• 100% dansk webshop
 • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
 • Vi har åbent i butikken
 • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
   

Jaeger

Oplev kvalitetsbrandet, Jaeger, specialudviklet til jægere, der efterspurgte kvalitetsprodukter til jagt til fornuftige priser. Jagt er en dyr hobby, der kan koste mange penge for særligt nyjægere. Derfor finder du alt fra håndkikkerter til sigtekikkerter, der både matcher dit behov og din økonomi. Når du køber en jagtkikkert fra Jaeger - uanset dens pris - er du altid garanteret topkvalitet.

 

Hos kikkertland.dk kan du finde hele udvalget af Jaegers elite kikkerter og jagttilbehør, valgt ud fra det formål at give dig det bedste udstyr til overkommelig pris.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Ideen bag Jaeger

Jaeger er et dansk kvalitetsbrand til jægere, som blev etableret i 2009. Her opstod ideen til det nye kvalitetsbrand, Jaeger, efter stor efterspørgsel fra blandt andet nyjægere, der manglede gode jagtkikkerter til fornuftige priser. Det ønske tog indehaverne til sig. Herefter begyndte de at udvikle ideer til de nye kvalitetsprodukter, som brandet skulle tilbyde. 
 

Eksperter med mangeårige erfaringer inden for højkvalitets kikkertoptik og jagtprodukter udviklede og designede disse elite jagtkikkerter. Med mere end 30 års erfaring i branchen havde specialisterne de bedste forudsætninger for at skabe og designe specialiserede produkter, der er ideelle til hele jagtoplevelsen. Samtidig har Jaegers produkter også en pris, der er til at betale. Af den grund kan du med fordel tage et kig på Jaegers mange kvalitetsprodukter. 

Jaeger: Kvalitet til fornuftige priser

Visionen med Jaeger er, at du kan få kvalitets kikkerter, afstandsmålere og jagtudstyr til en fornuftig pris. Det er særligt oplagt til dig, der er nyjæger og skal erhverve en masse nyt jagtudstyr, som blandt andet jagtknive, riffelmontager og rensesæt. Med vores store erfaring indenfor blandt andet kikkerter og jagtudstyr ved vi, at det er en dyr hobby at begynde på. Derfor er det vigtigt for os at kunne tilbyde kvalitets udstyr - som for eksempel Jaeger Elite kikkerter, der er specialdesignede til jagt - til en god pris, uden at gå ned på kvalitet. På den måde får du mulighed for at påbegynde en ny hobby uden at slippe en formue. Hos kikkertland.dk kan du se hele udvalget af produkter fra Jaeger.

Kvalitets håndkikkerter med fasecoating

Hos Kikkertland.dk tilbyder vi kvalitets håndkikkerter fra Jaeger, der har super god optik med fasecoatede prismer. I den forbindelse vil vi anbefale vores udvalg af Jaeger Elite håndkikkerter. Disse håndkikkerter giver dig et lyst og skarpt billede med naturtro detaljer af dyr og fugle. Denne type prisme er af særlig høj kvalitet og bliver fremstillet til de bedste kikkerter på markedet. Med disse lysstærke kikkerter kan du få dækket dit behov i enhver jagtsituation. Håndkikkerterne er også ideelle til dig, der jager i skumringen, hvor et godt lys er påkrævet. 

Jaegers ergonomiske design

Med Jaegers håndkikkerter er du sikret et godt greb om kikkerten med deres ergonomiske design og slidstærke gummiarmering - også når du har handsker på i de kolde måneder. Vores håndkikkerter fra Jaeger er lette og handy, så det er nemt for dig at tage dem med, når du skal på jagt. Derudover er vores modeller også 100 procent vandtætte og dugfri, så du kan tage dem med ud i alt slags vejr. Den lange øjeafstand sikrer desuden et klart synsfelt. Hvis du bærer briller, så kan du også sagtens bruge vores håndkikkerter, da alle vores kikkerter kan bruges med og uden briller. Når du køber en håndkikkert fra Jaeger får du samtidig 10 års garanti. 

Ram plet med Jaeger kikkertsigte

Med kikkertsigtet fra Jaeger får du et stabilt og pålideligt sigte til dine jagtgeværer og -rifler. Vi har modeller med vidvinklet linser, der giver et klart og stort synsfelt. Samtidig er sigterne 100 % vandtætte, så det kan modstå alt slags vejr. Kikkertsigtet bliver monteret og indstillet på dit gevær ved hjælp af montager. Derudover har vores kikkertsigter fra Jaeger forskellige zoom forstørrelser: 

 • 4X forstørrelse med 32 millimeter objektivlinse
 • 2-7X forstørrelse med 32 millimeter objektivlinse 
 • 3-9X forstørrelse med 40 millimeter objektivlinse 
   

Med disse kikkertsigter opnår du et bedre sigte, når du indstiller kikkerten på det ønskede objekt. På den måde kan du ramme mere præcist og målrettet på længere afstande, når du affyrer skud. På kortere afstande kan du bruge vores udvalg af rødpunktssigte uden zoom-forstørrelse, som afgiver et rødt punkt, dér hvor du skal skyde. Rødpunktssigte bliver monteret ligesom vores kikkertsigte. Dertil har vi også et udvalg af Jaeger Elite kikkertsigter med belyst sigtemiddel med 11 lysindstillinger, der er gode i enhver jagtsituation. 

Mål den rette afstand med Jaeger

Som jæger er det godt at have en afstandsmåler ved hånden, når du er på jagt. På den måde får du mulighed for at måle afstanden mellem dig og skovens dyr, så du nemmere og bedre kan fokusere og indstille det rette sigte, inden du affyrer dit skud. Hos Kikkertland.dk har vi et udvalg af afstandsmålere fra Jaeger. Her finder du modeller, der måler op til 600 meters afstand til en overkommelig pris. Derudover er de lette og kompakte, så du nemt kan have den med på jagt. Den giver dig samtidig mulighed for at måle flere afstande, som er brugbar i enhver jagtsituation. 

Jaeger store udvalg af jagtudstyr

Hos Kikkertland.dk har vi et stort udvalg af jagtudstyr fra Jaeger til fornuftige priser - og uden du skal gå på kompromis med kvaliteten. Udover de ovenstående produkter tilbyder vi også andre kvalitetsprodukter. På vores hjemmeside kan du derfor også finde følgende produkter til jagt:
 

 • Jaeger rensekit
 • Jaeger skydebænk
 • Skydekasse i metal
   

Du er også velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Aalborg og få en snak med vores eksperter om valg af det rette jagtudstyr til dig, før du køber det. Du finder vores adresse nederst på vores shop.

Trustpilot