Vandre- og rejseudstyr

Er du vild med at vandre og opleve naturen på helt tæt hold? Eller skal du ud at rejse og opleve verden? Vi har udstyr, der passer begge dele! Herunder finder du både vandrestave, vandtætte tasker fra Sea to Summit og foldestole. På den måde kan du begå dig i alt slags terræn, men også være sikker på, at alle dine ejendele kan holde sig tørre, hvad enten det regner, eller du befinder dig nær vand. Når benene bliver trætte, kan du tage et hvil på en sammenklappelig foldestol, og nyde udsigten. Udforsk vores kategorier inden for vandre-og rejseudstyr herunder. 

Udforsk verden med det bedste rejse- og vandreudstyr 

Velkommen til vores kategori for vandre- og rejseudstyr. Hvis du er en eventyrlysten sjæl, der elsker at udforske naturen eller tage på spændende rejser, er dette stedet for dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af vandre- og rejseudstyr, der vil forbedre dine oplevelser og bringe dig tættere på naturen. Gå på opdagelse i vores sortiment, og tag din eventyrlyst op til nye højder med Kikkertland. 

Skab stabilitet og balance med gode vandrestave 

Et vigtigt redskab, hvis du skal på vandretur, er vandrestave. Vandrestave bidrager til din udholdenhed og gør, at du nemmere kan holde balancen i ujævnt terræn. Vi tilbyder både enkelte vandrestave eller vandrestave i par. Alle vores vandrestave kan desuden justeres i højden, og har ergonomiske håndtag, så de giver dig en god oplevelse på vandreturen.  

Hold dine ejendele tørre med en vandtæt taske 

Med vores populære Dry Sack-tasker fra Sea to Summit kan du trygt befinde dig nær vand med dine ejendele. Taskerne er vandtætte blandt andet på grund af en vandtæt strimmel i toppen samt tapede syninger. Derudover fås taskerne i flere forskellige størrelser – alt afhængigt af behov.  

Tag et hvil på turen med en foldestol 

Med en foldestol kan du altid tage dig et hvil, uanset om du er på fisketur, campingtur eller noget helt tredje. En foldestol er nem at medbringe i hånden eller fastgøre til en taske. Alle vores foldestole er i bedste kvalitet, og er oplagte til alle friluftsmennesker.