæt og kan modstå et fald fra 1 m ned på beton. Selv ved meget kolde temperaturer (-20 ° C) og ekstrem varme (op til +55 ° C) kan du bruge kikkerten uden problemer. Et Li-ion batteri sikrer, at du kan bruge enheden i op til 7 timer i træk. Kameraet har også en standbytilstand. 

Brug den som kamera 
Med den termiske kikkert kan du også optage videoer og tage fotos. Dine optagelser gemmes automatisk i den interne 8 GB hukommelse. Ved hjælp af en Wi-Fi-forbindelse eller via det medfølgende USB-C-kabel kan du nemt overføre dine optagelser til din smartphone, tablet, bærbar computer osv. Derudover kan du også direkte live-streame dine optagelser, vha. den gratis T-Vision-app (til iOS og Android). 

Fordelen ved en termisk kikkert er, at den aldrig er afhængig af vejret eller omgivende lys, fordi billeder vises på basis af varmekilder. Dette gør kameraet anvendeligt til alle slags situationer, hvor du vil visualisere noget, der er usynligt for dit eget øje.   

I pakken

  • 1x termisk kikkert
  • 1x objektivdæksel 
  • 1x okularhætte 
  • 1x USB -kabel 
  • 1x bærerem 
  • 1x linse klud 
  • 1x bæretaske 
  • 1x emballage i fuld farve 
Detector type: 160x120 VOx (17µm)
Display:  Fuld farve LCOS
Observations indstillinger: Scouting, Hot Track mode
Fokus: Fixed Focus
Synsfelt: 15,4x11,6
Detection distance: Close range (max. 200m), Short-range (max. 500m)
Brugbar ift.: jagt, naturobservationer, privatbrug, byggeinspektioner osv.
Farver: White Hot, Black Hot, Fusion, Red Hot
Plads: 8GB
Opdateringshastighed: 50hz
Kan optage: Ja
Zoom: 1x-4x
Diopter regulering:  Ja
Vægt 270
Mål: 161 x 61 x 57 mm
Montering: Stativ-montage (1/4" thread)
Strøm: Li-Ion batteri (opladekabel inkluderet) 
Vandtæt og holdbarhed: IP67 vandtæt og holdbar op til 1 m fald på beton
Garanti 3 år