Skywatcher

Er du på udkig efter et teleskop, der kan give dig en vaskeægte universal oplevelse? Så tag et kig på vores udvalg af diverse teleskoper fra Skywatcher, der - inden for stjernekikkerter og astronomitilbehør - er en af de mest kendte mærker. Skywatcher har siden 1999 produceret brugervenlige kvalitetsteleskoper til lave priser. Skywatchers mission er at udvikle teleskoper i topkvalitet, som alle har råd til.

Hos Kikkertland.dk finder du et stort sortiment af Skywatchers mange produkter i et bredt spektrum af priser – så kan alle være med. 

Skywatcher: Gør dig til centrum af universet

I dag er Skywatcher med til at sikre, at hobby-astronomer - såvel som mere seriøse ildsjæle - har adgang til gode og robuste stjernekikkerter. Det gør de både ved at udbyde produkterne i mange forskellige prisklasser og ved løbende at videreudvikler deres teleskoper, så de kun bliver bedre og bedre. Skywatcher er nemlig forrest i feltet – både når det gælder glas, optik og brugervenlighed. På den måde kan du være sikker på, at produkterne fra Skywatcher har nogle af markedets mest innovative og kreative løsninger.

Siden 2008 har Skywatcher samarbejdet med Schott AG, en tysk producent af industriglas af høj kvalitet. Det betyder, at Skywatcher altid kan tilbyde dig en formidabel optik – uanset hvilket produkt du vælger. Og der er helt sikkert også et produkt for dig. De mange forskellige teleskoper og kikkerter indeholder nemlig lysåbninger fra 60 mm og op til 406 mm. Så kan du føle dig som centrum i universet.

Prøv en Skywatcher stjernekikkert

Har du opdaget en nyfunden interesse for universet og alle dets unikke detaljer? Så bør du udforske det endnu mere med en god kikkert, der er let at håndtere. I Skywatcher Mercury-serien finder du en god begynderstjernekikkert, hvor alt er indenfor rækkevidde og nemt at gå til. Det skal jo både være oplysende og let at udforske himlen. Hos Kikkertland.dk finder du flere forskellige stjernekikkerter inden for Skywatchers Mercury-serie, såsom:

  • Skywatcher Mercury 60 mm inkl. månefilter
  • Skywatcher Mercury 70 mm inkl. smartphone adapter
  • Skywatcher Evostar AZ 90 mm inkl. søger og vendeprisme

Vil du se andre gode teleskoper og stjernekikkerter, der er nemme at starte ud med? Så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af begynderteleskoper.

Bliv prof med Skyhawk

Har du en mere seriøs astronom gemt i maven, og vil du gerne have den fulde oplevelse? Så bør du overveje en lidt større model fra eksempelvis Skywatchers Skyhawk-serie. Her kan du få en stjernekikkert, der giver dig mulighed for at opdage selv de mindste detaljer på den store stjernehimmel. Blandt andet kan du lettere se: 

  • Jupiters måner
  • Ringene om Saturn
  • Forskellige stjernehobe
  • Fjerntliggende galakser 
  • Stjernetåger 

Lyder det som noget for dig? Så bør du overveje en af de mere professionelle stjernekikkerter fra Skywatcher. De giver dig nemlig lidt flere muligheder for at gå på opdagelse i det store univers.

Overvej Skywatchers Skyhawk 114

For de mere seriøse observationer af stjernehimlen anbefaler vi blandt andet Skywatcher Skyhawk 114, der har en 114 mm tubus, eller en, der har en 130 mm tubus - en tubus på 130 mm har en 30 procent større lysindsamling end en 114 mm tubus. Faktisk betyder tubusrørets størrelse næsten alt for stjernekikkerten, for desto større tubusrør, desto mere lysindsamling. Og netop lysindsamlingen kan påvirke hvor tydeligt, du kan studere kratere på månen, se detaljer på Jupiter, genkende galakser og meget mere.

Begge størrelse teleskoper en kraftigere montering og er meget stabile samt tungere. Til disse modeller kan tilkobles en  motor, som kan finde samt følge planeter automatisk, så du kan holde et konstant øje på dem.

