Carson

Er du på udkig efter ideer til spændende aktiviteter med familien? Så tag et kig på det amerikanske brand Carson. Hos Carson finder du et hav af spændende udstyr til både børn og voksne såsom mikroskoper, outdoor adventure sæt, insektfangere, lupper, forstørrelsesglas til børn og meget, meget mere. Det er altså muligt at tage familien med på udflugt, hvor I alle kan få en hyggelig stund med undersøgelse af naturen.

Carson Optical blev grundlagt i 1990 og bygger på en filosofi om, at produkterne skal forbedre den samlede kundeoplevelse, hvilket vi her hos Kikkertland må sige, at Carson opfylder til topkarakter! Køber du et produkt fra Carson er du sikret underholdning og fordybelse til dig og/eller hele familien.

Se hele vores udvalg af Carson produkter til både børn og voksne her på Kikkertland.dk - til priser hvor alle kan være med.

Historien om Carson

Carson Optical blev grundlagt i 1990 af Richard Cameron. Cameron startede virksomheden i sin mors New Yorker lejlighed. Virksomheden voksede dog hurtigt ud af kælderen, da de også begyndte at producere forstørrelsesglas og mikroskoper – noget de har stor succes med den dag i dag.

Med over 30 års erfaring inden for optikindustrien har Carson dedikeret et team af ingeniører, hvis eneste mission er at forbedre kundeoplevelsen. Virksomhedens produktserie er vokset eksponentielt til at omfatte et bredere udvalg af produkter og tilbehør, der afspejler kundernes behov.

Som et resultat har Carson bygget en patentportefølje, der omfatter mere end hundrede patenter, der spænder fra forstørrelsesglas til komplekse optiske testprocedurer. Dette er et bevis på virksomhedens engagement og opfindsomhed inden for optikområdet.

Carson har produkter til hele familien

Er du på udkig efter sjove aktiviteter, hvor alle i familien kan være med. Carson har et bredt sortiment af produkter, der er børnevenlige og inviterer til mange timers sjov, leg og læring for både børn og voksne. Det giver dig rig mulighed for at samle hele familien og gå på opdagelse i naturens hemmeligheder, i stedet for at tilbringe fritiden foran en skærm indedørs. Carson er let genkendeligt ved et meget let, småt og bærbart design. Det gør det også nemt at medbringe Carson produkter i skoven, på stranden eller på camping. Du kan blandt andet købe:
 

  • Carson Outdoor Adventuresæt til børn, som er en pakke samlet med alt det en lille opdagelsesrejsende har behov for på sine første ekspeditioner. I pakken er der kikkert, lommelygte, fløjte, kompas og bærepose, og her er der til mange timers spændende aktiviteter til både børn og voksne.

  • Carson MicroBrite 60x-120x lommemikroskop, som udover at være et godt mikroskop, er så let og lille at det passer perfekt i lommen eller skoletasken.

  • Carson BugView insektfanger indbyder til masser af sjov, leg og læring i insekternes verden –  både ved at fange dem, undersøge dem og sætte dem fri!

 

Carsons børneprodukter er i topklasse, og kan være medvirkende til at give dig og din familie naturoplevelser af bedste kvalitet!

Se også alle vores spændende produkter til børn og unge under menupunktet til junior.

Carsons digitale oplevelser

Carson holder sig også opdateret på tidens trends, og imødekommer den digitale tidsalder. Derfor har du også mulighed for at købe produkter, der kan sammenkoble din smartphone med din kikkert ved hjælp af:
 

  • Carson HookUpz smartphone adapters, der gør det muligt at betragte din kikkertoplevelse på din smartphone. Derudover kan du tage billeder af dit objekt ved hjælp af din smartphone, så du kan dele din oplevelse med venner og familie.

Derudover har Carson også gjort mikroskopoplevelsen digital, så du kan se selv de mindste detaljer på en stor skærm:

  • Carson Micro-Flip lommemikroskop kan tilkobles en smartphone, hvorved du kan se dine opdagelser på din telefon. Mikroskopet er så lille, at du let kan have det med i lommen eller tasken.

  • Med Carson zPix digitalt mikroskop er det slut med at knibe øjnene sammen. Den kan nemlig ved hjælp af et USB-kabel kobles til PC og vise dine observationer på en computer skærm. På den måde bliver det også muligt for hele familien at nyde godt af mikroskopet samtidig. 

Her kan du se hele vores udvalg af USB digitale mikroskoper.

Carsons store udvalg af lupper

Carson tilbyder også et bredt udvalg af lupper: Her er der både det klassiske håndholdte forstørrelsesglas til de nysgerrige børn, men også et bredt sortiment for voksne. Det gælder blandt andet læselupper og frimærkelupper, men også en lup i mini format såsom Carson MagniSlide, der har samme størrelse som et kreditkort, og derfor er det bedste valg til tegnebogen. Derudover kan du også købe Carsons lineal med lup, der gør det let og overskueligt at forstørre og læse tekster og grafer. I sortimentet finder du desuden et stort udvalg af lupper med lys.

Køb dit Carson produkt i dag

Carsons engagement i ekspertise er grundlaget for virksomheden. Som den førende producent af amerikanske lupper og en af ​​de førende leverandører af kikkerter kan hele Carsons produktlinje prale af førsteklasses kvalitet til overkommelige priser.

Med produkter fra Carson behøver du ikke være i tvivl om kvaliteten, og du kan derfor føle dig helt tryg i din onlinehandel her på Kikkertland.dk

Hvis du er i tvivl eller gerne vil have professionel rådgivning til dit køb af Carson produkter eller andre mærker, har vi altid en ekspert klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os telefonisk på 96303409 eller besøge os i vores butik i Aalborg. Her står vi altid klar til at besvare alle dine spørgsmål - store som små. I vores butik har du også mulighed for at komme ind og teste vores produkter, inden du beslutter dig.