Acuter MAKSY 60 Stjernekikkert

Model/Varenr.: H10999

699 kr. 899 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Acuter Maksy 60 Stjernekikkert
Acuter Maksy 60 teleskop er en kompakt stjernekikkert, der er ideel til den yngste, der ønsker at lære stjernekikkert-feltet at kende. Stjernekikkertens ene side kan nemlig tages af, så du får et indblik i konstruktionen af et Maksutov-Cassegrain teleskop og derved opnår en bedre forståelse for brugen af en stjernekikkert.

Grundet den kompakte størrelse og bordstativet kan stjernekikkerten nemt opbevares på børneværelset eller pakkes væk i et skab. Det gør den ideel til dig, der har begrænset plads, men ønsker at studere nattehimlen.

Sættet inkluderer en Acuter Maksy 60 teleskop, 1 stk 20 mm okular, et projektions okular til fotografering med smartphoneadapter, smartphone adapter samt et bordstativ. Leveres i en gaveæske med håndtag til nem transport.

Nærstuder Månens kratere
Masky 60 vil primært anvendes til at udforske Månens krater, toppe og dale. Observer derfor de mange detaljer, som Månen byder på - og opdag noget nyt hver gang. Derudover kan du være heldig at se de større planeter i vores solsystem såsom Jupiter og Saturn. Vær opmærksom på, at disse planeter vil være væsentligt mindre detaljefyldte end Månen.

Specifikationer

  • Teleskopet kan åbnes for at udforske opbygning af teleskop
  • Tag billeder ved at bruge smartphone holderen til din telefon
  • Kompakt og nemt at transportere
  • Fantastisk til læring

Også brugbar på skoler og observatorier til at vise hvordan et teleskop fungerer.
 

Objektivdiameter 60 mm
Brændvidde 750 mm
Okularer, 1.25" 20 mm 
Forstørrelser 37,5x
Vægt 1 kg
Pakken indeholder Acuter Maksy 60 teleskop, bordstativ, 1 x 20 mm okular, smartphone adapter og engelsk manual