• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Stativer

Vi tilbyder stativer til stjernekikkerter, kameraer, kikkerter og fuglekikkerter. Vi fører solide og robuste stativer til at sætte din kikkert, kamera, stjernekikkert eller fuglekikkert på. Der er forskellige modeller, som lette eksempelvis stativer til at have med i felten, bordstativer, bilvinduestativer til montering i bil. Vi har et stort udvalg af stativer til alle formål. Se også vores sæt med kikkerter med stativ og stjernekikkerter med stativ.

Vi står gerne til rådighed med god vejledning om valg af bedste stativ til kikkert på 96303409.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Når et stativ skal vælges er der forskellige overvejelser der kan gøres. Et stativ er egentlig et simpelt værktøj til at montere kamera, kikkert eller udsigstkikkert på. Det vil være væsentlig at stativet der vælges er stabilt så det kan holde enten kamera eller kikkert stabilt. Ved alle vore stativer til kamera og kikkert er oplyst hvad maximum laste kapacitet er. Samtidig er højden væsentlig så du får en behagelig observations stilling når du skal tage et billede eller studere fugle. Vort stativ Fotomate 5006 har en god højde til de fleste. Når det kommer til stabilitet  skal vægten af kikkerten være mindre end max kapacitet for stativet. 

Et bordstativ kan være en god mulighed hvis der ikke er meget plads, da et højt stativ optager en del plads. Bordstativet er velegnet hvis man sidder ved et bord eller en vindueskarm og observerer.

Bilvinduestativ er et godt supplement til din kikkert. Nu kan du sidde bekvemt i bilen og studere natur og fugle. Bilvinduestativet fastspændes på bilruden og du kan nu nemt panorere med din kikkert. Et bilvinduestativ kan også nemt sættes på et hegn eller hvis du sidder i en hochsitz og observerer. 

 

 

 

 

 

 

Trustpilot