Helios

Helios er et populært og anerkendt mærke inden for kikkerter. Derfor forhandler vi det selvfølgelig også her hos Kikkertland. Helios har et stort udvalg af produkter, som blandt andet dækker over: Monokikkerter, teaterkikkerter, lommekikkerter, marinekikkerter og special kikkerter til astronomisk brug. Derudover har de også tilbehør til kikkerter.

Helios’ prisklasser spænder bredt, da de både har produkter til hobbyisten og den professionelle - altså kan der findes en kikkert hos Helios, der passer til et hvert behov. Deres kikkerter er robuste, brugervenlige og har en god optisk ydelse til en fornuftig pris.

Du kan for eksempel få uovertruffen optisk kvalitet med Helios Lightwing HR - ED kikkert. ED-glas er noget af det bedste glas på markedet. Eller tag en kikkert med næste gang du skal på ferie såsom Helios Sport kikkert, hvor du får en lille handy lommekikkert med god optik.

Hvis du køber en kikkert fra Helios, er du garanterer god kvalitet til en god pris. Her på kikkertland.dk kan du se hele vores store udvalg af Helios-produkter. 

Helios produkter

Helios tilbyder et virkeligt bredt sortiment af kikkerter, og her finder du let en kikkert til en hver lejlighed. Helios har eksisteret i næsten 50 år, og er anerkendte specialister inden for sportsoptik. 

Skal du købe ny kikkert, er Helios kikkerter kendt for deres gode optiske kvalitet til fornuftige priser. Her på kikkertland.dk finder du et stort udvalg af Helios:

Helios sportskikkerter: Lille kikkert - stor optik

Helios har gennem et halvt århundrede specialiseret sig i blandt andet sportskikkerter, der er små i størrelsen og lette at transportere, men samtidig har en fantastisk optik!

Er du på udkig efter en lille kikkert med god optik, der er let at have med på tur, så kan vi anbefale dig at se nærmere på:

Helios Naturesport er en lille handy kikkert, hvormed du kommer helt tæt på objektet på grund af dens høje forstørrelsesevne, der går fra 8x -20x. Derfor er denne kikkert det oplagte valg til dyre- og fugleobservationer på lang afstand. Helios kikkerten har derudover fully coated optik, så du er garanteret et klart og naturtro billede. 

Du kan også vælge at se på Helios Rapide Mono, der er en stilfuld og kompakt lommekikkert - hvilket vil sige, at den er perfekt til dig, der er på farten, på rejse eller andre udendørsaktiviteter som for eksempel vandreture, trekking og camping. Denne kikkert har Multi coated optik og vejer kun 122 gram - en god kikkert, der er nem at have med på tur.

Du kan se hele kikkertlands kæmpe udvalg af kikkerter fra alle brands og modeller under kikkerter.

Nyd udsigten med Helios’ udsigtskikkerter

Udover små sportskikkerter byder Helios også på nogle fantastiske observations- og udsigtskikkerter, som giver ekstra store forstørrelser! Disse kikkerter er perfekte at have derhjemme, i sommerhuset eller med i bilen, hvis man for eksempel skal på bilferie.

Se for eksempel:

Fieldmaster udsigtskikkert der har 25x-75x forstørrelse og en enorm stor 90mm objektivlinse, der medvirker til, at kikkerten får optimalt lysindtag, og du derfor ser et bedre billede. Også denne kikkert er vandtæt og dugfri, og du skal derfor ikke bekymre dig om den i dårligt vejr. Derudover føles denne kikkert også let i vægten, da den har et carbonathus, og så har den også fully coated optik, der giver lyse og klare billeder! Denne Helios udsigtskikkert passer perfekt til dig, der ønsker at observerer dyrelivet og naturen helt tæt på!

Til denne kan tilkøbes et Helios bilvindue stativ, således du kan følge med i naturen omkring dig, når du kører på ferie og sightseeing. Måske du gerne vil nærstudere sjældnere syn som elge og ørne i Lille Vildmose, se rådyr der græsser i skovbrynet, observere skibe langt ude i horisonten eller noget helt fjerde. Så husk at tage kikkerten med på ferie, så du ikke går glip af disse skønne naturoplevelser med et bilvindue stativ til din kikkert.

