Celestron

Hos Kikkertland består vores produktsortiment af kvalitetsprodukter fra særligt udvalgte brands. Her på siden finder du udvalget fra Celestron, som er en af de førende producenter af stjernekikkerter og tilbehør hertil. Det populære brand har i løbet af deres mere end 60 år i branchen vundet flere priser for deres produkter. De er især kendte for deres overlegne optik, flotte designs og innovative teknologi til stjernekikkerter og mikroskoper.

Køber du et produkt fra Celestron, kan du være helt sikker på at modtage et ægte kvalitetsprodukt. Du kan se hele udvalget af Celestron-produkter hos Kikkertland.dk herunder. 

Historien om Celestron

Celestrons historie begynder allerede i 1955, hvor den amerikanske elektronikingeniør og astronom, Tom Johnson, grundlagde firmaet Valor Electronics - forgængeren til Celestron, der først blev etableret i 1964 af den selvsamme Tom Johnson. Tom havde sin start i teleskopbranchen 11 år forinden, og han havde dermed en stor forståelse og passion for astronomi.

Allerede dengang blev Celestron kendt for sin revolutionerende teknologi, og deres formåen med at producere produkter af høj kvalitet til fornuftige priser. En tilgang de har holdt fast i, og som de fortsat er kendt for den dag i dag. Du kan derfor finde Celestron-produkter til skarpe priser hos Kikkertland.dk.

Celestron har hovedsæde i Californien, hvorfra deres team af dygtige teknikere løbende arbejder på at udvikle nye og spændende produkter til mange forskellige markeder. Det inkluderer blandt andet produkter til uddannelse, videnskabelige institutioner og friluftsliv. Deres værdisæt er at kunne inspirere, være en del af vidensprocesser og fremme kunders store interesse inden for astronomi.

Derfor er vi hos Kikkertland.dk meget stolte af at kunne præsentere et bredt sortiment af Celestron-produkter og -tilbehør. Udforsk sortimentet og bliv klar til at analysere nattehimlen med din nye stjernekikkert. 

Gå på opdagelse med Celestron

Brænder du for at slippe din indre astronom løs? Så er produkter fra Celestron et udmærket sted at starte. Hos Kikkertland.dk har vi flere forskellige kategorier af produkter fra det anerkendte og prisvindende mærke - blandt andet finder du:

 • Stjernekikkerter
 • Transportable teleskoper
 • Astrokikkerter
 • Planetkameraer 
 • Okularer
 • Solfilter

Derudover har vi et væld af astronomitilbehør fra Celestron, som altid stræber efter at forbedre deres teleskoper, så de kun bliver bedre og nemmere at betjene for dig og deres andre kunder. 

Foruden ovenstående så kan du også købe WiFi-teleskoperudsigtskikkerter og meget mere fra Celestron hos Kikkertland.dk. Alt i alt er Celestron et meget imponerende brand, hvis du er på udkig efter god optik.

Nyd brugbare funktioner med Celestron-teleskoper

Den innovative teknologi i de forskellige stjernekikkerter, teleskoper, astrokikkerter og andre produkter giver dig som bruger et væld af brugbare funktioner. Blandt andet kan du på nogle modeller forbinde kikkerten til din computer eller din smartphone, så du kan optage videoer samt tage billeder af den smukke nattehimmel - nogle modeller har endda et indbygget kamera.

Få den rette forstørrelse med en Celestron stjernekikkert

De forskellige stjernekikkerter fra Celestron kommer med varierende okularer, der lader dig justere forstørrelsen, så du - afhængig af dit behov - kan se et væld af fjerne objekter i universet. Du har blandt tusindvis af himmelobjekter mulighed for at se billeder af:

 • Månen og månekratere
 • Jupiters måner og ringe
 • Saturns ringe
 • Stjernetåger
 • Solen (solfilter påkrævet)

Software der lader dig analysere nattehimlen

Vil du spare tid på selv at finde planeter og stjerner på himlen? Så kan du nyde den funktionelle software til de fleste af Celestrons stjernekikkerter. Softwaren indeholder nemlig en objektdatabase med et hav af objekter, hvilket inkluderer diverse planeter, stjerner, galakser og meget andet, der er at finde i det store univers. Du skal blot indtaste de nødvendige oplysninger, og så lokaliserer stjernekikkerten selv det, du søger efter.

