Zenith

Firmaet Zenith har i over 40 år produceret en lang række laboratorieudstyr til skoler, universiteter og professionelle laboratorier rundt om i verden. I alle disse år har de løbende fået et stærkt omdømme for at lave mikroskoper og tilbehør af høj kvalitet, som du kan stole på, herunder både monokulære, binokulære og trinokulære mikroskoper. Med Zenith får du med andre ord værdi for pengene. 

Hos Kikkertland er vi vilde med god kvalitet, og derfor kan du naturligvis også finde Zenith hos os. Se hele udvalget fra mærket herunder. 

Zenith: Passion for prisvenligt udstyr

Vil du gerne opleve en fascinerende, mikroskopisk verden med et mikroskop? Så skal du kigge forbi mærket Zenith. Det hurtigvoksende firma har afdelinger flere steder i verden. Deres nemme og praktiske mikroskoper gør det muligt for dig at observere objekter, der er for lille til at kunne ses med det blotte øje.

Zenith har en lang række forskellige mikroskoper, som de producerer - både til dig, der er på begynderniveau og til dig, der er professionel. Zenith producerer også tilbehør til deres mikroskoper. Generelt får du gode optiske egenskaber, så du altid er sikret et godt produkt fra Zenith.

I vores sortiment fra Zenith kan du bl.a. finde:
 

- Forskellige mikroskoper (begyndere og erfarne)
- Akromatisk objektiv
- Mekanisk stage til mikroskop
- Pære til mikroskop
- Mikrometer objektglas
- Okular
 

Det er særligt okularer, du finder i vores sortiment fra Zenith. Et okular kan både blive brugt til mikroskoper og kikkerter. Det er nemlig en linse i et optisk instrument, som vender mod øjet. Dens opgave er, at du får forstørret det billede, som du kan se i objektivet. Under mikroskoper finder du blandt andet digitale okularer, som du kan tilkoble til en PC med et USB-stik. 

Ved du ikke, hvad der passer bedst til dig? Ring til os og få professionelt råd og vejledning om valg af rette okular. Du fanger os på tlf. 96 30 34 09.

Derfor er produkter fra Zenith et godt køb

I årenes løb har Zenith forbedret deres produkter. Hvert et produkt er funktionelt designet og omhyggeligt udvalgt med konkurrencedygtige priser. Zenith vil nemlig gerne imødekomme dit budget og dine krav bedst muligt. Det giver dig mikroskoper og andre produkter, der kan opfylde netop dine behov.

Missionen er til at forstå: At blive et førende mærke inden for laboratorieudstyr med avanceret innovation, teknologi og god kundeservice. Netop dette mål kan kun lade sig gøre ved ikke at give personer som dig et produkt, du ikke kan stille dig tilfreds med. Derfor er deres fokus altid at give dig en god oplevelse. Til dels for at opretholde et stærkt og varigt forhold, men også for at dit laboratorium bliver mere effektivt og sikkert. 

Med et mikroskop fra Zenith kan du desuden være sikker på, at den opfylder den tyske DIN standard politik. Betegnelsen står for Deutsche Industrie-Norm. Det betyder, at hvis glasset i mikroskopet går i stykker, så kan du let skifte glasset ud - uden bekymringer om at skulle købe et helt nyt mikroskop. 

Find flere mærker hos Kikkertland

Er du sulten efter brugbar viden? Om det er til forskning, undervisning eller egen interesse, så er mikroskoper uundværlige. De er en god måde at få bedre resultater på, og som samtidig gør dig klogere på selv de mindste ting. Har du aldrig arbejdet med mikroskoper før, kan det blive en helt ny verden for dig. Du kan undersøge alt fra små dyr og plantedele, til celler og bakterier. Det super skarpe syn i glasset kan både være inspirerende og dynamisk. Det gælder især, hvis du bruger mikroskoper i undervisningen. Her kan elever nemlig få styrket deres forståelse og viden på en anderledes måde end alene gennem bøger.

Udvalget er stort hos Kikkertland. Det er uanset, om du leder efter kikkerter, mikroskoper, lupper eller outdoor udstyr. Derfor finder du naturligvis også mange anerkendte og populære mærker. Kikkerter og lupper er i øvrigt rigtig gode alternativer som mobile mikroskoper. Af vores mikroskoper kan du bl.a. vælge mellem monokulære, binokulære eller digitale mikroskoper. Glem ikke vores tilbehør til mikroskop, der byder på dækglas, objektglas, petriskåle og meget mere.

Af mærker hos Kikkertland kan du bl.a. finde:
 

  • Omegon
  • OPTIKA Italy
  • Celestron
  • Viewlux
  • Eschenbach
  • Levenhuk

Køb Zenith mikroskoper og tilbehør hos Kikkertland

Har du god erfaring med mikroskoper? Men du kender måske ikke de bedste mærker og deres kvaliteter? Om du er nybegynder eller øvet i et laboratorium, kan det være svært at overskue, hvilket mikroskop eller mærke, der er bedst. Vi anbefaler, at du som minimum altid snakker med en eller flere, der kender til området og emnet. Ved at gøre dette undgår du, at du står med et mikroskop eller andet produkt, du ikke er glad for. 

Hos Kikkertland er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik i Aalborg. Her kan du måske se det mikroskop, som du har overvejet, mens vores kyndige personale tilbyder vejledning og råd.