Kowa

Kowa er et verdensomspændende, japansk firma, som er kendt for deres høje kvalitet indenfor kikkert og teleskop-optik. Her finder du de bedste håndkikkerter, spotting scopes og observationskikkerter fra Kowa.

Alle Kowa kikkerter og teleskoper er fremstillet i letvægts Eco-glass. Ligeledes har haft fokus på at fremstille kompakte kikkerter uden at gå på kompromis med den optiske kvalitet.

Deres udsigtskikkerter og håndkikkerter er brugervenlige og ergonomiske - et resultat af den store erfaring de har fået siden firmaets begyndelse i 1952. Hvis du leder efter fantastisk kikkertoptik i en kompakt størrelse, så opfylder Kowa kikkerter alle dine behov. 

Hvad er en kikkert? 

En kikkert er et optisk apparat, som du bruger til at se objekter på stor afstand. Kikkerten hjælper dig med at se objekter på lang afstand, hvor du får et forstørret billede af objektet. Historien går på, at opfinderen af kikkerten er en hollandsk optiker ved navn Hans Lippershey, som opfandt kikkerten i 1608 ved at sætte to linser sammen. I dag er kikkerten blevet videreudviklet i høj grad. Nu kan du finde forskellige former for kikkerter, som du kan anvende til forskellige observationer. Blandt de mange former er håndkikkerter, udsigtskikkerter, fuglekikkerter og observationskikkerter, som det eksklusive mærke Kowa har et enestående udvalg af. 

Kowas kompakte håndkikkerter

Er du på udkig efter en kompakt kikkert, som du kan tage med ud i skoven og observere fugle og natur? Så har Kowa SV-serien det, du leder efter. Her får du en smart kompakt håndkikkert, der opfylder alle dine behov. Håndkikkerterne er udstyret med fasecoating på prismerne, som giver dig mulighed for at se alle detaljer i billedet tydeligt. Derudover er de 100 procent vandtætte og fri for indvendig dug, så du kan have dem med ud i alt slags vejr. Modellerne har en lav vægt, som gør det nemt og bekvemt for dig at have med ud i naturen som fugle eller jagtkikkert. Hvis du er særligt interesseret i at observere fugle, så har vi et udvalg af fuglebøger. På den måde kan du læse og lære mere om den danske naturs fugle. 
 

Her kan du stå uforstyrret og kigge på smukke fugle helt tæt på. Med en håndkikkert kan du se fuglenes særlige aftegninger. Håndkikkerternes lave vægt gør det også ideelt for dig at tage dem med på safari, rejser,  trekkingture og outdoor oplevelser. De fine håndkikkerter fra Kowa kan nærfokusere ned til 1,5 meter og de er udstyret med en twist-up funktion på øjestykkerne, som gør det lette også for brillebærer at benytte. Af den grund får du også et fuldt udsyn, når du bruger håndkikkerterne, både med og uden briller. 

Kowas smarte spotting scopes

Hos Kikkertland.dk har vi et udvalg af spotting scopes (udsigtskikkerter) fra Kowa. Her tilbyder vi modeller, der vejer 400 gram og er 239 millimeter lang, som gør dem smarte og nemme at have med, når du skal ud at udforske naturen og fuglene. Kowa spotting scopes bliver leveret med et zoom okular med forstørrelser 20x-40x, 20x-60x og 25x-60x. 
 

Derudover tilbyder vores forskellige modeller en nærfokusering fra mellem 2,5 - 6 meter. Nærfokuseringsgraden afhænger af, hvilket spotting scope, du vælger. Med nærfokuseringer er det muligt at studere insekter og andre objekter ned til mindste detalje. Vores kikkerter fra Kowa er udstyret med muliticoatet linser, som giver et klart og lyst billede. Alle vores modeller er 100 procent vandtætte, hvilket gør dem egnet til at være ude i alt slags vejr. Alle vores spotting scopes tilbyder desuden smarte gummiøjestykke, som gør det lettere og mere behageligt også for brillebærer at bruge. Ligeledes kan du finde spotting scopes med udtrækkelig dugkappe foran linsen, som beskytter den mod regn og direkte sollys. En af de store mærker anvendt af ornitologer er Kowa. 

Observer naturen med Kowa observationskikkerter

Kunne du godt tænke dig en observationskikkert til at observere den danske natur? Hos Kikkertland.dk har vi et udvalg af observationskikkerter, som du kan opstille ude i naturen. Vi har observationskikkerter, der har en forstørrelse på 20X og store objektivlinser, så du får et godt og lyst billede. Derudover er de udstyret med fully multicoatede linser med godt synsfelt, der giver et godt overblik over landskabet. Ligesom vores andre typer kikkerter fra Kowa, er vores observationskikkerter også modstandsdygtige overfor alt slags vejr.  

Bær din Kowa sikkert med praktisk taske

Vil du gerne give din eksklusive Kowa kikkert den bedste beskyttelse? Så er vores  udvalg kikkerter alle med tasker. Her får du tasker, der giver god beskyttelse mod stød og fald, når du bærer din kikkert. Taskerne er fremstillet af lækkert blødt stof, som giver polstret beskyttelse til kikkerten. Vores tasker fra Kowa tilbyder direkte adgang til okularet, fokuser og stativholder - af den grund kan du beholde tasken på under brug. På den måde opnår kikkerten bedst mulig beskyttelse.

Brug for professionel rådgivning? Vi hjælper dig

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette Kowa kikkert til dig, så står vi altid til rådighed for at rådgive dig og besvare spørgsmål. Vi har mere end 20 års erfaring på området. Du kan kontakte os på telefon 9630 3409 eller besøge vores fysiske butik i Aalborg.