Den nye Helios Lightquest-HR er en observationskikkert med enten 20x eller 25x forstørrelse! Denne kikkert har en fremragende kvalitet og funktion grundet kombinationen mellem mekanik og optisk design! Kikkerten er konstrueret i magnesium og virker derfor let, og derudover er den også vandtæt og dugfri. Denne udsigtskikkert er derfor perfekt til dig, der elsker at se på både landskaber og astronomi, da den kan bruges til begge dele! Modsat mange teleskopkikkerter, som er monokulære, ligner Helios Lightquest HR en almindelig håndkikkert med 2 kikkerthuse.

Den mest professionelle af Helios kikkerter er dog Helios Quantum 5, som er en observationskikkert, hvor du får mulighed for at få helt ekstraordinært gode billeder af naturen og endda månen! Helios Quantum 5 er af høj kvalitet og med store bak-4 prismer og bredbånds multicoating, så du får et lyst og klart billede, selv under dårlige lysforhold.

Kikkerter til enhver smag

Helios produkt-sortiment er bredt, og uanset om du er på jagt efter en marinekikkert, håndkikkert, kikkert til udsigt eller astronomi, så finder du kikkerter til en hver lejlighed her. Herunder er nogle af Helios mest populære modeller:

Marinekikkert:

Kan du for eksempel godt lide at færdes ved vandet, eller sejler du i din fritid, så er Helios Oceanmaster, 7x50 det perfekte valg til dig!. Denne marinekikkert har præcisions kompas og natbelysning, og har derved maksimum lysstyrke både i dag- og aftentimerne! Denne kikkert er 100% vandtæt og har bak-4 prismer og multicoating, som sikrer et lyst billede selv under dårlige lysforhold. Oceanmaster kikkerten er særlig god til sejlsport, lystsejllads og andre udendørsaktiviteter på vandet.

Stjernekikkert i mini format:

Hvis du derimod er mere til stjerneobservation, så anbefaler vi Helios Star Field 2x40mm! Dette er en mini kikkert, der mest af alt minder om et par briller, som du kan bruge til at observere hele konstellationer og stjernefelter. Du ser stjernerne lyst og klart gennem kikkerten, og du kan se meget mere på nattehimlen end med det blotte øje. Du kan med denne kikkert observere mange stjerner og sandsynligvis også nogen du aldrig har set før. Oplev Andromeda galaksen eller Lagoon-tågen på en helt ny fantastisk måde gennem denne stjernekikkert.

Håndkikkert i topklasse:

Eller søger du den bedste kikkert i høj kvalitet? Så anbefaler vi Helios Lightwing HR-ED, som vi vil mene kan tilfredsstille selv den mest kræsne bruger. Kikkerten har ED-glas som giver en høj optisk ydeevne til for eksempel natur- og fugleobservation. Modellen har bak-4 prismer, der er fase og silver di-electric belagte, som sikrer et skarpt og lyst billede. Denne kikkert har derudover nærfokusering fra 2 meter, og er 100% vandtæt. Alt i alt en fantastisk håndkikkert, der bare må opleves!

Køb dine Helios-produkter sikkert hos os

Med Helios høje niveau inden for produktfremstilling, og gode kvalitet som produkterne har, behøver du ikke være nervøs, når du bestiller dine Helios-produkter her på Kikkertland.dk. Du kan købe produkterne allerede i dag, og så afsender vi din bestilling hurtigst muligt! 

Føler du dig stadig ikke helt sikker i dit valg? Fortvivl ej! Vi har et helt hold af eksperter, der står klar til at rådgive dig, i dine spørgsmål til vores varer. Du kan både ringe, maile eller besøge os i vores butik på Gugvej i Aalborg. I butikken er det også muligt at teste vores kikkerter, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Hvad enten du ringer eller besøger os i vores fysiske butik, står vi altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål - små som store.