• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Bestil inden kl. 13.00 - Ma-To - inden kl. 11.00 FRE  vi sender samme dag (ved grøn lagerstatus)

Jaeger

Jaeger optik er et kvalitetsmærke, der simpelthen skal opleves. Produkterne er specialudviklet til jægere, som efterspørger prisbevidste jagt kvalitetsprodukter. Som jæger ved du sikkert, at jagt hurtigt kan blive en dyr hobby, der kan koste en formue - specielt for nyjægere der mangler alt udstyr. Derfor finder du alt fra håndkikkerter og afstandsmålere til sigtekikkerter og rensesæt, der både matcher dit behov og din økonomi, når du kigger på udvalget af Jaeger optik hos Kikkertland.dk. Når du køber jagtkikkert hos Jaeger, er du uanset pris altid sikret topkvalitet.

Gennemse vores udvalg af Jaeger-produkter såsom vores Jaeger Elite kikkerter og andet jagttilbehør, specielt udvalgt til at give dig det bedste udstyr til en virkelig overkommelig pris.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Idéen bag Jaeger

Jaeger er et kvalitetsbrand til jægere, som blev etableret i 2009. Her opstod ideen til det nye kvalitetsbrand, Jaeger, efter stor efterspørgsel fra specielt nye jægere, der manglede gode jagtkikkerter til fornuftige priser. Det ønske tog indehaverne til sig, og herefter begyndte de at udvikle ideer til de nye kvalitetsprodukter, som brandet skulle tilbyde. 

Med mere end 30 års erfaring i branchen havde specialisterne bag Jaeger de bedste forudsætninger for at skabe og designe produkter, der er ideelle til hele jagtoplevelsen. Derudover var der kendskab til, hvilke materialer og funktioner der udgør en kikkert i topkvalitet. Den samlede viden har gjort, at Jaeger kan udvikle og producere sublime kikkerter til skarpe priser. Af den grund kan du med fordel tage et kig på Jaegers mange kvalitetsprodukter her på siden.

Jaeger Optik: Kvalitet til fornuftige priser

Visionen med Jaeger er, at du kan få kvalitetskikkerter, afstandsmålere og andet jagtudstyr til en fornuftig pris. Det er særligt oplagt til dig, der er nyjæger og skal erhverve en masse nyt jagtudstyr, som blandt andet jagtknive, riffelmontager og rensesæt. 

Med vores store erfaring indenfor blandt andet kikkerter og jagtudstyr ved vi, at det er en dyr hobby at begynde på. Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde kvalitetsudstyr til en god pris, såsom vores håndkikkerter, der er specialdesignede til jagt. På den måde får du mulighed for at påbegynde en ny hobby uden at slippe en formue. Hos Kikkertland.dk kan du se hele udvalget af produkter fra Jaeger.

Håndkikkerter med fasecoating og kant-til-kant-klarhed

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi håndkikkerter fra Jaeger, der har sublim optik med fasecoatede prismer. Denne type prisme er nemlig af særlig høj kvalitet og bliver fremstillet til de bedste kikkerter på markedet. Med disse lysstærke kikkerter kan du få dækket dit behov i enhver jagtsituation. Håndkikkerterne er også ideelle til dig, der jager i skumringen, hvor et godt lys er påkrævet. 

Vi kan specielt anbefale vores udvalg af Jaeger Elite håndkikkerter, der giver dig et lyst og skarpt billede med kant-til-kant-klarhed og naturtro detaljer - uanset om du kigger på dyr, natur, skibe eller noget helt fjerde.

Jaegers ergonomiske design

Med Jaegers håndkikkerter er du sikret et godt greb om kikkerten med deres ergonomiske design og slidstærke gummiarmering - også når du har handsker på i de kolde måneder. Vores håndkikkerter fra Jaeger er yderligere lette og handy, så det er nemt for dig at tage dem med, når du skal på jagt. 

Derudover er vores modeller 100 procent vandtætte og dugfri, så du kan tage dem med ud i alt slags vejr. Den lange øjeafstand sikrer desuden et klart synsfelt. Det er heller ikke et problem, hvis du bærer briller, da du kan benytte alle vores kikkerter både med og uden briller. Når du køber en håndkikkert fra Jaeger får du samtidig 10 års garanti, og du kan derfor være sikker på, at kikkerten kan give dig glæde i mange år efter købet. 

Ram plet med en Jaeger sigtekikkert

Med kikkertsigtet fra Jaeger får du et stabilt og pålideligt sigte til dine jagtgeværer og -rifler. Vi har modeller med vidvinklet linser, der giver et klart og stort synsfelt. Samtidig er sigterne 100 procent vandtætte, så det kan modstå alt slags vejr, og du kan medbringe det på alle dine jagtture. Kikkertsigtet bliver monteret og indstillet på dit gevær ved hjælp af montager. Derudover har vores kikkertsigter fra Jaeger forskellige zoom forstørrelser i disse fokusser: 

  • 4X forstørrelse med 32 millimeter objektivlinse
  • 2-7X forstørrelse med 32 millimeter objektivlinse 
  • 3-9X forstørrelse med 40 millimeter objektivlinse 

Med disse kikkertsigter opnår du et bedre sigte, når du indstiller kikkerten på det ønskede objekt. På den måde kan du ramme mere præcist og målrettet på længere afstande, når du affyrer skud. 

Rødpunktsigte til korte skudafstande

På kortere afstande kan du bruge vores udvalg af rødpunktsigte uden zoom-forstørrelse, som afgiver et rødt punkt, dér hvor du skal skyde. Rødpunktsigtet bliver monteret på dit gevær - ligesom vores kikkertsigter. Dertil har vi også et udvalg af Jaeger Elite kikkertsigter med belyst sigte, der sikrer dig mest mulig lystransmission med de 11 lysindstillinger, der er gode i enhver jagtsituation. Se udvalget øverst på siden, og ram plet med et nyt sigte.

Mål afstanden med en afstandsmåler fra Jaeger

Som jæger er det godt at have en afstandsmåler ved hånden, når du er på jagt. På den måde får du nemlig mulighed for at måle afstanden mellem dig og skovens dyr. Så kan du nemmere og bedre fokusere og indstille det rette sigte, før du trykker på aftrækkeren. 

Hos Kikkertland.dk har vi et diverse afstandsmålere fra Jaeger, så du kan vælge den, som passer bedst til dit behov. Her finder du modeller, der måler op til 600 meters afstand til en overkommelig pris. Den giver dig samtidig mulighed for at måle flere afstande, som er brugbar i enhver jagtsituation. Derudover er afstandsmålerne lette og kompakte, så du kan have dem i lommen eller tasken, og du kan nemt tage en med på jagt. 

Jaegers store udvalg af jagtudstyr i god kvalitet

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtudstyr fra Jaeger til fornuftige priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi har dog også et stort udvalg af andre produkter fra kvalitetsbrands. Gå derfor på opdagelse i vores kategorier, såsomt:

Du er velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Aalborg og få en snak med vores eksperter om valg af det rette jagtudstyr til dig, før du køber det. Her har du også mulighed for at se og afprøve produkterne.

Trustpilot