GPO Passion HD Kikkert

Pris fra 7.799 kr.


GPO Passion HD Kikkert 
PASSION™ HD kikkerten repræsenterer den absolutte premiumklasse fra GPO. HD-optikdesign kombineret med avancerede flerlagsbelægninger skaber optisk fremragende lystransmission, synsfelt, skarphed fra kant til kant, tæt fokus og farvegengivelse. Det er derfor en kikkert i absolut topklasse, hvor du vil opleve naturen fra en helt ny side. 

Fremragende kikkert med HD linsesystem
Kikkerten er fremstillet med HD glas teknologi. Det betyder, at du undgår farvespredning og i stedet opnår 100% naturlig farvegengivelse, når du studerer landskabets mange nuancer. Du vil opleve naturens mange nuancer ned til mindste detalje samt have mulighed for at spotte dyrenes karakteristika.

HD glas kombineret med flerlagsbelægninger giver kikkerten en lystransmission på 92%. GPObright er en patenteret linsebelægning, som maksimerer lystransmission. Dette er en vakuumbelægning påført GPO's højtydende linser, som tillader 99,7% af det tilgængelige lys at passere gennem hver optisk overflade. Dette betyder, at den samlede lystransmission for Passion HD kikkerten er 92%.

En så høj lystransmission sørger for, at du aldrig går glip af en eneste detalje i naturen, og oplever fremragende detaljegrad og rig kontrast, når du observerer. En lystransmission på 92% gør også kikkerten velegnet til dig, der skal på jagt i skumringen eller til dig, der ønsker at spotte rådyrene på marken i tusmørket.

Kikkertens opbygning

GPOs PASSIONdrop™ vandafvisende belægning gør kikkerten smuds- og vandafvisende. Den vil derfor være ekstremt nemt at rengøre og objektivlinserne vil altid give dig et klart billede uden snavs til at forstyrre. Den er derudover nitrogenfyldt, så du kan have den med til alle udendørsaktiviteter uanset vejrsituationen.

Den innovative mikrobro byder på høj kvalitet og et meget ergonomisk design.
Kikkerten er handy, burgervenlig og let anvendelig grundet det slanke design, som har fokus på så let betjening som muligt. Magnesiumhuset, den coatede magnesiumbro og trist up aluminiums øjestykker giver maksimal robusthed med minimal vægt. Den er derfor ideel til dine næste vandreture.


Dioptrijusteringen er integreret i det centrale fokuseringshjul for at sikre komfortabel håndtering. Twist-up øjestykkerne gør det muligt at få udnyttet det fulde synsfelt uanset om du bærer briller eller ej.


Specifikationer

  • HD linsesytem
  • Centerfokusering
  • Twist-up øjestykker
  • Nitrogenfyldt
  • 100% vandtæt
     

Model 8x42 10x42
Forstørrelse 8x 10x
Objektivlinse 42 mm 42 mm
Synsfelt 125 m/1000 m 112 m/1000 m
Nærfokusering  2 meter 2 meter
Vægt 850 g 860 g
Mål 156x130 mm 156x130 mm
Pupilafstand 57-75 mm 57-75 mm
Garanti 10 år 10 år
Pakken består af GPO Passion HD Kikkert, renseklud, hardcase etui, neopren rem og dæksler