GPO - German Precision Optics

Hos Kikkertland er vi stolte over at præsentere dig for GPO – German Precision Optics – et mærke, der skiller sig ud i optikverdenen på grund af sin enestående tilgang til produktkvalitet og skarpe priser. Med GPO kan du opleve passionen for optik i sin reneste form, og derfor er GPO’s mål også at tilbyde kunden de bedste optiske oplevelser med kikkerter i forskellige prisklasser. Opdag den enestående verden af GPO-optik herunder, hvor du både finder kikkerter, kikkertseler og afstandsmålere. Du finder både den ideelle kikkert til jagt, fuglekiggeri og all round.

GPO er dedikeret til kvalitet og ydeevne
GPO blev grundlagt og ledes også nu af erfarne ledere inden for optikbranchen, der har oplevet, hvordan store og anerkendte mærker ofte prioriterer profit over produktkvalitet. Denne forretningsstruktur fører normalt til højere priser eller lavere produktkvalitet. Hos GPO vil de gøre op med dette, og de har derfor en unik forretningsstruktur, der giver dem mulighed for at skabe kikkerter af højere kvalitet med bedre funktioner til lignende priser eller kikkerter af lignende kvalitet til bedre priser.

GPO laver kikkerter i højeste kvalitet
Alle GPO’s designs, ingeniørarbejde og kvalitetsstyring udføres internt i Tyskland, hvor deres mål er at anvende en effektiv forretningsmodel med et dedikeret team, der er 100% fokuseret på at imødekomme kundernes behov på den bedst mulige måde. GPO’s lille, dynamiske team støttes på globalt plan af nogle af de bedste optiske og mekaniske ingeniører, designere, udviklere og marketing- samt elektronikspecialister.

GPO er anerkendt for deres enestående kundeorientering og portefølje af produkter, der tilbyder fremragende værdi for pengene.

Deres kikkerter og afstandsmålere er derfor ideelle til dig, der søger ekstraordinær kvalitet og moderne designs.

Kom helt tæt på med en kikkert fra GPO
GPO tilbyder kikkerter med fantastisk optik. Deres Passion-serie indeholder både kompakte rejsekikkerter med ED-glas, samt større naturkikkerter, jagtkikkerter og fuglekikkerter, hvor de bedste blandt andet har det enestående HD-glas. Begge dele muliggør en utrolig høj lystransmission, og du får derfor et skarpt kontrastrigt billede, og ikke går glip af en eneste detalje i naturen.

Dette gør også flere af GPO’s kikkerter særdeles velegnet til jagt, hvor du får de bedste forudsætninger for at spotte dit bytte i skumringen. I nogle af GPO’s jagtkikkerter finder du tilmed en indbygget afstandsmåler, hvilket hjælper dig til at udregne den nøjagtige afstand til dit bytte.

Desuden kan du også udstyre dig med GPO’s kikkertsele, der udøver maksimal komfort samtidig med, at den beskytter din kikkert mod slag eller uventet vejr.

Køb dine GPO-produkter i dag

Opdag den enestående verden af GPO-optik, der er tilgængelig nu hos Kikkertland. Når du handler GPO-produkter hos os, behøver du aldrig at bekymre dig om kvaliteten. Vi er stolte af at tilbyde produkter fra GPO, der er synonyme med førsteklasses håndværk og pålidelighed.

Er du usikker eller har brug for professionel rådgivning om dit køb af GPO-produkter eller andre mærker, står vores eksperter altid klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os telefonisk på 96303409, sende en mail til info@kikkertland.dk eller besøge vores butik i Aalborg, hvor vi altid er parate til at hjælpe dig. I butikken kan du også teste vores produkter, før du træffer dit valg.