Udforsk sortimentet hos Kikkertland.dk, og køb en ny stjernekikkert i topkvalitet fra Celestron, der gør det lettere end nogensinde at analysere nattehimlen. 

Køb astrokikkerter med flere brugsmuligheder

Celestron har også et udvalg af kikkerter, som du ikke blot kan bruge til at analysere nattehimlen men også det vidtstrakte landskab her på din hjemplanet. Her kan bl.a. Astromaster 70 modellen bruges til både astronomi- og landskabsobservation - smartere bliver det ikke.

Tips til stjernekiggeri med Celestron

Uanset om man er en erfaren astronom eller helt ny i feltet, så kan man altid bruge et trick eller to, når man skal kigge efter stjerner. Allerførst anbefaler vi selvfølgelig, at du medbringer en stjernekikkert eller et teleskop. Det giver dig muligheden for at se både stjernehimlen og månen meget bedre, end hvis du blot bruger zoom-funktionen på din telefon.

Celestron har både stjernekikkerter til nybegyndere og professionelle astronomer. Du kan derfor finde en stjernekikkert her på siden - uanset dit niveau og dit behov. Er du blot hobby-astronom, kan du også tage et kig på vores udvalg af stjernekikkerter til under 1.000 kroner.

Køb en stjernekikkert med god lysindsamling for detaljerige billeder

Du kan med fordel vælge et teleskop eller en stjernekikkert med en god lysindsamling - det giver dig nemlig et bedre og mere detaljerigt billede, når du kigger op på himlen. Og her er det vigtigt at kigge på stjernekikkertens tubusrør. Jo større kikkertens tubus er, jo bedre lysindsamling har den nemlig. 

Vi anbefaler derfor, at du eksempelvis tager et kig på Celestron Astromaster-serien, hvor du kan købe en kikkert med 114 mm tubus eller hele 130 mm tubus - en 130 mm tubus indtager 30 procent mere lys end en 114 mm tubus. Jo større tubus jo mere detaljeret himmellegemer kan du nemlig observere med astrokikkerterne fra Celestron.

Vælg et tidspunkt med en klar himmel

Det er en god idé at vælge en aften eller nat, hvor himlen er klar, da det giver den bedste oplevelse. Hvis der er overskyet, er der nemlig begrænset udsyn til stjernehimlen, og det kan meget hurtigt gå en på nerverne. Du får derudover mest ud af stjernekiggeri, hvis du kommer væk fra byen og alt det kunstige lys fra gadelygter, bygninger og lignende. 

Vi kan anbefale, at du i stedet tager ud på landet eller nær havet, hvor der ikke er noget til at forstyrre dit udsyn til himlen.

Lad dine øjne vænne sig til mørket

Det kan ligeså vel være en god idé at give dine øjne en 15-20 minutter til at vænne sig til mørket. Dermed kan du med fordel købe en lygte, så du kan bevare dit nattesyn.

Årstiden har også indflydelse på din observation af nattehimlen

Et helt andet aspekt af stjernekiggeri er årstiden. Sommernætterne i Danmark er meget sjældent helt mørklagte, og det giver derfor bedre mening at observere nattehimlen i vinterhalvåret. Dermed ikke sagt at du ikke kan få gode oplevelser ved at udforske den smukke nattehimmel i sommerhalvåret.

Følger du ovenstående tips og tricks samt medbringer enten en stjernekikkert eller et teleskop fra Celestron, garanterer vi dig for en ubegribelig smuk oplevelse, som du sent vil glemme. 

Køb dit kvalitetsudstyr i dag

Med produkter fra Celestron behøver du aldrig være i tvivl om kvaliteten. Du kan derfor trygt handle løs her på siden, uanset om du skal bruge en helt ny stjernekikkert eller blot lidt tilbehør til dit mikroskop. Vi sørger altid for en hurtig håndtering og levering af din ordre, så du kan få glæde af dine produkter hurtigst muligt.

Mangler du hjælp eller rådgivning?

Er du stadig lidt i tvivl, eller har du bare et spørgsmål til valg af produkt? Hos Kikkertland kan du altid få professionel rådgivning, uanset om du skal bruge et produkt fra Celestron eller noget helt andet. Hos Kikkertland.dk er vi specialister, og vi deler gerne ud af vores viden. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, eller besøge vores butik i Aalborg

Vi har også lavet en guide til stjernekikkerter, hvor du måske kan finde svaret på dit spørgsmål. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i butikken.