Levenhuk Camo Kikkert 10x42

Model/Varenr.: LV81928

799 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Levenhuk Camo Kikkert
Levenhuk Camo 10x42 kikkerten med militær sigteskala, for afstands og højdemåling er ideel til jægere, fiskere, vandrere og andre aktive livsstilsfans. Denne model har alt, hvad en kikkert kan tilbyde – kraftfuld 10x forstørrelse, klassiske 42 mm linser, vandtæt og en yderst holdbar krop i camo-design. Den er derfor ideel til dig, der søger en prisvenlig kikkert med afstandsmåler i et moderne camouflage design. 

Kikkert med militær skala

Kikkertens okularer har et skaleret sigtemiddel og en afstandsfindende skala, der gør det muligt at beregne afstanden til målet, bestemme dets højde og måle den vandrette vinkel og elevationsvinklen. Det gør kikkerten særdeles velegnet til alle typer udendørsaktiviteter, hvor det er en fordel at have en militær sigteskala. Derudover vil camouflage designet være velegnet, hvis du skal forblive ubemærket i skovarealet.

Kikkertens opbygning

Optikken i Levenhuk Camo 10x42 modellen har tagprismer lavet af fuldt multi-coated, højkvalitets BK-7 glas. Derfor er billederne klare, højkontrast og skarpe. Du kan fokusere på målet på 3 meter. Det centrale fokuseringshjul bruges til justering af skarpheden. Du kan twiste øjestykkerne ned, ændre den interpupilære afstand og justere dioptrierne over et bredt område. Denne kikkert er velegnet til enhver bruger og vil blive et pålideligt værktøj i enhver situation.

Twist up øjestykkerne er også en fordel, såfremt du bruger briller. Kikkerten kan nemlig bruges både med og uden briller.


Specifikationer

  • BK-7 prismer
  • Multi-coatede linser
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • 100% vandtæt   
 
Model  10x42
Forstørrelse 10x
Objektivlinse 42 mm
Synsfelt 102 m/1000 m
Vægt 510 g
Nærfokusering 3 meter
Mål  
Garanti Livstid
Pakken består af Levenhuk Camo kikkert, taske, rem, dæksler og microfiber-klud
Titel Type Størrelse Manual
Levenhuk-Camo-Kikkert-militaer-skala.pdf PDF 988.94KB Manual