Omegon

Er du på udkik efter en kikkert eller mikroskop til en god pris? Uden at gå på kompromis med kvalitet? Så er det værd at kigge nærmere på mærket Omegon.

Her på Kikkertland.dk finder du et stort udvalg af Omegon kvalitets produkter til en super god pris. Udover mikroskoper og kikkerter indeholder produktporteføljen fra Omegon også teleskoper og dertil et stort udvalg af tilbehør. De leverer en bred vifte af produkter med den nyeste udvikling inden for optiske produkter og tilbehør dertil.
En af Omegons hovedprioriteter er amatørastronomi, hvor kvaliteten af optikken netop er alt afgørende for, hvor god en oplevelse du får i astronomiens fantastiske univers. Dette fokus har de ført videre til deres kikkerter, hvor de sætter fokus på, at brugeren skal få den bedste oplevelse i naturen eller på nattehimlen. Her har de blandt andet kikkert udstyr til jæger, hobbyastronom, fuglekigger, lystsejler, golfspiller, naturelskeren og til mange andre aktiviteter.

Køber du et produkt fra Omegon er du sikret underholdning, fordybelse og god kvalitet. Se hele vores udvalg af Omegon produkter her på Kikkertland. 

Omegon - her får du kvalitet til billige penge

Det er ikke en tilfældighed at Omegons produkter er så gode, mange af de ansatte hos Omegon dyrker nemlig selv mange af disse hobbyer indenfor jagt, astronomi, mikroskopi, birding, golf eller sejlads og ved derfor nøjagtigt, hvad der er vigtigt for, at produktet lever op til forventningerne. Hos Omegon er kvalitet det vigtigste krav, og deres ambition er at give kunden den optimale kvalitet til en rimelig pris. Og produktionen overlades heller ikke til tilfældighederne, foruden at producenterne selv er eksperter, er alle deres produkter underlagt streng inspektion med tests udført i henhold til specifikke optiske og mekaniske kvalitetskriterier.

Kikkerter - blandt Europas bedste

Omegon har et stort udvalg af nogen af Europas bedste kikkerter. De har blandt andet kikkerter til jagt, sejlads, fuglekiggeri, naturoplevelser eller måske i operaen!

Du kan for eksempel købe:

Omegon Orange Monokikkert med 2 forskellige forstørrelser, 8x forstørrelse eller 10x forstørrelse. Denne kikkert er beregnet til observationer med et øje og velegnet til alle, der ønsker at se nærmere på naturen med en kikkert, som fylder og vejer halv så meget som en normal håndkikkert. Kikkerten er robust og brugervenlig - hvilket betyder meget sjov for hele familien – også dine børn.

Eller den lidt mere avancerede kikkert:

Omegon Brightsky Observationskikkert en kikkert, der både kan bruges om dagen og om natten til himmelobservation, for dermed at kunne studere den komplette natur. Et dyr i skumringen ved kanten af skoven, et skib i det fjerne eller endda stjerner og planeter.

Der er helt sikkert en Omegon kikkert, der passer til dig!

Teleskoper - Omegon leverer den nyeste udvikling

Er du vild med astronomi?  Det er Omegon, og det ses også i deres udvalg af teleskoper. Du kan for eksempel købe:

Omegon 150/750 EQ-3 er det helt rigtige begynderteleskop, til at tage dine første skridt i at udforske nattehimlen. Med et stort 150mm spejl er det let at udforske en verden af himmelobjekter som eksempelvis Saturns ringe, Mars’ polarkapper eller Jupitors måner. Her får du en semi-professionel stjernekikkert, som du kan opleve rigtig meget med. Det er endda muligt at observere uden for solsystemet og opleve objekter som stjerneklynger, brintnebulaer, tåger og nogle galakser.

Find alle Kikkertlands teleskoper ideelle til nybegynderen under begynderteleskoper

Eller er du til et lidt mere avanceret teleskop som:

Omegon Advanced X Dobson er et betydelig bedre og mere kraftfuldt teleskop, med et stort 254mm spejl og en brændvidde på f/1250mm. Teleskopet er nemt at sætte op, og med det store spejl opnår du ekstra høj ydeevne, og du kan opnå de bedste resultater med deep-sky observationer. Det er ikke rigtigt muligt med mindre teleskoper. En stjernekikkert, der er yderst velegnet til at studere og observere planeter, stjernetåger og galakser med.

Du kan også se hele vores udvalg af Dobson teleskoper

Mikroskoper

Der er mange ting, som det menneskelige øje ikke kan se, men med Omegons mikroskoper, åbner der sig pludselig en helt ny verden for dig! De tilbyder både mono, stereo og digitale mikroskoper. Omegon har for eksempel:

VisioStar mikroskop med klar optik og et godt LED-lys. Dette mono mikroskop er med 40x-400x forstørrelse og du kan nemt observere plantetværsnit, pollen eller insektprøver. En enkel måde for alle at opleve de små ting på. Et godt begynder mikroskop for hele familien – selv børn kan betjene det.

Eller det digitale mikroskop:

Omegon Digistar Mikroskop, er et kompakt digitalt mikroskop, hvor du kan se bitte små detaljer på alt fra små diamanter, indgraveringer på en ring eller mineraler. DigiStar er et digitalt mikroskop, der giver dig mulighed for at se selv de mindste ting i stor skala på skærm. Placer blot et objekt under mikroskopet, og du vil kunne se selv de mindste detaljer med det samme. Objektet bliver vist på en 4,3" farvedisplay. Du kan både vælge optisk forstørrelse på op til 200x og en digital forstørrelse på op til 600x og tage billeder og video. Med det integrerede batteri er det endda muligt at tage mikroskopet med ud i naturen og gøre observationer.

Se desuden hele Kikkertlands store udvalg af mikroskoper.

Omegons har desuden et stort udvalg af tilbehør til teleskoper, kikkerter og mikroskoper:

Køb dit Omegon produkt i dag

For Kikkertland er det vigtigste kundernes tilfredshed, og vi sætter meget fokus på at du får den bedste kvalitet til den rigtige pris. Med produkter fra Omegon behøver du ikke være i tvivl om kvaliteten, og du kan derfor være tryg når du køber deres produkter her på Kikkertland.dk. 

Hvis du er i tvivl eller gerne vil have professionel rådgivning til dit køb af Omegon produkter, eller nogen af vores andre mærker, har vi altid her hos Kikkertland en ekspert klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan enten kontakte os på telefon 9630 3409 eller besøge os i vores kikkertbutik på Gugvej i Aalborg. Her står vi altid klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig. I vores butik har du også mulighed for at komme ind og teste den kikkert, teleskop eller udsigtskikkert, du er interesseret i, inden du beslutter dig. Så du er sikker på at få lige den model, der passer til dig!