ZEISS Termisk Kikkert DTI 3/35 Gen 2

Model/Varenr.: Z527013

20.999 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

ZEISS Termisk Kikkert DTI 3/35 Generation 2
At gå på jagt om natten er en særlig udfordring, da din synssans er svækket, og risikoen for ikke at få succes eller endda træffe en forkert beslutning er stor. DTI 3 GEN 2 er specielt designet til aktive jægere. Dens store synsfelt kombineret med en lang rækkevidde gør den til det perfekte kombinationsprodukt til jagt og forfølgelse i skovområder – og derfor også det ideelle valg for allroundere, der kan lide at udnytte alle mulighederne i deres jagtområde.

Observation

Generation 2 har en ny, mere kraftfuld hardware, med forbedret billedkvalitet og som flytter grænserne for 384 x 288 sensorer endnu længere. Den nye 1.024 x 786 AMOLED-skærm forbedrer kontrast og farvegengivelse for et mere detaljeret billede med mindre baggrundsstøj og skarpere kanter.

Når man er på jagt, er den nærmeste strømkilde ofte langt væk. Du har normalt brug for en bærbar oplader for at sikre, at de ikke løber tør for strøm - hvilket betyder ekstra vægt og udstyr at huske på. Med en imponerende lang batterilevetid på 8 timer vil DTI 3 GEN 2-modellerne holde nok opladning til to til fire jagter. Forlæng batteriets levetid yderligere ved at aktivere den smarte standby-funktion.


Funktioner
Forskellige miljøsituationer kræver en forskellige indstillinger. DTI 3 GEN 2 har tre forudprogrammerede observationstilstande: universal, detect og tåge. Opdag-tilstand fremhæver f.eks. varmekilder endnu mere, samtidig med at den kolde baggrund reduceres. Dette giver dig mulighed for at se dyr bag træer og buske bedre end før.

The Movement Alert sporer den varmeste varmekilde på billedet og giver jægeren besked, når denne varmekilde bevæger sig. LED'en på toppen af enheden begynder at blinke, eller displayet tændes. Det er således muligt at overvåge et stort område uden at holde kameraet hele tiden.

ZEISS DTI 3/35 gen 2 tilbyder 8 forskellige farvetilstande, så du kan vælge den indstilling, der passer bedst til dine behov. Black Hot og White Hot giver billeder med høj kontrast. Ved observation i områder med kraftig vegetation muliggør Red Hot hurtig detektering af varmekilder. Regnbuefarvetilstand er ideel til at identificere selv de mindste temperaturforskelle. Derudover er fire farvetilstande blevet redesignet for at reducere skærmens blænding i mørke omgivelser og reducere anstrengelser for øjnene. Red Hue-tilstand tilpasser dine øjne til mørket. Dark Hue er behagelig for dine øjne, fordi den bruger farve med lav luminescens. Green Hue viser masser af detaljer ved lav skærmlysstyrke, og Night Eye fremhæver de varmeste områder af termobilledet i en behagelig sepia-tone.

ZEISS DTI-kameraer har en High Frame Rate på 50 Hz. Dette refererer til det antal gange i sekundet, din skærm kan gentegne billedet. En højere billedhastighed på skærmen resulterer i reduceret flimren af billedet, hvilket reducerer øjenbelastningen ved brug i flere timer ad gangen.

Picture-in-Picture funktionen på ZEISS DTI gør det muligt at overlejre det zoomede billede på det visuelle billede. Denne funktion hjælper med at holde øje med det dyr, du observerer i zoomtilstand, selv når det foretager pludselige bevægelser.


I Hot Traking tilstand er den varmeste kilde i billedet indrammet med en rød firkant. Det er derfor nemmere at finde varmekilder i tæt bevoksede områder og spore dem.

Du kan bruge Compass Overlay til at bestemme retningen af et mål eller få dine egne pejlinger. Dette kan være særligt nyttigt til observation, eller hvis du er ude på jagt med en ledsager og ønsker at diskutere forskellige mål.

Zoom  1x-4x
Display resolution 1024x768
Blænde f/1.0
Sensor resolution 384x288
Optical magnification 2,4
Maximum digital zoom 4x
Zoom steps 1x-4x
Synsfelt v/100 m

19 m

Rækkevidde 1300 meter
Power supply Li-Ion Battery - 8 timers levertid
Operating temperature, ºC -10 til +50
Hukommelse, intern 32 GB
WLAN frequency 2.4 Ghz
Bluetooth Nej
Livestream funktion Ja
Mål

193 x 60 x 65 mm

Vægt 420g