• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Stativer

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi stativer til udsigtskikkerter, kameraer, kikkerter og fuglekikkerter. Vi har solide og robuste stativer til at sætte din kikkert, kamera, udsigtskikkert, stjernekikkert eller fuglekikkert på. Her finder du forskellige modeller, som er let-vægtige og nemme at have med i felten, når du skal udforske naturen, landskabet, himlen og dyrene. 
 
Er du på udkig efter et bordstativ eller måske et bilvindue-stativ, så du kan kigge på dyr, fugle eller naturen? Så er du det rigtige sted. Vi har stativer til ethvert formål. Her kan du med fordel også tage et kig på vores sæt med kikkerter med stativ og stjernekikkerter med stativ.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hvilket stativ skal jeg vælge?

Du skal gøre dig forskellige overvejelser, før du vælger et stativ. Et stativ er nemlig et værktøj til at montere kamera, kikkerter eller udsigtskikkerter på. Det er derfor vigtigt, at det er stabilt, så det kan holde et kamera eller en kikkert uden chancer for rystelser. Når du køber et stativ hos os - hvad enten det er til kamera eller kikkert - så fremgår det, hvor meget last eller vægt, det kan kapere og holde til. 

Vægten af kikkerten skal være mindre end maximum kapacitet for stativet for at opnå en god stabilitet. Når du bruger et stativ, så er det også vigtigt at højden passer til dig, så du får den rette stilling at observere i, når du skal tage et billede eller studere dyr og fugle. Her kan vi anbefale mærker som Fotomate. Modeller fra dette mærke er af god kvalitet og til en fornuftig pris. Samtidig kan modellerne kapere mange kilo, så de passer til de fleste kikkerter. Du kan også finde bordstativer, hvis du har mindre plads og bilvinduestativ, så du kan sidde bekvemt i din bil med din kikkert og observere fugle og dyreliv. Hos Kikkertland.dk har vi alt, hvad du behøver af kvalitets stativer og kikkerter til at observere og nærstudere dyr, fugle, stjerner og naturskønne landskaber. 

Bordstativ til vindueskarmen 

Hvis du har mindre plads, men du stadig ønsker at nærstudere naturen, fugle og stjernerne, så har vi et bredt udvalg af bordstativer hos Kikkertland. Hvad enten det er til din kikkert, udsigtskikkert eller kamera, så giver et bordstativ dig rig mulighed for at sidde ved en vindueskarm eller et bord og observere det ønskede objekt. Her kan vi anbefale mærker som Viewlux og Helios. De har stabile stativer til kikkert og kamera. Viewlux’ prisvenlige model med en god højde på omkring 24 cm,  passer perfekt til en vindueskarm. 

Sid bekvemt i bilen med vinduestativ

Med et bilvinduestativ kan du sidde bekvemt i bilen, mens du studerer naturen og fuglene med din kikkert. Du fastspænder stativet på bilruden, og herefter får du mulighed for at panorere med din kikkert. Du kan også bruge et bilvinduesstativ i andre sammenhænge - du kan for eksempel sætte det på et hegn eller sidde i et skydetårn, som også går under navnet hochsitz, og observere. Her kan vi anbefale, at du tager et kig på det eksklusive mærke Viewlux. Her tilbyder vi modeller med 360 graders rotation, som er solide og nemme at betjene. Det smarte ved et bilvinduestativ er, at du let kan observere objekter som fugle og natur i rolige omgivelser uden forstyrrelser.

Stativ til udsigtskikkert 

Når du anskaffer dig en udsigtskikkert eller stjernekikkert, så kræver det, at du også har et stativ. Mange af vores kikkerter er nemlig store og kræver stabilitet for at få de bedste billeder. Vi har et bredt udvalg af stativer, som kan sikre dig en stabil base. På den måde kan du forstørre det ønskede objekt, som du observerer, uden at få uskarpe og rystede billeder. 
 

Hvis du ønsker et lækkert og flot design, så anbefaler vi at du tager et kig på vores udvalg af Berlebach træstativer, der er særligt egnede til udsigtskikkerter. De kan kapere kikkerter på op til 12 kilo. De har samtidig en flot brun farve, som er af ægte valnøddetræ. Derudover kan de blive vinklet fra 20 - 100 grader og er behagelige at holde ved. 

Tag dit kikkert stativ med på farten

Vores stabile stativer er hovedsagelig fremstillet af aluminium, og du kan derfor nemt have dem med på farten. Det er dog vigtigt at sørge for, at stativet har den rette højde, så du føler dig tilpas, når du skal bruge det - hvad enten det er til dit kamera, stjernekikkert eller udsigtskikkert. Du kan med fordel gå på udkig i vores store udvalg af stativer. 

Tilbehør til stativer

Hos Kikkkertland.dk tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til dit stativ. Her kan du blandt andet finde stativhoveder og kikkertholdere, som er praktiske til dit stativ. Find vores udvalg af tilbehør i menuen. Her finder du også ekstra monteringsplader. 

Prøv vores stativer i butikken

Med vores store udvalg af forskellige stativer kan det godt være svært at finde rundt i, hvilket stativ du skal vælge. Derfor har du mulighed for at afprøve stativerne i vores fysiske butik i Aalborg inden for åbningstiden. Når du kommer forbi vores butik, så kan vi samtidig rådgive dig omkring, hvordan du indstiller stativet og besvare andre spørgsmål. Du kan også kontakte os telefonisk på  96303409. Vi står altid klar til at give dig den bedste vejledning.

Trustpilot