Spise- og drikkesæt

Herunder finder du vores spise-og drikkesæt fra brands som Sea to Summit og Light My Fire. Med et spisesæt kan du nemt indtage din mad i naturen. Alle vores produkter er lette i vægt, og er designet til at kunne stables, så de fylder mindst muligt i rygsækken, og let kan transporteres. Light My Fire outdoor spisesæt er derudover fremstillet i 100% BPA-fri biobaseret plastik, der både tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Vælg det spisesæt og den farve, som passer bedst til dig! Se hele udvalget herunder.

Stort udvalg af spise- og drikkesæt 

Er du glad for at færdes i naturen? Med et spise- og drikkesæt kan du tage på længere friluftsture, og nyde din mad og drikke i det fri. Uanset om du vil medbringe et helt måltid, eller bare ønsker at nyde tempererede drikkevarer, så kan du under denne kategori finde udstyr, der kan bidrage til at skabe mindeværdige øjeblikke i naturen. 

For dem, der elsker udendørs eventyr, tilbyder vi robuste og lette spise- og drikkesæt, der er ideelle til camping, vandreture og picnic. Vores praktiske og kompakte løsninger giver dig mulighed for at nyde dine livretter og drikkevarer under åben himmel. 

Kast også et blik på vores termokrus, lommelærker og shotsglassæt fra det populære mærke Stanley. Stanley er kendt for at skabe produkter af højeste kvalitet, der kan holde dine drikkevarer både varme og kolde, alt efter behov.  

Køb dit outdoor spise- og drikkesæt ved Kikkertland 

Vi udbyder kun spise- og drikkesæt af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Nyd en udendørs madoplevelse ved at gå på opdagelse i vores omfattende sortiment af udendørs spise- og drikkesæt. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.