• Byt julegaver indtil 16/01/23
  • 1-2 dages lynhurtig levering
  • 100% dansk webshop med eget lager
  • 5 stjerner på Trustpilot

Vejrstationer

Vil du have præcise vejrmålinger, lige fra du vågner om morgenen? Med en vejrstation kan du lave dine egne målinger af temperatur, vind, nedbør, luftfugtighed og meget mere. Vi sælger vejrstationer fra flere respekterede og populære mærker såsom: Levenhuk og Discovery. Med en vejrstation placerer du målerne udendørs, men kan se målingerne indendørs på den medfølgende skærm. En vejrstation er en nyttig gadget for dig, der gerne vil have præcise vejrmålinger af vejret i dit nærområde. Se alle vores vejrstationer her. 

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvad er en vejrstation, og hvad gør den?

En vejrstation, også kaldt hygrometer, er et apparat, der måler forhold fra luften udendørs og i hjemmet gennem sensorer og på baggrund af dette giver dig relevante informationer om det fremtidige vejr. Mange vejrstationer ligner et digitalur, idet størstedelen også viser klokkeslæt. De forhold, hygrometeret måler, kan være alt fra luftfugtighed til regn nedbør, vindhastighed og temperatur, hvis forhold måles gennem dens sensorer. Derfor kender du måske også denne gadget som en temperatur måler, temperatur sensor, et stue termometer eller indendørs termometer. En temperatur måler er optimal at benytte til at lære mere om indeklimaet i dit hjem. Du kan købe disse termometre i mange forskellige varianter, hvor du både kan måle indendørs og udendørs forhold, hvis det passer bedre med, hvad du gerne vil have informationer eller vejrudsigter om.

Hvilke slags vejrstationer er optimale for dit hjem?

Som nævnt findes der mange slags vejrstationer, alt efter hvad du ønsker at måle. Det kan være svært at finde den bedste vejrstation for dig, så det kommer an på, hvad du søger at vide mere om. Hvis du kører på vand-, vind- eller solenergi derhjemme, kan en vejrstation med regnmåler, vejrstation med vindmåler eller en vejrstation med solceller være optimalt at investere i. Hvis du er mere teknisk anlagt kan en elektronisk smart home vejrstation eller en wifi vejrstation være god for netop dig og dit hjem. Det kan også være, du bare gerne vil kende de kommende dages vejrudsigt for at afgøre, om du skal cykle eller tage bussen, og her ville de fleste hygrometere være et godt valg. Uanset hvad du søger har vi her hos Kikkertland et bredt udvalg af vejrstationer. Vi tilbyder:
 

  • Professionelle vejrstationer
  • Vejrstationer til indendørs og udendørs brug
  • Multifunktionelle temperatur sensorer
  • Temperatur måler med flerdages vejrudsigt
  • Vejrstationer med hygrometer, termometer og barometer
  • Wifi vejrstationer


Alle vores vejrstationer kommer i et stilfuldt og minimalistisk design, nogle endda også med farvekodede aflæsninger.

Hvad betyder farvekodede aflæsninger helt præcist? Det er egentlig bare en smart måde at gøre det nemmere for dig at læse og afkode de forskellige målforhold i både dagslys og mørke. Hvis du er interesseret i en vejrstation med farvekodede aflæsninger, kan du med fordel tjekke Plus LP10 termohygrometer eller Levenhuk Plus LP80 vejrstation ud.

Sådan sparer du penge på elregninger med en vejrstation 

I disse sparetider kan en vejrstation være smart at benytte, da dens termometer kan måle præcis temperatur både indendørs og udendørs. Ved løbende at holde øje med temperaturen, kan du justere temperaturen indendørs løbende og på den måde spare penge på elregningen. Hos Kikkertland tilbyder vi batteridrevne, trådløse vejrstationer - du kommer altså ikke til at benytte ekstra strøm med disse.

Køb en vejrstation hos os og bliv klogere på vejr og indeklima

Med en vejrstation vil du være godt forberedt på det kommende vejr samt være bedre orienteret om hjemmets indeklima. Vejrstationen er optimal til forbedring af indeklima i forhold til skimmelsvamp samt temperatur justeringer. Når du kender luftfugtigheden i hjemmet, kan du nemmere forebygge skimmelsvamp og dermed sygdom og fremtidige regninger. Skimmelsvamp forebyggelse er optimalt til et sundt hjem og et sundt dig.

Køb vejrstationer på siden her eller i vores butik i Aalborg på Gugvej 140.