Omegon Super Plossl okular 56mm, 2"

Model/Varenr.: OM4742250

799 kr.

Lagerstatus: Leveringstid 5-7 dage
stk.

Omegon Super Plossl 56mm

Det nye Omegon Super Plossl 56 mm okular. Det opnås ved kombinationen af det store format 2" design med en ekstremt lang brændvidde på 56 mm. En særlig fordel - den lave forstørrelse betyder, at dette okular også er fantastisk til at lokalisere svage genstande. Også velegnet til teleskoper med lang brændvidde. 

Med teleskoper med lang brændvidde er der ikke meget valg, hvis du vil have lav forstørrelse. Men hvordan har man stadig et bredt synsfelt? Dette er opnået med Omegon Plossl 56 mm okular. For eksempel kan du med et Schmidt-Cassegrain-teleskop på 2000 mm brændvidde nyde at observere et enormt 1,5°-udsnit af nattehimlen. Med andre ord et synsfelt tre fuldmåner på tværs!

Skarp helt ud til kanten af synsfeltet for fuld observationsnydelse. Synsfeltet er flot og fladt helt ude i kanten. 

Med 21 mm øjenafstand giver okularet yderst behagelig visning. Det betyder, at du stadig kan nyde hele synsfeltet, selv når du har briller på. Og endelig kan du se hele synsfeltet uden nogen irriterende at flytte dit øje rundt. Kanterne på linseelementerne i Omegon Super Plossl okularer er blevet sorte for at give god kontrast. Lyset 'forsvinder' ikke på vejen, men når præcis hvor det skal - dit øje.

Hvert Omegon Plossl okular er udstyret med en blød gummi øjestykke. Dette forhindrer, at der kommer spredt lys ind fra siden. Du drager også fordel af mere behagelig observation og en betydelig kontrastforbedring.
 

Specifikationer

  • 56 mm brændvidde for lave forstørrelser og et fremragende overblik
  • Sorte linsekanter og gummiøjemus for øget kontrast
  • 52 graders synsfelt - nyd at observere et stort udsnit af nattehimlen
  • Høj lystransmission - kun 4 linser i okularhuset
  • Multi-coating for at forhindre uønskede reflekser
  • 2" okular med 2" filtergevind