Ønsker du stjernekikkerter, som observere endnu mere detaljeret? Så kan de større modeller som  Skywatcher Explorer 200/250 mm være interessante. Her bliver stjernetåger endnu tydeligere, stjernehobe ses klart og også galakser vil blive mere tydelige at obsevere. Du vil desuden kunne se endnu flere detaljer på Måne og planeter, samt Jupiters striber, hvor også den røde plet er synlig. Det er endda muligt at se Saturns ringe tydeligt delt, og helt op til fem af Saturns måner kan observeres.

Skywatchers professionelle Skyhawk-serie

Vælger du at investere i en Skyhawk stjernekikkert fra Skywatchers, vil du få en 114 millimeter objektiv linse og et stativ - på engelsk ‘mount’ - der gør det nemt at observere objekterne på himmelen med langsomme bevægelser. Du kan også gøre det ekstra behageligt at observere universet og købe en motor, der får kikkerten til selv at følge planeternes bevægelse. Se vores udvalg af motorer til stjernekikkerter her.

Prøv et ekspertsæt til astrofotografering med Skywatchers Pro Pack

Hvis du bare gerne vil have et professionelt sæt til foto af nattehimlen, så bør du kaste dit blik på Skywatchers Adventurer Pro Pack. Her får du et sæt til astrofotografi og langtidseksponering, der oven-i-købet er nemt at transportere rundt. 

Sættet giver dig en stabil base, hvorfra du kan opspore både solen og månen, og du får mulighed for at tage smukke astrofotos med de forprogrammerede hastigheder til time-lapse-fotografering. Så bliver dine billeder af det ydre rum yderst skarpe og detaljeorienterede. 

Skywatchers store sortiment af tilbehør

Det er ikke altid, at en stjernekikkert er nok, når du skal udforske universet. Det kan for eksempel være, hvis du har problemer med at indstille teleskopet eller få forstørret dit billede ordentligt. Derfor kan du også finde et væld af tilbehør fra Skywatcher, som kan gøre din rumrejse endnu mere indlevende. 

Vi har blandt andet filter- og okularsæt fra Skywatcher, der giver en bedre kontrast, rødpunktssøger, der viser hvor teleskopet peger mod, og barlow linse, der fordobler både brændvidde og forstørrelse på din stjernekikkert.

Skal du kigge nærmere på solen? Så skal du huske altid at bruge et solfilter. Det giver nemlig et neutralt, hvidt billede af solen, så du sikkert og ubesværet kan observere de spændende detaljer eller være klar, når der sker en solformørkelse. Find et solfilter til din stjernekikkert her.

Skywatcher tager dig til månen og tilbage igen

Med en stjernekikkert fra Skywatcher får du et knivskarpt billede med stærke kontraster, så du tydeligt kan få øje på objekterne i rummet. Det gennemtænkte design sikrer samtidig en høj brugervenlighed, hvilket giver dig uforglemmelige oplevelser med det ydre univers. 
Gå på opdagelse i Oriontågen, Syvstjernen, Andromedagalaksen og diverse planeter med en stjernekikkerter og tilbehør fra Skywatcher. Så kan du hurtigt få et mere nært forhold til vores naboer i det store univers. 

Er du mere nysgerrig på vores egen planet? Så kan du også bruge de forskellige teleskoper fra Skywatcher til landskabsobservation af for eksempel frodige skove, fugle og skibe – du skal bare huske på, at billedet er spejlvendt. Foretrækker du, at billedet er i den rette vinkel? Så skal du blot bruge en vendeprisme, hvilket Skywatcher også har.

Har du allerede en tubus og måske vil have en ny montering - så kan gå på opdagelse i vores monteringer til stjernekikkerter. Her finder du et væld af stativer og ækvatorialmonteringer til dit teleskop.

Få øje på de rigtige priser hos Kikkertland.dk

Skywatcher har fokus på, at alle skal have mulighed for at købe deres produkter. Derfor producerer de stjernekikkerter, teleskoper og tilbehør i en bred prisklasse, som ikke ruinerer dig. 

Synes du stadig, at Skywatchers produkter ligger over dit budget? Så kan du tage et kig på vores udvalg af stjernekikkerter under 1.000 kroner. Her finder du gode stjernekikkert til de skarpeste priser. Og heldigvis kommer alle vores stjernekikkerter med stativ og tilbehør, så du slipper for at bruge ekstra penge på det.