• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Skywatcher

Er du på udkig efter en vaskeægte universal oplevelse? Så tag et kig på – og med – Skywatcher. Inden for stjernekikkerter og astronomi-tilbehør er Skywatcher en af de mest kendte mærker, der siden 1999 har tilbudt brugervenlige kvalitets teleskoper til lavere priser. Skywatchers grundlægger, David Shen, har udviklet Skywatcher med det formål, at teleskoper skal være tilgængelige for en bredere befolkningsgruppe.

Hos Kikkertland.dk finder du derfor Skywatchers mange produkter i et bredt spektrum af priser – så kan alle være med.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Skywatcher – gør dig til centrum af universet

I dag er Skywatcher med til at sikre, at hobby-astronomer såvel som mere seriøse ildsjæle har adgang til gode og robuste stjernekikkerter. Det gør de både ved at udbyde produkterne i mange forskellige prisklasser og ved løbende at videreudvikler deres teleskoper. Skywatcher er nemlig forrest i feltet – både når det gælder glas, optik og brugervenlighed. På den måde kan du være sikker på, at produkterne fra Skywatcher har nogle af markedets mest innovative og kreative løsninger.

Begynd med Skywatcher Stjernekikkert

Har du opdaget en nyfunden interesse for universet og alle dets unikke detaljer? Så bør du udforske det endnu mere med en god astronomisk kikkert, der er let at håndtere. I Skywatcher Teleskop serier finder du let en god begynder-stjernekikkert, hvor alt er indenfor rækkevidde og nemt at gå til. Det skal jo både være oplysende, men også let, at udforske himlen. 


Hos Kikkertland.dk finder du blandt andet:

  • Skywatcher Mercury 60 mm inkl. månefilter
  • Skywatcher Mercury 70 mm inkl. søger og 2x Barlowlinse
  • Capricorn 70 mm inkl. rødpunktsøger, 2 okularer og 2x Barlowlinse
  • Skywatcher Evostar AZ 90 mm inkl. søger og vendeprisme

Vil du se andre gode teleskoper og stjernekikkerter, der er nemme at starte ud med? Så klik ind på vores kategori; Begynder teleskoper.

Bliv prof med Skyhawk og Explorer teleskoper

Har du en mere seriøs astronom gemt i maven? Så bør du overveje et lidt større model som Skywatchers Skyhawk 114 på EQ1 stativ. Blandt andet kan du lettere se Jupiters måner, ringene om Saturn, forskellige stjernehobe, fjerntliggende galakser og, ikke mindst, stjernetåger. Lyder det som noget for dig? Så bør du overveje en af de mere professionelle stjernekikkerter fra Skywatcher. Ønsker du at se mere, kan du med fordel se på Starquest 130P på stabil EQ montering. En 130 mm har 30% mere lysindsamling end en 114 mm.
 

For mere seriøse observationer af stjernehimlen anbefaler vi blandt andet Skywatcher Explorer EM 130 mm stjernekikkerten med motor og stativ. Du kan nemt at følge himmel objekterne med en motor, der får teleskopet til selv at følge planeternes bevægelse. Ønsker du blot at købe en motor, kan du finde den under vores kategori; motor og upgrade set.

Skywatchers store sortiment af tilbehør

Det er ikke altid, at en stjernekikkert er nok, når du skal udforske universet. Det kan for eksempel være, at du har problemer med at aligne teleskopet eller få forstørret dit billede ordentligt. Derfor tilbyder Skywatcher også et væld af tilbehør, som kan gøre din rumrejse endnu mere indlevende. Hos Kikkertland.dk kan du eksempelvis få okularer, filtre, tasker, bøger og meget meget mere fra Skywatcher.
 

Skal du kigge nærmere på solen, så skal du huske altid at bruge et solfilter. Det kan du finde under vores astronomiske filtre. Det giver et neutralt, hvidt billede af solen, så du sikkert og ubesværet kan observere solens spændende detaljer eller være klar, når der sker en solformørkelse.

Til månen og tilbage igen

Med en stjernekikkert fra Skywatcher får du et knivskarpt billede og udsyn med gode kontraster. Det gennemtænkte design sikrer samtidig en høj brugervenlighed, hvilket giver dig uforglemmelige oplevelser med det ydre univers. Derfor kan du både studere månen, se Saturns ringe og blive forbløffet af Jupiters fire måner.
 

Gå på opdagelse i Oriontågen, Syvstjernen og Andromedagalaksen med en stjernekikkerter og tilbehør fra Skywatcher. Så kan du hurtigt få et mere nært forhold til vores naboer i det store univers. Er du mere nysgerrige på naboer tættere på? Så kan du også bruge linseteleskoper fra Skywather til landskabsobservation af for eksempel frodige skove, fugle og skibe – du skal bare huske på, at billedet er spejlvendt. Men hvis du vil have billedet tilbage i den rette vinkel, kan du blot bruge en vendeprisme til disse teleskoper - det har Skywatcher nemlig også.

Få øje på de rigtige priser

Skywatcher har fokus på, at alle skal have mulighed for at købe deres produkter. Derfor findes deres stjernekikkerter, teleskoper og tilbehør i en bred prisklasse, så alle kan være med. Men hvis du stadig synes, at inddelingen er uoverskuelig, så kan du klikke ind på vores kategori; Stjernekikkerter under kr. 1.000. Her finder du solide og knivskarpe stjernekikkert til – ligeledes – knivskarpe priser. Og heldigvis kommer alle vores stjernekikkerter med stativ og tilbehør, så du hverken skal bruge ekstra penge eller tid på det. Så er du straks klar til at gå i gang med at udforske universet!
 

Trustpilot