• 100% Dansk webshop
  • Bestil inden kl. 13.00 og vi sender samme dag
  • Du kan handle i vores butik i Aalborg
Kategorier

Celestron

Hos Kikkertland består vores produktsortiment af kvalitetsprodukter fra særligt udvalgte brands. Herunder finder du Celestron. Celestron er en af de førende producenter af stjernekikkerter og tilbehør til stjernekikkerter. Det populære brand har i løbet af deres 50 år i branchen vundet flere priser for deres produkter. De er især kendte for deres superior optik, flotte designs og innovative teknologi til stjernekikkerter og teleskopkikkerter. Køber du et produkt fra Celestron, kan du være helt sikker på at modtage et ægte kvalitetsprodukt. Se vores store udvalg af produkter fra Celestron herunder.

{{product.Title}} {{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Historien om Celestron

Celestrons historie begynder faktisk allerede i 1955, hvor den amerikanske elektronikingeniør og astronom Tom Johnson grundlagde firmaet Valor Electronics - forgængeren til Celestron. Selve Celestron blev først etableret i 1964 af den selv samme Tom Johnson, som 11 år forinden havde startet sin karriere i teleskop branchen. 
 

Allerede dengang blev Celestron kendt for sin revolutionerende teknologi. Celestron formåede også da at producere produkter af høj kvalitet til fornuftige priser. En tilgang de har holdt fast i, og som de fortsat er kendt for den dag i dag.
 

Celestron har hovedsæde i Californien, hvorfra deres team af dygtige teknikere løbende udvikler nye og spændende produkter til mange forskellige markeder. Blandt andet inden for uddannelse, videnskabelige institutioner og friluft. Deres værdisæt er at kunne inspirere, være en del af vidensprocesser og fremme deres kunders store interesse inden for astronomi.

Gå på opdagelse med Celestron

Brænder du for at slippe din indre astronom løs, så er produkter fra Celestron et udmærket sted at starte. Af produkter fra Celestron finder du blandt andet:

  • Stjernekikkerter
  • Transportable teleskoper
  • Astro kikkerter
  • Planetkameraer
  • Teleskoptilbehør 
     

Og meget andet astronomi tilbehør. Celestron stræber altid efter at forbedre deres teleskoper, så de kun bliver bedre og nemmere at betjene for deres kunder. 
 

Foruden ovenstående så er Celestron faktisk også specialister i mikroskoper, USB- og WIFI-teleskoper, tilbehør til stjernekikkerter, udsigtskikkerter og meget mere. Alt i alt et meget imponerende brand hvis du spørger os hos Kikkertland.

Tips til stjernekiggeri med Celestron 

Uanset om du er en erfaren astronom eller helt ny i feltet, så kan man altid bruge et trick eller to, når man skal kigge efter stjerner. Allerførst anbefaler vi selvfølgelig at du medbringer en stjernekikkert eller et teleskop. Det giver dig muligheden for at se både stjernehimlen og månen meget bedre.
 

Du kan med fordel vælge et teleskop eller en stjernekikkert, der er særligt lysfølsom - det giver dig et bedre og mere detaljeret billede, når du kigger op på himlen. Det kan blandt andet være en Astromaster stjernekikkert fra Celestron. Der medfølger nemlig et månefilter, som dæmper lysstyrken og dermed øges billedekvaliteten. 
 

Derudover er det en god idé at vælge en aften eller nat, hvor himlen er klar. Hvis der er overskyet, begrænses udsynet til stjernehimlen nemlig en del. Du får ligeledes mest ud af stjernekiggeri, hvis du kommer væk fra byen og alt det kunstige lys fra gadelygter, bygninger osv. Tag i stedet ud på landet eller nær havet, hvor der ikke er noget til at forstyrre dit udsyn til himlen.
 

Et helt andet aspekt af stjernekiggeri er årstiden. Sommernætterne i Danmark er meget sjældent helt mørklagte. Derfor giver det bedre mening at observere nattehimlen i vinterhalvåret. Det kan ligeså være en god idé at give dine øjne en 15-20 minutter til at vænne sig til mørket. Derfor kan det være en god idé at købe et rødt farvefilter til din lommelygte, så du hurtigst muligt får fuldt nattesyn.
 

Følger du ovenstående tips og tricks samt medbringer enten en stjernekikkert eller et teleskop fra Celestron, garanterer vi dig for en ubegribelig smuk oplevelse, som du sent vil glemme.

Køb dit kvalitetsudstyr i dag

Med produkter fra Celestron behøver du aldrig være i tvivl om kvaliteten. Du kan derfor trygt handle løs her på siden, uanset om du skal bruge en helt ny stjernekikkert eller blot lidt tilbehør til dit mikroskop. Køb dit nye yndlings udstyr fra Celestron allerede i dag.


Er du stadig lidt i tvivl, eller har du bare et spørgsmål til valg af produkt? Hos Kikkertland kan du altid få professionel rådgivning, hvad end du skal bruge et produkt fra Celestron eller noget helt andet. Du kan finde vores kontaktinformationer lige her eller besøge vores butik i Aalborg. Her står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål - store som små. I vores butik har du også mulighed for at komme ind og prøve nogle af vores produkter, inden du beslutter dig.


Læs også vores guide om stjernekikkerter - måske findes svaret på dit spørgsmål der. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller besøge os.