• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Skywatcher

Er du på udkig efter en vaskeægte universal oplevelse? Så tag et kig på – og med – Skywatcher. Inden for stjernekikkerter og astronomi-tilbehør er Skywatcher en af de mest kendte mærker, der siden 1999 har tilbudt brugervenlige kvalitets teleskoper til lavere priser. Skywatchers grundlægger, David Shen, har udviklet Skywatcher med det formål, at teleskoper skal være tilgængelige for en bredere befolkningsgruppe.

Hos Kikkertland.dk finder du derfor Skywatchers mange produkter i et bredt spektrum af priser – så kan alle være med.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Skywatcher – gør dig til centrum af universet

I dag er Skywatcher med til at sikre, at hobby-astronomer såvel som mere seriøse ildsjæle har adgang til gode og robuste stjernekikkerter. Det gør de både ved at udbyde produkterne i mange forskellige prisklasser og ved løbende at videreudvikler deres teleskoper. Skywatcher er nemlig forrest i feltet – både når det gælder glas, optik og brugervenlighed. På den måde kan du være sikker på, at produkterne fra Skywatcher har nogle af markedets mest innovative og kreative løsninger.
 

Siden 2008 har Skywatcher samarbejdet med Schott AG, en tysk producent af industriglas af høj kvalitet. Det betyder, at Skywatcher altid kan tilbyde dig en formidabel optik – uanset hvilket produkt, du vælger. Og der er helt sikkert et produkt for dig. De mange forskellige teleskoper og kikkerter indeholder nemlig lysåbninger fra 60 millimeter og op til 406 millimeter. Det kan gøre, at enhver vil føle sig som centrum i universet!

Begyndt med Skywatcher Mercury

Har du opdaget en nyfunden interesse for universet og alle dets unikke detaljer? Så bør du udforske det endnu mere med en god kikkert, der er let at håndtere. I Skywatcher Mercury-serie finder du en god begynder-stjernekikkert, hvor alt er indenfor rækkevidde og nemt at gå til. Det skal jo både være oplysende, men også behageligt, at udforske himlen. 


Hos Kikkertland.dk finder du både:

  • Skywatcher Mercury 60
  • Skywatcher Mercury 60 inkl. Månefilter
  • Skywatcher Mercury 70
  • Skywatcher Mercury 70 inkl. Smartphone-adapter
     

Vil du se andre gode teleskoper og stjernekikkerter, der er nemme at starte ud med? Så klik ind på vores kategori; Begynder teleskoper.

Bliv prof med Shyhawk og Pro Pack

Har du en mere seriøs astronom gemt i maven? Så bør du overveje Skywatchers Skyhawk eller Star Adventurer Pro Pack. Her kan du både få stjernekikkert og sæt, der giver dig mulighed for at opdage selv de mindste detaljer på den store stjernehimmel. Blandt andet kan du lettere se Jupiters måner, ringene om Saturn, forskellige stjernehobe, fjerntliggende galakser og, ikke mindst, stjernetåger. Lyder det som noget for dig? Så bør du overveje en af de mere professionelle stjernekikkerter fra Skywatcher. 
 

Blandt andet giver Skyhawk dig en 114 millimeter objektiv linse og et EQ1 stativ, der gør det nemt at observere diverse objekter med langsomme bevægelser. Du kan også gøre det ekstra behageligt at observere universet og købe en motor, der får kikkerten til selv at følge planeternes bevægelse. Sådan en kan du finde under vores kategori; motor og upgrade set.
 

Hvis du bare gerne vil have et samlet, professionelt sæt, så bør du kaste din interesse på Skywatcher Adventurer Pro Pack. Her får du et sæt til astrofoto og langtidseksponering, der er nemt at transportere rundt. Det giver dig en stabil base, hvorfra du kan opspore både solen og måne. Her har du også mulighed for at indfange smukke astrofotos med de forprogrammerede hastigheder til time-lapse-fotografering. Det gør dine billeder af det ydre rum yderst detaljeorienterede. Hvis du gerne vil have helt skarpe billeder, eller bare foretrækker et stativ til dit sæt, så kan gå på opdagelse i vores monteringer til stjernekikkerter – her finder du et væld af stativer og ækvatorial monteringer til dit teleskop.

Skywatchers store sortiment af tilbehør

Det er ikke altid, at en stjernekikkert er nok, når du skal udforske universet. Det kan for eksempel være, at du har problemer med at aligne teleskopet eller få forstørret dit billede ordentligt.  Derfor tilbyder Skywatcher også et væld af tilbehør, som kan gøre din rumrejse endnu mere indlevende. Hos Kikkertland.dk kan du eksempelvis få filter- og okularsæt fra Skywatcher, der giver en bedre kontrast, rødpunktssøger, der viser hvor teleskopet peger mod, og barlow linse, der fordobler både brændvidde og forstørrelse på din stjernekikkert.
 

Skal du kigge nærmere på solen, så skal du huske altid at bruge et solfilter. Det kan du finde under vores astronomiske filtre. Det giver et neutralt, hvidt billede af solen, så du sikkert og ubesværet kan observere solens spændende detaljer eller være klar, når der sker en solformørkelse.

Til månen og tilbage igen

Med en stjernekikkert fra Skywatcher får du et knivskarpt billede og udsyn med gode kontraster. Det gennemtænkte design sikrer samtidig en høj brugervenlighed, hvilket giver dig uforglemmelige oplevelser med det ydre univers. Derfor kan du både studere månen, se Saturns ringe og blive forbløffet af Jupiters fire klare måner, uden at skulle bekymre dig om unødige knapper og funktioner. 
 

Gå på opdagelse i Oriontågen, Syvstjernen og Andromedagalaksen med en stjernekikkerter og tilbehør fra Skywatcher. Så kan du hurtigt få et mere nært forhold til vores naboer i det store univers. Er du mere nysgerrige på naboer tættere på? Så kan du også bruge de forskellige teleskoper fra Skywather til landskabsobservation af for eksempel frodige skove, fugle og skibe – du skal bare huske på, at billedet er spejlvendt. Men hvis du vil have billedet tilbage i den rette vinkel, kan du blot bruge en vendeprisme - det har Skywatcher nemlig også.

Få øje på de rigtige priser

Skywatcher har fokus på, at alle skal have mulighed for at købe deres produkter. Derfor findes deres stjernekikkerter, teleskoper og tilbehør i en bred prisklasse, så alle kan være med. Men hvis du stadig synes, at inddelingen er uoverskuelig, så kan du klikke ind på vores kategori; Stjernekikkerter under kr. 1.000. Her finder du solide og knivskarpe stjernekikkert til – ligeledes – knivskarpe priser. Og heldigvis kommer alle vores stjernekikkerter med stativ og tilbehør, så du hverken skal bruge ekstra penge eller tid på det. Så er du straks klar til at gå i gang med at udforske universet!