• 100% dansk webshop
  • ✅Trustpilot-anmeldelser✅
  • Vi har åbent i butikken
  • Man-torsdag 9-16.00, fredag 9-12
     

Optika

Italienske Optika er en af de førende firmaer inden for fremstilling af mikroskoper til undervisning, forskning, hobby og labotorie brug. Optika har med 45 års erfaring udviklet nogle af de bedste mikroskoper og mikroskop tilbehør, der findes på markedet. Find kæmpe udvalg af alt fra binokulare, monokulare, digitale usb mikroskoper og mikroskoper til kamera, smartphone, IPAD, WIFI og meget mere her på siden. Udover mikroskoperne finder du også et bredt udvalg af tilbehør til mikroskopet som bl.a. mikroskopkamera til fotografering, adapter til mikroskop, okular, LED lys, stager, dissekreringssæt til mikroskopi.  Mikroskoperne fra Optika benyttes globalt til at gøre nye videnskabelige fremskridt og opdagelser. Optikas mål er at forbedre brugeroplevelsen ved at udvikle innovative teknologiske løsninger, der sikre at mikroskoperne lever op til højeste standard og løbende gøre deres mikroskoper tilgængelige til flere og flere brugere. 

 

Optikas mikroskoper benyttes til research, medicinsk, industriel og uddannelsesmæssigt brug m.m. Alle deres produkter gennemgår omfattende kvalitetstests. 

 

OPTIKA har mikroskoper til ethvert formål lige fra det brugervenlige mikroskop som eksempelvis Mikroskop ST-50 LED med 20x forstørrelse til de professionelle mikroskoper som eksempelvis special-mikroskop B383PH, der kommer med forstørrelserne 40x, 100x, 400x og 1000x.

 

Ring gerne for professionel rådgivning om valg af det bedste mikroskop på 96303409.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}
Trustpilot